Βάσεις - Μόρια για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Παιδια το 2009 οι Δ. Ε. Α ποσα μορια παιρνανε;
Έχω μια ερώτηση πού δεν γνωρίζω αν πρέπει να την κάνω εδω. Εγω που θεωρούμαι προστάτης οικογένειας επειδή έχω χάσει τον έναν γονέα από μικρός... Παίρνω μόρια όπως οι πολυτεκνοι; Δεν ξέρω μπορεί να ρωτάω και βλακειες
Σύμφωνα με την προκήρυξη του 2009
ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ "Γ" ΣΤΗΝ ΥΠ'ΑΡΙΘΜΌΝ 45/2009 ΕΔΥΕΘΆ
Παράγραφος ια.
Όσοι υπηρετούν ή υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι μέρες θητείας είναι λιγότερες των 15 ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 5.
Με λίγα λόγια οι ΔΕΑ το 2009 υπηρετούσαν σύνολο (όσοι είχαν απολυθεί βέβαια κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των δικαιολογητικών) 17 μήνες. Άρα 17 x 5 = 85 μόρια.
Υπολογίζεις λοιπόν τους μήνες της θητείας σου x 5 και βγάζεις το σύνολο των μορίων σου.
Για παράδειγμα 12 μήνες επί 5 = 60 μόρια.
Αυτά ίσχυαν το 2009.
Οι ΟΒΑ και όσοι είχαν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις λάμβαναν 100 μόρια.
ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ "Γ" ΣΤΗΝ ΥΠ'ΑΡΙΘΜΌΝ 45/2009 ΕΔΥΕΘΆ
Παράγραφος ια.
Όσοι υπηρετούν ή υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι μέρες θητείας είναι λιγότερες των 15 ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 5.
Με λίγα λόγια οι ΔΕΑ το 2009 υπηρετούσαν σύνολο (όσοι είχαν απολυθεί βέβαια κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των δικαιολογητικών) 17 μήνες. Άρα 17 x 5 = 85 μόρια.
Υπολογίζεις λοιπόν τους μήνες της θητείας σου x 5 και βγάζεις το σύνολο των μορίων σου.
Για παράδειγμα 12 μήνες επί 5 = 60 μόρια.
Αυτά ίσχυαν το 2009.
Οι ΟΒΑ και όσοι είχαν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις λάμβαναν 100 μόρια.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα εγώ υπηρετώ στις ειδικές δυνάμεις αλλά δεν έχω απολυθεί. Αν βγεί η προκήρυξη θα λάβω τα μόρια ή όχι; Ευχαριστώ πολύ.
The only easy day was yesterday.
Ναι, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε σχέση με το 2009.
Καλησπέρα έχω χάσει και τους δύο μου γονείς παίρνω κάποια μόρια;
Ευελπιστώ ότι η προσμετρηση μορίων δεν θα απεχει απ αυτήν του 2009. Υπάρχουν πολλα παιδια που έχουν τελειώσει ΕΠΑΛ λαμβάνοντας τεχνικές ειδικότητες, υπαρχει μια εξειδίκευση. Θα ήταν κρίμα να μην λάβουν μόρια όπως τα ΤΕΕΕ Β. Που υπήρχαν το 2009.
Ευχαριστώ παίδες...1 πτυχίο δηλαδή μετράει
Zznn έγραψε:
Καλησπέρα έχω χάσει και τους δύο μου γονείς παίρνω κάποια μόρια;
Δυστυχώς όχι.
Εντάξει ευχαριστωωωω
Επειδή μάλλον σβήστηκε η ερώτηση μου επειδη ειχε Ως βασικό θέμα τα μόρια θα το ξαναρωτήσω και εδω. Εγώ που έχω χάσει τον ενα γονέα σε μικρή ηλικία και θεωρούμαι/είμαι προστάτης οικογένειας... Παίρνω μόρια στην προκήρυξη Όπως οι πολυτεκνοι Για παράδειγμα;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Δεν διαγράφηκε. Πέντε μηνύματα παραπάνω είναι, απλά το μεταφέραμε εδώ.Crab_GR έγραψε:Επειδή μάλλον σβήστηκε η ερώτηση μου επειδη ειχε Ως βασικό θέμα τα μόρια θα το ξαναρωτήσω και εδω. Εγώ που έχω χάσει τον ενα γονέα σε μικρή ηλικία και θεωρούμαι/είμαι προστάτης οικογένειας... Παίρνω μόρια στην προκήρυξη Όπως οι πολυτεκνοι Για παράδειγμα;
Ευχαριστώ
Crab_GR έγραψε:
Επειδή μάλλον σβήστηκε η ερώτηση μου επειδη ειχε Ως βασικό θέμα τα μόρια θα το ξαναρωτήσω και εδω. Εγώ που έχω χάσει τον ενα γονέα σε μικρή ηλικία και θεωρούμαι/είμαι προστάτης οικογένειας... Παίρνω μόρια στην προκήρυξη Όπως οι πολυτεκνοι Για παράδειγμα;
Ευχαριστώ
Με τα δεδομένα του 2009 δεν παίρνεις μόρια, όχι.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα σε όλους. Πιστεύετε με απολυτήριο 16.1, ειδικές δυνάμεις,Lower και φοιτητής πέραν του 1ου έτους θα έχω πιθανότητες για την προκήρυξη; Ευχαριστώ πολύ.
The only easy day was yesterday.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες