τζονης 25 έγραψε:Πηγα φρουαρχιου εθες αλλα μου ειπανε 5 μερες πριν να παω απο ημερομηνια καταταξης μεχρι και την ιδια μερα που κατατασομαι γινεται λενε! Πως γινεται αυτο ομως και αν δεν δωσουν μετα θα τρεχεις για να εξηγεις;
Καλύτερα να πας όσο το γρηγορότερο γίνεται, ώστε να έχεις αρκετό χρόνο σε περίπτωση που, π. Χ. Δεν προλάβεις να πας στο στρατολογικό γραφείο την ίδια ημέρα.
Εμένα ο γιατρός μου λείπει εκτός αθηνών για δουλειές/Πάσχα και θα μπορεί να μου γράψει γνωμάτευση δυο εργάσιμες πριν μπω (Δευτέρα 2/5). Που σημαίνει πως θα έχω μονο μια ημέρα (Παρασκευή 29/4) να παω φρουραρχείο -> Νοσοκομείο -> Φρουραρχείο ΚΑΙ ρουφ!Fail.
Πάνω σε αυτό, φαντάζομαι ο μόνος γρήγορος τρόπος για να προλάβω να τελειώσω την Παρασκευή (πέραν του να είμαι ήδη από τα ξημερώματα στο φρουραρχείο ώστε να εξεταστώ από τους πρώτους) είναι ταξάκι ή φίλος με αμάξι. Γιατί για να οδηγήσω ο ίδιος, δεν παίζει, η διαταραχή πανικού ήδη έχει αρχίσει και με σκίζει.
Υπάρχει περίπτωση να ξεμπερδέψω με το φρουραρχείο την Παρασκευή αλλά να καταθέσω τα χαρτιά στο στρατολογικό γραφείο την Δευτέρα, ημέρα που παρουσιάζομαι, χωρίς να μπω στο στρατόπεδο; Ή θα έχω κυρώσεις;
Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους!
edit:τελικά βρήκα την απάντηση καλώντας στο φρουραρχείο. Με ενημέρωσαν οτι Παρασκευή είναι κλειστά διότι είναι αργία για τον στρατό και πως μπορώ να παω την Δευτέρα κατ'ευθείαν από εκεί -χωρίς να παρουσιαστώ- αφού ουσιαστικά από την στιγμή που παω πρωϊ πρωϊ στο φρουραρχείο θα είμαι καλυμμένος. Ελπίζω μόνο να προλάβω να τελειώσω σε μια ημέρα και να μην με βγάλουν ανυπότακτο