Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Το όριο ηλικίας ισχύει και για εμάς που είμαστε ήδη 3 χρόνια οβα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φίλε καλησπέρα καλή χρονιά να έχεις Είμαι σειρά 2017 αλλα δεν έχει έρθει ακόμα χαρτι ανανέωσης στην μονάδα μου, ξέρεις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Οβ2017 έγραψε:Το όριο ηλικίας ισχύει και για εμάς που είμαστε ήδη 3 χρόνια οβα;
επειδη δεν μπορω να γινω μελος, υπαρχει καποιιος τροπος να τα πουμε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά να ρωτήσω... Ενα φιλαράκι που θα μπει τώρα Ιανουάριο ΣΞ μπορεί να δηλώσει για ΟΒΑ εφόσον έχει ειδικότητα που ζητάνε; η θέλει να έχεις ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο στρατό για να κάνεις αίτηση;
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 14
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Πρεπει να εχεις τελειωση τον στρατο νομιζω να εισαι Ι1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ανωνυμος έγραψε:Εχω φταξει μια ομαδα στο fb Που λεγετε OBA ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020
αν θέλει κάποιος ας μπει στην ομάδα! !
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα! Θα έπρεπε να έχεις υπογράψει ένα χαρτί έως τέλη Σεπτεμβρίου 2019... Για να είσαι ακόμη στην δουλειά μάλλον το εκανε το 1ο γρ απευθείας!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έχει έρθει χαρτί για +τρία χρόνια για την σειρά του 2017; Εγώ που είμαι πρώτη σειρά δεν έχει έρθει ακόμα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλημερα παιδια ποτε θα βγει η προκυρυξη εντος ιανουαριο μηπως γνωριζει κανενας ευχαριστω
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ! ... Κατσε να δουμε φιλε Γιωργο θα την βγαλουν την προκηρυξη; Και αν ναι θα ειναι τωρα τον Γεναρη; ... Η... Στο εγγυς μελλον; Το λεω αυτο φιλε επειδη τους εχει φοβηθει το ματι μου! Αυτοι ειναι ικανοι για ολα! Οποτε αν δεν την δω δημοσιοποιημενη... Δεν τους πιστευω με τιποτα!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
NAVY έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ! ... Κατσε να δουμε φιλε Γιωργο θα την βγαλουν την προκηρυξη; Και αν ναι θα ειναι τωρα τον Γεναρη; ... Η... Στο εγγυς μελλον; Το λεω αυτο φιλε επειδη τους εχει φοβηθει το ματι μου! Αυτοι ειναι ικανοι για ολα! Οποτε αν δεν την δω δημοσιοποιημενη... Δεν τους πιστευω με τιποτα!
μα έβγαλαν φεκ!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Για εμάς που υπηρετούμε ήδη να ξερετε ότι το χαρτί για το +3 θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα περίπου δύο μήνες πριν λήξει η σύμβαση. Άλλωστε αν έχετε δει και στο army ακόμα βγάζουν πίνακες με άτομα που κόπηκαν για το +3. Φαντάζομαι ότι κοντά στο επόμενο δίμηνο θα βγει και η προκήρυξη για να μπουν οι υποψήφιοι ΟΒΑ.
Μακάρι όσοι το θέλετε πραγματικά να τα καταφέρετε και να γίνετε οι νέοι μας συνάδελφοι.
Λίγα λόγια για να έχετε μια εικόνα πριν μπείτε στη διαδικασία να δηλώσετε.
Θα πρέπει να έχετε απολυθεί με σωματική ικανότητα Ι1 η Ι2.
Η ανακατάταξη γίνετε με το βαθμό και την ειδικότητα που είχατε στη θητεία σας.
Η αρχική τοποθέτηση (εκτιμώ) θα είναι σε κάποια περιοχή της παραμεθορίου καθώς εκεί υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση.
Οι υπηρεσίες είναι έως 7 το μήνα. Αναλόγως τη μονάδα μπορεί να τις τερματιζετε η να κάνετε λιγότερες.
Να είστε βέβαιοι ότι θα ζητηθούν αρκετά από εσάς και ότι δεν θα έχετε αντιμετωπιση στρατιωτών. Είμαστε στελέχη οι ΟΒΑ με ευθύνες υποχρεωσεις αλλά και δικαιώματα.
Μακάρι όσοι πραγματικά το θέλετε να μπείτε. Για ότι πληροφορία θέλετε καλύτερα να απευθύνεστε σε εμάς που υπηρετούμε ήδη πάρα να κάνετε εικασίες και να βγαίνει ράδιο αρβύλα.
Μακάρι όσοι το θέλετε πραγματικά να τα καταφέρετε και να γίνετε οι νέοι μας συνάδελφοι.
Λίγα λόγια για να έχετε μια εικόνα πριν μπείτε στη διαδικασία να δηλώσετε.
Θα πρέπει να έχετε απολυθεί με σωματική ικανότητα Ι1 η Ι2.
Η ανακατάταξη γίνετε με το βαθμό και την ειδικότητα που είχατε στη θητεία σας.
Η αρχική τοποθέτηση (εκτιμώ) θα είναι σε κάποια περιοχή της παραμεθορίου καθώς εκεί υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση.
Οι υπηρεσίες είναι έως 7 το μήνα. Αναλόγως τη μονάδα μπορεί να τις τερματιζετε η να κάνετε λιγότερες.
Να είστε βέβαιοι ότι θα ζητηθούν αρκετά από εσάς και ότι δεν θα έχετε αντιμετωπιση στρατιωτών. Είμαστε στελέχη οι ΟΒΑ με ευθύνες υποχρεωσεις αλλά και δικαιώματα.
Μακάρι όσοι πραγματικά το θέλετε να μπείτε. Για ότι πληροφορία θέλετε καλύτερα να απευθύνεστε σε εμάς που υπηρετούμε ήδη πάρα να κάνετε εικασίες και να βγαίνει ράδιο αρβύλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες