Αν φοβόμουν δεν θα εκανα καθόλου τα χαρτιά μου. Σου είπα τι υπάγεται στην συνέχεια και ότι δεν είναι ρόδινα όλα εννοώντας μπήκες ε. φ και έκανες την τύχη δου. ειναι μια δύσκολη δουλειά ως προς το συνολοΔ. ΕΔ έγραψε:Αστυνομικός πας να γίνεις για να μπορέσεις να προφυλάξεις τον πολίτη που σκέφτεται όπως εσύ, για να μην σκέφτεται έτσι κάνοντας εσύ σωστά την δουλειά σου!! Οπότε αν το φοβάσαι καλύτερα να μην μπεις.. Φιλικά πάντα!!Asdorf έγραψε: Πάντως παιδιά στην Ελλάδα που ζούμε είναι δύσκολα τα πράγματα παντού.. σκέφτομαι ότι και να μπω τι έχω να αντιμετωπίσω και δεν είναι καθόλου εύκολα επειδή έχω περπατήσει την Αθήνα. η ζωή σου είναι σε κίνδυνο σιγουρα
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Δεν είναι σίγουρα ρόδινα και ειδικά Αθήνα έχει μεγάλη επικινδυνοτητα οπότε ναι θα θέλει προσοχή!Asdorf έγραψε:Αν φοβόμουν δεν θα εκανα καθόλου τα χαρτιά μου. Σου είπα τι υπάγεται στην συνέχεια και ότι δεν είναι ρόδινα όλα εννοώντας μπήκες ε. Φ και έκανες την τύχη δου. Ειναι μια δύσκολη δουλειά ως προς το συνολο
Αναρωτήθηκαν κάποια άτομα γιατί δεν γράφω. Η απάντησή μου κρύβεται στο ότι είμαι ένας άνθρωπος που από την πρώτη μέρα προσπαθώ μαζί με μερικούς ακόμη να βοηθήσουμε το νήμα και τον κάθε έναν ξεχωριστά. Προσωπικά εγώ δεν έχω μιλήσει για κανέναν άσχημα, δεν έχω βρίσει κανέναν και δεν έχω δώσει ψεύτικες ελπίδες σε κανέναν. αυτά λοιπόν που δεν θέλω να κάνω Δεν θέλω κ να μου τα κάνουν. Στην ζωή υπάρχει ανθρώπινος κώδικας επικοινωνίας στον οποίον η ραχοκοκαλιά του είναι ο σεβασμός. Κάποια άτομα εδώ μέσα δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός και αυτό κατά κύριο λόγο προέρχεται από την ανατροφή που έχει δεχτεί. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα όμως εδώ μέσα όπου είχα την τύχη να γνωρίσω ένα και με κόπο να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες για να σας τις πούμε. Ξανθέ φίλε μου ελπίζω να τα λέμε και εκτός του νήματος. Αποχωρώ από τους σχολιασμούς με το κεφάλι ψηλά. Θα είμαι πλέον θεατής για να βλέπω τα τρολ να περνούν την σκυτάλη. Εύχομαι σε όλους σας Καλή επιτυχία.
Κύριοι κρατήστε ένα επίπεδο.. μοιραστείτε πληροφορίες είτε σας αρέσουν είτε όχι δείξτε σεβασμό .. ελευθερία λόγου υπάρχει άλλος θα πει την βλακεία άλλος θα πει κάτι χρήσιμο... χαλάρωστε... όσο γ τ πκε π είπες κάποιος από γνωστό μ έμαθα πως στο τμήμα τ είπαν θα γίνουν Αθήνα κ Θεσσαλονίκη.. τώρα π το ξέρει ο αξιωματικός κ αν ισχύει δεν ξέρω.. όταν βγουν οι πίνακες θα βγει κ το προγραμμα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
TITO έγραψε:Αναρωτήθηκαν κάποια άτομα γιατί δεν γράφω. Η απάντησή μου κρύβεται στο ότι είμαι ένας άνθρωπος που από την πρώτη μέρα προσπαθώ μαζί με μερικούς ακόμη να βοηθήσουμε το νήμα και τον κάθε έναν ξεχωριστά. Προσωπικά εγώ δεν έχω μιλήσει για κανέναν άσχημα, δεν έχω βρίσει κανέναν και δεν έχω δώσει ψεύτικες ελπίδες σε κανέναν. Αυτά λοιπόν που δεν θέλω να κάνω Δεν θέλω κ να μου τα κάνουν. Στην ζωή υπάρχει ανθρώπινος κώδικας επικοινωνίας στον οποίον η ραχοκοκαλιά του είναι ο σεβασμός. Κάποια άτομα εδώ μέσα δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός και αυτό κατά κύριο λόγο προέρχεται από την ανατροφή που έχει δεχτεί. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα όμως εδώ μέσα όπου είχα την τύχη να γνωρίσω ένα και με κόπο να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες για να σας τις πούμε. Ξανθέ φίλε μου ελπίζω να τα λέμε και εκτός του νήματος. Αποχωρώ από τους σχολιασμούς με το κεφάλι ψηλά. Θα είμαι πλέον θεατής για να βλέπω τα τρολ να περνούν την σκυτάλη. Εύχομαι σε όλους σας Καλή επιτυχία.
Kαλησπέρα Τιτο, για μερικούς σαν και εσένα θα προσπαθήσω να κρατήσω το νήμα όσο μπορώ πιο "καθαρό", δεν αξίζει για μερικούς να αποχωρούν άτομα που θέλουν να βοηθήσουν.
Ηρεμηστε και περιμενετε αποτελεσματα και εγω εγω φουλ ανχος δεν αλλαζει κατι
Μαγκες οσο περναει η ωρα η βαση για την β παει προς τα κατω. το ειπαν και πριν μεγαλη στους πρωτους 100 και ειδικα απο τις θεσεις 220 εως 300
Φίλε TITO παρακολουθώ τόση ώρα τα λεγομενά σου και μου φαίνεσαι νορμάλ άνθρωπος σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδώ μέσα.. Δεν γνωρίζω τις πηγές σου.. εγώ έχω 2460 μόρια καιμε αυτά που βλέπω αρχίζω να χάνω τις ελπίδες μου αν η βάση στην Α είναι 2600+ όπως λένε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Ανακοινώνεται ότι την 06-09-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 θα διεξαχθεί, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα επί της Λ. Μεσογείων 96, κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υποπαρ.3 της παρ. Β του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ.6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης.
Επισημαίνεται ότι, οι ισοβαθμούντες ενημερώνονται τόσο από τις οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας, όσο και μέσω e-mail στις διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχαν δηλώσει ενυπογράφως κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής. Υποψήφιοι που δεν ισοβαθμούν με συνυποψήφιό τους δεν θα λάβουν σχετική ειδοποίηση. Ενημέρωση όλων των υποψηφίων για τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στον πίνακα πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=88942&Itemid=2325&lang=
Καληνύχτα παιδια μόνο αυτο
Καληνύχτα παιδια μόνο αυτο
Μεγαλη αποκλιση στους πρωτους 100 σε σχεση με τις θεσεις 220-300
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Λοχιας
Castillo θες να μας πεις οτι εχεις live ενημερωση?; Και αληθεια να λες, με τοσα τρολ εδω μεσα δε σε πιστευει κανεις.
Η Β είναι πάνω από την Α σε βάση ; Γενικά έως τώρα ;
Τιτο δεν χρειαζεται να φύγεις.Υπάρχουν εδω μέσα άτομα οπως εγω που δεν εχουν ιδέα πως θα κοιμανθουν
οι βάσεις και περιμένουμε απο μερικούς να μάθουμε κάποιες έγκυρες πληροφοριες.
Άλλοι ομως τρολλαρουν, πετάνε μια βάση χωρις καμία πηγή ή λένε
για πηγές απο ανθρώπους που δεν εχουν καμία σχέση στο πως θα μάθουν(φίλος φίλου θείου και παει λέγοντας.)
Εσυ την άποψη σου την εχεις πει για τις βάσεις.
Μπορει να ειναι σωστή (και το εύχομαι ) μπορει και λάθος.
Αν δεν ειναι δεν θα βάλουμε κανεναν στο στόχαστρο.
Μερικοί είιναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν σέβονται ουτε τους άλλους
ουτε τον εαυτό τους.
Γι αυτο χαλαρώστε θα βγούνε οι βάσεις.
Η θα είμαστε μέσα η εξω τι να κανουμε τωρα ετσι ειναι η ζωη.
Άλλοτε κερδίζεις άλλοτε χάνεις και μέσα απο αυτα τα μαθήματα γίνεσαι πιο δυνατός
οι βάσεις και περιμένουμε απο μερικούς να μάθουμε κάποιες έγκυρες πληροφοριες.
Άλλοι ομως τρολλαρουν, πετάνε μια βάση χωρις καμία πηγή ή λένε
για πηγές απο ανθρώπους που δεν εχουν καμία σχέση στο πως θα μάθουν(φίλος φίλου θείου και παει λέγοντας.)
Εσυ την άποψη σου την εχεις πει για τις βάσεις.
Μπορει να ειναι σωστή (και το εύχομαι ) μπορει και λάθος.
Αν δεν ειναι δεν θα βάλουμε κανεναν στο στόχαστρο.
Μερικοί είιναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν σέβονται ουτε τους άλλους
ουτε τον εαυτό τους.
Γι αυτο χαλαρώστε θα βγούνε οι βάσεις.
Η θα είμαστε μέσα η εξω τι να κανουμε τωρα ετσι ειναι η ζωη.
Άλλοτε κερδίζεις άλλοτε χάνεις και μέσα απο αυτα τα μαθήματα γίνεσαι πιο δυνατός
Τι το εμείς σ7γουρα θα τα λέμε κ από την είτε μπω είτε όχι αδερφέ.. θα παραμείνω κ εγώ ένας μεγάλος θεατής μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα που θα ήθελα να μοιραστώ 2 λόγια εδώ μέσα αντρικές με όσους το αξίζουν πραγματικά κ σε όσους με βοήθησαν αλλά κ βοήθησα!!! προκαταβολικά ένας απλός πλέων θεατής!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες