Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)
Εγω φιλε κουρσαρε μια χαρα διαβαζω κ η αποψη μου ειναι οτι δεν πιστευω τιποτα απο αυτα. Αφου δεν βγηκε κ επισημη ανακοινωση απο σεφεα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για το αν θα ξαναπαρει ε. Φ η οχι. Απλα μην γειωνετε ετσι με την μια μερικοι εδω μεσα. Θα δειξει ο καιρος. Εγω πιστευω καποια στιγμη θα ξαναπαρουν ε. Φ. Μακαρι να μην βγω ψευτης.
καλα πλεον οι ανακοινωσεις σεφεαα περιοριζονται στα επικηδεια στις μειωσεις μισθων και στις προαγωγες...λοχιας (πζ) έγραψε:Εγω φιλε κουρσαρε μια χαρα διαβαζω κ η αποψη μου ειναι οτι δεν πιστευω τιποτα απο αυτα. Αφου δεν βγηκε κ επισημη ανακοινωση απο σεφεα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για το αν θα ξαναπαρει ε. Φ η οχι. Απλα μην γειωνετε ετσι με την μια μερικοι εδω μεσα. Θα δειξει ο καιρος. Εγω πιστευω καποια στιγμη θα ξαναπαρουν ε. Φ. Μακαρι να μην βγω ψευτης.
Πλάκα μας κάνουνε τώρα, με τί προσόντα οι δημοτηκοί υπάλληλοι 

pame_pali έγραψε:καλα πλεον οι ανακοινωσεις σεφεαα περιοριζονται στα επικηδεια στις μειωσεις μισθων και στις προαγωγες...λοχιας (πζ) έγραψε:Εγω φιλε κουρσαρε μια χαρα διαβαζω κ η αποψη μου ειναι οτι δεν πιστευω τιποτα απο αυτα. Αφου δεν βγηκε κ επισημη ανακοινωση απο σεφεα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για το αν θα ξαναπαρει ε. Φ η οχι. Απλα μην γειωνετε ετσι με την μια μερικοι εδω μεσα. Θα δειξει ο καιρος. Εγω πιστευω καποια στιγμη θα ξαναπαρουν ε. Φ. Μακαρι να μην βγω ψευτης.
ναι, φιλε μου συμφωνω σε αυτο αλλα αμα αυτοι γνωριζαν 100% οτι δεν ξαναπαρουν φρουρους δεν θα το ελεγαν; Δεν θα αντιδρουσαν στο γεγονος οτι δεν υπαρξουν νεοι συναδελφοι τους; Παιδια μην απογοητευεσται! Αμα μπορειτε να μαζεψετε μορια ακομα απο κανενα διπλωμα η αγγλικα καντε το κ ισως στην πορεια βγει επιτελους προκηρυξη κ ολα ποιασουν τοπο.

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
λοχιας (πζ) έγραψε:Εγω φιλε κουρσαρε μια χαρα διαβαζω κ η αποψη μου ειναι οτι δεν πιστευω τιποτα απο αυτα. Αφου δεν βγηκε κ επισημη ανακοινωση απο σεφεα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για το αν θα ξαναπαρει ε. Φ η οχι. Απλα μην γειωνετε ετσι με την μια μερικοι εδω μεσα. Θα δειξει ο καιρος. Εγω πιστευω καποια στιγμη θα ξαναπαρουν ε. Φ. Μακαρι να μην βγω ψευτης.
Ο ΣΕΦΕΑΑ δεν είναι τίποτα, μην περιμένεις νέα από εκεί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι ανακοινώσεις (αναδημοσίευση με λίγα λόγια) και προτάσεις για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εν ενεργεία ΕΦ και όσα έγραψε ο pame_pali, αν εσύ περιμένεις από τον ΣΕΦΕΑΑ να κάνει κάτι για να βγει η προκήρυξη, περίμενε. Όσο για την άποψή σου κράτα την για τον εαυτό σου για καμιά συζήτηση, γιατί από ένα απλό σχόλιο μπορεί να πάρεις κάποιον στον λαιμό σου,δεν "σου την λέω" απλά σκέψου ότι το φόρουμ το επισκέπτονται και άτομα που δεν έχουν λογαριασμό και μπορεί να υπάρχει σύγχυση ως προς αυτά που γράφουμε... Αν θες την δική μου άποψη τώρα, πιστεύω ότι θα βγει, αλλά αυτό είναι τι πιστεύω εγώ και εσύ, όχι η κυβερνώντες.
samloxias έγραψε:Πλάκα μας κάνουνε τώρα, με τί προσόντα οι δημοτηκοί υπάλληλοι
Δυο είναι τα βασικά προσόντα τους:
01 Πτυχίο lower.
02 Μπάρμπα στην Κορώνη.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Δικια μου αποψη ειναι η εξης.
Μολις βγει καμια δημοσκοπηση που θα δειχνει τον κουλη πρωτο αναγκαστικα θα ξαναβγαλει αν θελει να μεινει στην εξουσια ο Αλεξης.
Και μην πειτε για λεφτα και τετοια γιατι και αυξησεις εδωσε και ΔΕΚΟ που δεν χρειαζοταν προικοδοτησε με κατι εκατομμυρια.
Μολις βγει καμια δημοσκοπηση που θα δειχνει τον κουλη πρωτο αναγκαστικα θα ξαναβγαλει αν θελει να μεινει στην εξουσια ο Αλεξης.
Και μην πειτε για λεφτα και τετοια γιατι και αυξησεις εδωσε και ΔΕΚΟ που δεν χρειαζοταν προικοδοτησε με κατι εκατομμυρια.
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 23
Αυξήσεις; Πότε;
ο συριζα το φώναζε απο πριν γινει κυβέρνηση... και ηταν κοινο μυστικο οτι με το που βγει ο αλεξης ο θεσμος θα τελειώσει! ειναι στο προγραμα του μονο απο πανελλήνιες πλεον! κατι ξερουμε παρα πανω εμεις που φάγαμε την ζωη μας με αυτη την ιστορια!
ο αλεξης δε θα μεινει για πολυ φιλε toro... Θα παει εκει που πρεπει... Ή σπιτι του ή στο 4%
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 23
Αν και είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει το συριζα, αυτό που είπες είναι μπούρδα,Την πενταετία πριν το συριζα γιατι δεν βγήκε;
Τορο μας εφαγαν οι κυβερνησεις! Σε θυμαμαι φιλε σε παλαιοτερα θεματα ειδικων φρουρων 2012-13. Συμφωνω με αυτο που λες με τον συριζα. Εγω προσωπικα εφαγα τρελη ξενερα που βγηκε περσι τον γεναρη γιατι ηξερα πια ειναι η σταση του απεναντι στον θεσμο. Περιμεναμε ολο το 14 μηπως κ εβγαινε προκηρυξη που ακουγοταν αλλα τιποτα.
Χασαμε χρονο χρηματα. Αν θυμαμαι καλα ειχες παει κ ξανα επαλ για να βγαλεις καλυτερο βαθμο πτυχειου και να κανεις το ονειρο σου. Κ εγω μια απο τα ιδια. Δυο χρονια ξανα ειχα παει κ πηρα κ απολυτηριο γιατι ειμουν απο τεε. Ειχα μονο πτυχειο οταν ειχα τελιωσει στα 18 μου. Τι να πω. Συν αλλα ποσα για μορια. Οπως κ εσυ κ πολλοι αλλοι εδω μεσα.
Απλα πιστυεω οτι τιποτα δεν ειναι απιθανο απο το να μην χασει τωρα ο συριζα απο την ΝΔ με τον καινουργιο προεδρο της Μπορει κ να βγαλει κ ο συριζα. Η το πολυ να πεσει μεχρι το καλοκαιρι να ξαναβγει ΝΔ κ καποια στιγμη να βγει παλι για ε. Φ.
Εγω πιστευω θα ξαναβγει αλλο το ποτε ειναι το αγνωστο.
Χασαμε χρονο χρηματα. Αν θυμαμαι καλα ειχες παει κ ξανα επαλ για να βγαλεις καλυτερο βαθμο πτυχειου και να κανεις το ονειρο σου. Κ εγω μια απο τα ιδια. Δυο χρονια ξανα ειχα παει κ πηρα κ απολυτηριο γιατι ειμουν απο τεε. Ειχα μονο πτυχειο οταν ειχα τελιωσει στα 18 μου. Τι να πω. Συν αλλα ποσα για μορια. Οπως κ εσυ κ πολλοι αλλοι εδω μεσα.
Απλα πιστυεω οτι τιποτα δεν ειναι απιθανο απο το να μην χασει τωρα ο συριζα απο την ΝΔ με τον καινουργιο προεδρο της Μπορει κ να βγαλει κ ο συριζα. Η το πολυ να πεσει μεχρι το καλοκαιρι να ξαναβγει ΝΔ κ καποια στιγμη να βγει παλι για ε. Φ.
Εγω πιστευω θα ξαναβγει αλλο το ποτε ειναι το αγνωστο.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 18
Ρε παιδιά τέλος οι ειδικοί φρουροί ότι μπει απο πανελλήνιες δεν βγήκαν τόσα χρόνια τώρα που περιμένουν οι δόκιμοι Αστυφύλακες και οι αξιωματικοί να μπούν θα πάρουν ειδικούς φρουρούς. Θα πέσει το ΣΥΡΙΖΑ ή θα έρθουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ίσως και κανένα ποτάμι και θα μας αλλάξουν τα φώτα. Ο θεωδοράκης έχει αναφερθεί στην άρση της μονιμότητας στο δημόσιο. Θέλω να δω την αντίδραση των δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών-αστυνομικών όταν απολυθούνε.
Καλησπερα σε ολους.. Μπαινω απο κινητο και δεν μπορω να ανεβασω το λινκ.. Λεει στο πολις νετ οτι την κυριακη εχει πανελλαδικο συμβουλειο το σωματιο των ειδικων φρουρων που θα πραγματοποιηθει στην κρητη γιατι ανοιξανε η μεταθεσεις και λεει για την προσληψει των 500 ειδικων φρουρων μεσα.. Αν ειναι να παρουν θα παρουν. Δεν παιζει ρολο ουτε ο Συριζα ουτε η Ν. Δ ουτε τιποτα... Υπομονη σε ολους και ο χρονος θα δειξει.
Φιλε Πανο το ανεβαζω εγω για εσενα 
http://policenet.gr/article/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82

http://policenet.gr/article/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82
Υπομονή λίγο και όλα θα γίνουνε και θα αλλάξουνε όπως ήτανε, πλήν ενός.%
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες