Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
newbie

Δημοσίευση από newbie »

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι από Θεσσαλονίκη, πυροβολιτης και στο κεντρο της Θήβας μας ειπαν οι μειωμένοι θητείας (6μηνος στη περίπτωση μου) να καταθέσουμε τα χαρτιά στην στρατολογια της περιοχής μας. Ωστόσο μεχρι να το κανω αυτο, η βασική μου εκπαιδευση τελείωσε και το φυλλο πορειας μου βγηκε για Λήμνο.

Στη στρατολογια μου ειπαν οτι η μοναδα τοποθετησης δε μπορει να αλλαξει και θα τελειώσω εκει τη θητεία μου.

Τα ερωτήματα μου ειναι τα εξής:

• Τι προβλεπεται για τοποθετησεις/μεταθεσεις για τους 6μηνους μειωμενης θητείας; Υπάρχει περίπτωση πάνω στο μήνα (χωρίς κάποια ενέργεια απο μέρους μου) να με γυρίσουν κάπου κοντα στο σπίτι μου ;
  • Είμαι Ι4 ορθοπεδικό. Μπορώ να επικαλεστώ λόγους για να με γυρίσουν πίσω (συναντήσεις με τον γιατρό μου ή κλιματολογικες συνθηκες) ;

Α.Α.

Δημοσίευση από Α.Α. »

Απο οτι καταλαβαινω αυτο πρεπει να ειναι τυπικο. Επειδη πεφτει Σαββατο, Κυριακη και Καθαρα Δευτερα που ειναι αργιες σας εδωσαν το φυλλο πορειας ετοιμο απο πριν.7 μερες τιμητικη και 3 μερες αργια =10. Εσυ πρεπει στις 20 να εισαι στη μοναδα σου. Ρωτησε βεβαια και καποιον αλλο. Καλη θητεια να εχεις.

Antonis

Δημοσίευση από Antonis »

Καλησπερα.
Ειμαι σειρα 352 Ε ΕΣΣΟ, βρισκομαι στην οικογενεια των πεζοναυτων και θα θελα να κανω 2 ερωτησεις.

1η. Ημερολογιακα, με παιρνει πλεον να αιτηθω μεταθεση κατ'εξαιρεση; Και αν ναι, πρεπει να την αιτηθω ή θα εχει ερθει στο πρωτο γραφειο του ταγματος μου;
2η. Γνωριζει κανεις τι παιζει με το Ταγμα Υποστηριξεως των Πεζοναυτων στην Λαρισα, στο Στρατοπεδο του Μπουγα; Διοτι θα θελα να παω εκει. Πως ειναι η καθημερινοτητα, οι υπηρεσιες και ολα τα σχετικα;

Ευχαριστω εκ των προτερων.
Φώτης

Δημοσίευση από Φώτης »

Για τον Φεβρουάριο ποτε θα γίνουν οι μεταθέσεις?
Άβαταρ μέλους
tasos1993
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tasos1993 »

Καλησπέρα σε ολους τους φανταρους! Παρουσιαστηκα Πορο με την Α ΕΣΣΟ 2018 και το φυλλο πορειας μου ελεγε ΚΕΠΑΛ ΣΧΟΛΗ Ο/Α. Εχω ερθει κανονικα κανω την εκπαιδευση μου και σημερα μου ειπε ο υπεύθυνος στην σχολη οτι απο τους 13 οδηγους πολυ πιθανον η μεταθεση μου να ειναι στον Ενιαιο Φορεα Κανελλοπουλου ή σαν δασκαλος στην σχολη ΠΑΛΑΣΚΑ. Μπορει καποιος να μου εξηγησει ακριβως τι παιζει με τον Ενιαιο Φορεα αν γνωριζει και πως ειναι γενικα εκει;
####

Δημοσίευση από #### »

πότε θα έρθουν οι μεταθέσεις τις 352?
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Φίλε μου είμαι 353 και εγώ την μετάθεση μου περίμενω βεββέβ με βύσμα πάντα μιλωνμιλ όπως πολλοί από εμάς και από ότι ξερω η 352 και η 353 θα φυγοφύμαζι μέχρι 30 απριΑπρι! Αν έχεις καποιο νέο εσύ η καποιος άλλος ας μας το πει!
####

Δημοσίευση από #### »

ποιος σου είπε για 30 Απριλίου; ξέρω ότι έχουν παγώσει λόγω του θέματος

aniko1
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από aniko1 »

Παιδια εγω ειμαι Εβρο κ 2 βδομαδες πριν το 1ο γκρουπ φυγανε κανονικοτατα με μεταθεση 352.
aniko1
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από aniko1 »

Να μην σας παιρνω στο λαιμο μου αλλα ανεξαρτηυως του θεματος παντα καθυστερουν οιμεταθεσεις γιατι ειναι θεμα γραφειοκρατικο.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Κανονικα η 352 το φεβρουαριο επρεπε να ειχε φυγει
εσυ λες εχουν φυγει και το παιδι ποιο πανω στις 30 απριλιου τωρα σε ποιον να ισχυει δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από gimitrop »

Παιδια, μην ρωτατε ποτε ειναι οι μεταθεσεις, γνωριζετε οτι στους 5 μηνες παραμεθοριου ή στους 4 για τους 8μηνους. Λιγες ημερες πριν την προβλεπομενη ημερομηνια φροντιζουμε να εβημερωθουμε απο το αρμοδιο γραφειο και δεν αφηνουμε το πραγμα στην τυχη του. Σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια.
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
####

Δημοσίευση από #### »

Τι εννοείς?Υπάρχει περίπτωση να μην βγουν?

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Παιδιά να μην ανχονομαστε πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα η 353 θα φύγει όσοι έχουμε βύσματα κ είμαστε καιρό παραμεθοριο... Κανον Κανονικά η 353 φεύγει τον Μάϊο... Πιστεύω σέ λίγο καιρό και εύχομαι να εχουμε φυγει.. οποίος ξέρει κτ νεότερο ας γράψει! Απλα ο δικός μου μου ειπε μετά το πασχα πριν μπει ο Μάιος ! Υπομονή και όλα θα γίνουν είναι λίγος ο καιρός και επίσης τώρα που επανδρώνουν τις μονάδες θα φευγουμε πολύ πιο εύκολα διότι δεν χωραμε σε μερικές μονάδες... Οποίος έχει ιδέα για κάτι νεότερο ας γράψει τι ξέρει ! Όσο για την 352 λόγο επειδή είμαι Χίο σε λίγο καιρό φεύγει κ η 352... Μάγκες ότι ξέρετε να το γράψετε γ καλο σκοπό ειναι!
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από gimitrop »

Ρε μαγκες θα βγουν, απλα πρεπει να τους ενοχλειτε κι εσεις λιγο. Τι να σας πω, ξερω παιδια μια σειρα πριν απο μενα που εφυγαν 2-3 εβδομαδες μετα. Και καποιοι που ειδαν οτι καθυστερουν αρχισαν τα τηλεφωνα στο ΓΕΣ για ανευ λογου παραμονη στην παραμεθοριο περαν του προβλεπομενου χρονου και φοβηθηκαν αυτοι και εφυγαν το αλλο πρωι. Μην περιμενετε ετσι Παθητικα αν δεν εχετε φυγει στην ωρα σας. Κι εγω που σας γραφω περασα απο συνεντευξη με τον νεο διοικητη με ρωταγε ποτε παιρνω μεταθεση και του λεω κανονικα επρεπε να φυγουμε σημερα. Και μου λεει εγω γιατι δεν ξερω τιποτα. Και το αλλο πρωι φυγαμε. Αλλιως ακομα στο Καστελλοριζο θα ημουνα :P
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες