Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) - 2016
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 4
Κοίταξε εγώ θα σε ενημερώσω ως προς το σκέλος της διαδικασίας το οποίο πρέπει να γίνει με διοικητική προσφυγή ενώπιον διοικητικού πρωτοδικείου και εαν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το προχωρήσει πιθανότατα να φτάσει μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας. Μπορέίς να πας αλλά οι στρατιωτικοι δεν σε ενημέρωσαν για το κόστος το οποίο ανέρχεται κάπου Στα 2500-3000 ανάλογα με τις αναβολές που θα γίνουν και το πόσα θα παίρνει ο δικηγόρος για κάθε συνεδρίαση συν τα παράβολα για έκδοση απόφασης και εφέσεις/αναιρέσεις.
Καλησπέρα παιδιά μπορεί να μας πουν τα άτομα που έδωσαν για σώματα ασφαλείας και στρατιωτικές σχολες τη διαδικασία κάνουν και τη ερωτήσεις τους κάνουν; Θα σας είμαι ευγνώμων άμα μου πείτε
Πήγα και σήμερα σε άλλο νοσοκομείο να με μετρήσουν το ύψος και με έβγαλαν 1.70,5 με είπαν δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι κάτω απο 1.70 κάτι άλλο παίχτηκε εκεί. Δεν θέλω να το πιστέψω ότι με έκοψαν για συμφέροντα άλλων γιατί είναι στρατιωτικοί και έχουν δικαίωμα να υπακούν τους νόμους. Αν καταλάβω ότι κάτι παράνομο έγινε και με στέρησαν από το όνειρό μου που θα γινόταν πραγματικότητα με βάση τα μόρια μου και τις υπόλοιπες εξετάσεις λυπάμαι που το λέω αλλά δεν αξίζει να ζει κάποιος σε τέτιο κράτος γεμάτο πλούτο και ιστορία!
Καλημερα παιδια! Ολοκληρωσα και εγω επιτυχως τις ΠΚΕ και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γιατι θεωρω οτι οι κοποι μου ανταμειβονται! Αστυφυλακων σου ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Καλο καλοκαιρι σε ολους σας!
Έδωσα Πανελλήνιες φέτος με το Νέο Σύστημα 17000μόρια και έχω δηλώσει άποιες στρατιωτικές σχολές, πέρασα επιτυχώς και τις ΠΚΕ. Δυστυχώς πριν 5 μέρες έσπασα το πόδι μου το το οποίο θέλει αποθεραπεία κάποιε εβδομάδες 3-4 μου ειπαν έχω προβλημα στην κατάταξη της εκάστοτε Σχολής που πιθανόν να περάσω; Έχω πάρει κάποια τηλέφωνα και στο Υπουργείο και σε Σχολή στρατιωτική και μου είπαν όχι απλά δεν θα συμμετέχω στην προπαίδευση.
KELLY2016 έγραψε:Έδωσα Πανελλήνιες φέτος με το Νέο Σύστημα 17000μόρια και έχω δηλώσει άποιες στρατιωτικές σχολές, πέρασα επιτυχώς και τις ΠΚΕ. Δυστυχώς πριν 5 μέρες έσπασα το πόδι μου το το οποίο θέλει αποθεραπεία κάποιε εβδομάδες 3-4 μου ειπαν έχω προβλημα στην κατάταξη της εκάστοτε Σχολής που πιθανόν να περάσω; Έχω πάρει κάποια τηλέφωνα και στο Υπουργείο και σε Σχολή στρατιωτική και μου είπαν όχι απλά δεν θα συμμετέχω στην προπαίδευση.
Καταρχάς σε ποιά σχολή έχεις περάσει;
Είναι πιθανό να ακολουθήσεις διαφορετικές οδηγίες σε κάποια σχολή σε σχέση με μία άλλη.
Το πιο πιθανό είναι να μπείς στην σχολή και να παραμείνεις στο θεραπευτήριο, και με το καλό αφού αναρρώσεις να ξεκινήσεις εκπαίδευση. Πιθανόν να ξεκινήσεις το πρόγραμμα μαζί με τους ομογενείς, αν προλάβεις, διότι αυτοί κατατάσσονται πιο μετά από τους σπουδαστές από την Ελλάδα...
Amat victoria curam
Σε ποιά σχολή δεν το γνωριζω περιμενω τις βάσεις. Έλπίζω να είναι έτσι τα πράγματα. Ευχαριστώ πολύ!
KELLY2016 έγραψε:Σε ποιά σχολή δεν το γνωριζω περιμενω τις βάσεις. Έλπίζω να είναι έτσι τα πράγματα. Ευχαριστώ πολύ!
Ο συνάδελφος σε ρωτάει ουσιαστικά ποια σχολή έχεις βάλει πρώτη στο μηχανογραφικό για να σου απαντήσει ανάλογα εάν και εφόσον γνωρίζει.
Από σχολή σε σχολή υπάρχουν ελάχιστες διαφοροποιήσεις ως προς την περίπτωσή σου. Να το ξέρεις αυτό.
Μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Έχω βάλει ΣΝΔ αλλά με 17000 φανταζομαι δεν τη πιάνω, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ -ΣΤΥΑ-ΣΜΥΝ. Αυτή είναι η σειρά που τις έχω βάλει στο μηχανογραφικό. Τι πιστευετε για τις συγκεκριμένες σχολές; Ευχαριστω για την απάντηση.
Με τα μόριά σου Ευελπίδων σε κόβω οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις αυτά που σου είπα πιο πάνω, με την επιφύλαξη πάντα ότι θα αναρρώσεις κανονικά μέσα σε καμια 4 - 5 εβδομάδες.
Τώρα, μην το δέσεις και κόμπο ότι θα γίνει ακριβώς ό, τι έγραψα, γιατι δεν δίνω εγω τις εντολές, μπορεί πχ να πούνε να κάνεις εκπαίδευση μόνη σου, δεν ξέρω.
Εγώ ιδανικά υπολόγισα ότι θα μπορέσεις να ξεκινήσεις με τους ομογενείς επειδή μπαίνουν πιο μετά. Δεν ξέρω την ακριβή κατάστασή σου.
Απλά σου έδωσα μια πιθανή εξέλιξη με τα όσα μπορώ να γνωρίζω.
Πάντως μην ανυσηχείς, θα στα πούνε όλα εντός σχολής.
Τώρα, μην το δέσεις και κόμπο ότι θα γίνει ακριβώς ό, τι έγραψα, γιατι δεν δίνω εγω τις εντολές, μπορεί πχ να πούνε να κάνεις εκπαίδευση μόνη σου, δεν ξέρω.
Εγώ ιδανικά υπολόγισα ότι θα μπορέσεις να ξεκινήσεις με τους ομογενείς επειδή μπαίνουν πιο μετά. Δεν ξέρω την ακριβή κατάστασή σου.
Απλά σου έδωσα μια πιθανή εξέλιξη με τα όσα μπορώ να γνωρίζω.
Πάντως μην ανυσηχείς, θα στα πούνε όλα εντός σχολής.
Amat victoria curam
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εμένα μ'ενδιαφέρει να με δεχτούν από εκει και πέρα εννοειται πως θα την κάνω την εκπάίδευση όποτε μπορέσω. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και ειναι τ'ονειρό μου. Ο γιατρος μου είπε ότι τέλη Αυγούστου θα βγάλω το γύψο, καλως εχόντων των πραγμάτων, και θα βάλω ''μπότα''για να τη βγάζω.Θα δούμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες