Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2015)
Δεν εχεις ιδεα απο σ. Ασφαλειας. Οταν θα μπεις θα καταλαβεις. Τωρα εισαι ακομα νεος αμυαλος. Θα μαθεις. Να μην διαμαρτυρεσε; Εσυ κανεις για στρατο οχι αστυνομια. Η αστυνομια εχει συνδακαλισμο. Εσυ εισαι κουβας και θες καραβανα για να εισαι καλα. Επειδη λοιπον εγω ειμαι ηδη μεσα σου λεω οτι το αγαπαω αλλα εσυ πας στο αλλο ακρο. Και αν δεν τα καταφερες υπαρχουν και τα σεκιουριτι. Αντε και του χρονου!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Δημητρης έγραψε:Δεν εχεις ιδεα απο ς. Ασφαλειας. Οταν θα μπεις θα καταλαβεις. Τωρα εισαι ακομα νεος αμυαλος. Θα μαθεις. Να μην διαμαρτυρεσε; Εσυ κανεις για στρατο οχι αστυνομια. Η αστυνομια εχει συνδακαλισμο. Εσυ εισαι κουβας και θες καραβανα για να εισαι καλα. Επειδη λοιπον εγω ειμαι ηδη μεσα σου λεω οτι το αγαπαω αλλα εσυ πας στο αλλο ακρο. Και αν δεν τα καταφερες υπαρχουν και τα σεκιουριτι. Αντε και του χρονου!
Τζαμπα γραφω φιλε. Να πας εσυ στα σεκιουριτη. Να λες παλι καλα που δεν εισαι στη θεση μου. Δευτερη χρονια και δεν μπηκα για 100 μορια. Ειπα ξαναδινω γιατι γουσταρω την αστυνομια. Φετος επιανα και ΣΣΕ και ΣΜΥ. Δεν τις δηλωσα γιατι σου εξηγησα οτι δεν θελω αποκατασταση σε ενα σωμα που δεν μου αρεσει.
Ελπιζω να μπω του χρονου.
Υ. Γ. Ο πατερας μου και ο θειος μου ειναι αξιωματικοι της ΕΛΛΑΣ. Οποτε μην γραφεις οτι νανε περι χουντας και περι ασχετοσυνης απο Αστυνομια.
Υ. Γ. Σου ευχομαι να εισαι ενας πολυ καλος αστυνομικος και να γουσταρεις τη δουλεια που κανεις.
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες! Δίνω φέτος για Αστυφυλάκων και θα 'θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για πόσα άτομα πρόκειται φέτος να πάρουν; Μιλάμε για 580 (500 Αστυφύλακες και 80 Αξιωματικούς) όπως το 2012 και το 2013 ή πάλι σπαστά 290+290?
Υποψήφιος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες! Δίνω φέτος για Αστυφυλάκων και θα 'θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για πόσα άτομα πρόκειται φέτος να πάρουν; Μιλάμε για 580 (500 Αστυφύλακες και 80 Αξιωματικούς) όπως το 2012 και το 2013 ή πάλι σπαστά 290+290;
Μονο ο τσακ νορις γνωριζει αδερφε ! Μακαρι να παρουν 500 ατομα...
Καλησπερα παιδια ειμαι επιτυχων και γω στην αστυφυλακων. Πηρε το ματι μου κατι για ηλεκτρονικες προεγγραφες και τετοια για ΑΕι-ΤΕΙ και η προθεσμια λεει ειναι μεχρι σημερα. Πρεπει να κανουμε και εμεις εγγραφη τωρα;
kostas έγραψε:Καλησπερα παιδια ειμαι επιτυχων και γω στην αστυφυλακων. Πηρε το ματι μου κατι για ηλεκτρονικες προεγγραφες και τετοια για ΑΕι-ΤΕΙ και η προθεσμια λεει ειναι μεχρι σημερα. Πρεπει να κανουμε και εμεις εγγραφη τωρα;
Γιατί η αστυφυλάκων είναι ΑΕΙ ή ΤΕΙ; Θα μας τρελάνεις μωρέ; Δεν ξέρεις ούτε καν τα στοιχειώδη;
- PersonaS
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μην βγάζεις τα αποθημένα σου στους ανυποψίαστους επιτυχόντες, επειδή ο τρόπος εισαγωγής στην αστυνομία δεν βασίζεται στο πόσο "ιδεολόγος" είσαι (μη ξεράσω). Δίνεις 3η φορά; ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ.
- PersonaS
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Είμαι επιτυχών 2015 στην Αστυφυλάκων και θέλω να με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος στα ακόλουθα:-Ως επιτυχών, παίρνω βεβαίωση επιτυχίας από το Αστυνομικό Τμήμα όπου έκανα τα χαρτιά μου.
-Αυτή τη βεβαίωση θα την παρουσιάσω σε Στρατολογικό Γραφείο, ώστε να πάρω αναβολή έως το 2017.
-Μέχρι το 2016 που θα μπούμε υποτίθεται στη σχολή δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε τηλεφώνημα από το Α. Τ. Που κάναμε τα χαρτιά μας, για να πληροφορηθούμε σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και κατάταξης μας στις σχολές, σύμφωνα με την αντίστοιχη προκήρυξη 2015.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-Αυτή τη βεβαίωση θα την παρουσιάσω σε Στρατολογικό Γραφείο, ώστε να πάρω αναβολή έως το 2017.
-Μέχρι το 2016 που θα μπούμε υποτίθεται στη σχολή δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε τηλεφώνημα από το Α. Τ. Που κάναμε τα χαρτιά μας, για να πληροφορηθούμε σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και κατάταξης μας στις σχολές, σύμφωνα με την αντίστοιχη προκήρυξη 2015.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σας. Περασα στη σχολη αστυφυλακων και πηρα μια βεβαιωση επιτυχιας. Με αυτη τη βεβαιωση ποια οφελη εχω; Εχω ακουσει οτι μπορουμε να μετακινουμε δωρεαν στα μεσα του οασα. Ευχαριστω
Γεια σας ειμαι και εγω επιτυχων του 15 αυτο που θελω να ρωτησω επειδη διαβασα το προγραμμα, ποτε ειναι η ωρα του διαβασματος;
Σε ειδοποιησαν για την βεβαιωση που πηρες απο το αστυνομικο τμημα;
επιτυχών 2015 έγραψε:Σε ειδοποιησαν για την βεβαιωση που πηρες απο το αστυνομικο τμημα;
για τη βεβαιωση ενημερωθηκα απο εναν φιλο αστυνομικο. Δεν σε ειδοποιουν (για την αθηνα τουλαχιστον για αλλου δεν ξερω). Μαλιστα αν πας στο αστυνομικο τμημα μπορει να μην ξερουν και τιποτα. Να φανταστεις στην πυλη του ατ δεν ηξεραν τιποτα για βεβαιωση ουτε ακουμα και οι αξιωματικοι. Εγω ομως ηξερα σε ποιον οροφο να παω καθως ειχα ενημερωθει.
Γεια σας περασα περσι αστυφιλακων αλλα δεν εχω δει τπτ ακομα οσο αναφορα τις εισαγωγες μας αν ξερει κανεις κανενα καλο λινκ με πληροφοριες στειλτε ευχαριστω!
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
pavlos έγραψε:Γεια σας περασα περσι αστυφιλακων αλλα δεν εχω δει τπτ ακομα οσο αναφορα τις εισαγωγες μας αν ξερει κανεις κανενα καλο λινκ με πληροφοριες στειλτε ευχαριστω!
Καλημέρα φίλε και καταρχάς συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Ενδεχομένως να σε καλέσουν από το Α/Τ της περιοχής σου, για να παρουσιαστείς και να σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι (έχω ακούσει για ενημερωτικά φυλλάδια), που αφορούν τα ρούχα που πρέπει να έχεις μαζί σου, όταν κληθείς για κατάταξη αλλά και να βάλεις σε μια σειρά προτίμησης-κατά τα τυπικά-τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων που επιθυμείς να πας. Σε αυτό το σημείο να σου πω το εξής:Μην ποντάρεις στις προτιμήσεις σου, τα αρμόδια Υπουργεία θα σε βάλουν όπου θέλουν.Η ημερομηνία, τώρα, που θα σε καλέσουν θα είναι πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβρη. Πέρσι η κατάταξη των Δοκίμων έγινε τον Οκτώβρη, οπότε να το έχεις κατά νου. Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία!
To Serve and Protect
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες