Ευχαριστω Θαναση !Θανάσης 94 έγραψε:Μια χαρά είσαι τότε. Εύχομαι καλή επιτυχία Δημήτρη :)
Βάσεις-μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2015)
Καλησπερα παιδια... Διαβασα την συζητηση ως εδω απλα δεν καταλαβαινω γιατι ειστε τοσο σιγουροι για τις βασεις. Εγω εγραψα 16618 και δεν ειμαι σιγουρος για την αστυφυλακων. Τσάμπα αγχώνομαι; . :/
Εισαι χαζος ρε φιλε; Δεν ειναι και ιατρικη... ! Ελεος. Εισαι μεσα με τα 1000 και μπραβο. Οι βασεις θα πεσουν λιγο. Δες στατιστικα αριστουχων και οσων εγραψαν πανω απο 16.000. Μην μας τρελενεις ρε φιλε... εε αστυφυλακα ηθελα να πω... ;)kostas έγραψε:Καλησπερα παιδια... Διαβασα την συζητηση ως εδω απλα δεν καταλαβαινω γιατι ειστε τοσο σιγουροι για τις βασεις. Εγω εγραψα 16618 και δεν ειμαι σιγουρος για την αστυφυλακων. Τσάμπα αγχώνομαι; . :/
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
kostas έγραψε:Καλησπερα παιδια... Διαβασα την συζητηση ως εδω απλα δεν καταλαβαινω γιατι ειστε τοσο σιγουροι για τις βασεις. Εγω εγραψα 16618 και δεν ειμαι σιγουρος για την αστυφυλακων. Τσάμπα αγχώνομαι; :/
Καλησπέρα Κώστα. Πιστεύω μας κάνεις πλάκα κανονικότατα. Απλά λόγω άγχους μπορεί να μην σκέφτεσαι σωστά. Είσαι 1000% μέσα με αυτά τα μόρια που διαθέτεις. Αν έχεις περάσει τις ΠΚΕ και με 16618 ρωτάς αν τσάμπα αγχώνεσαι... Ναι φίλε πάρα πολύ τζάμπα.
kostas έγραψε:Θανάση 94 τις πέρασα τις ΠΚΕ ναι...
ωραίος φίλε
καλή σταδιοδρομία

ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
kostas έγραψε:Θανάση 94 τις πέρασα τις ΠΚΕ ναι...
Τότε Κώστα είσαι ήδη αστυφύλακας, συγχαρητήρια. Αυτό που έχεις να κάνεις μόνο είναι να περιμένεις την σειρά που θα πάρεις όταν θα βγει η βάση της σχολής αστυφυλάκων.
Να ρωτησω. Αν μπεις με καλη σειρα θα μετραει η προτιμηση σου ; Π. Χ (1. Κομητηνη 2. Διδυμοτειχο 3. Ρεθυμνο)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Nikos έγραψε:Να ρωτησω. Αν μπεις με καλη σειρα θα μετραει η προτιμηση σου ; Π. Χ (1. Κομητηνη 2. Διδυμοτειχο 3. Ρεθυμνο)
Ναι μετράει Νίκο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Θανάση πόσο πιστεύεις ότι θα είναι η βάση της αστυφυλάκων;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
greek_hero έγραψε:Θανάση πόσο πιστεύεις ότι θα είναι η βάση της αστυφυλάκων;
Greek_hero αν δεις τα προηγούμενα μηνύματα σε αυτήν την συζήτηση, έχω αναφέρει πόσο πιστεύω ότι θα κυμανθεί η βάση.
Θαναση λες οτι τα αποτελεσματα των ΠΚΕ τα βλεπουμε στο σαητ του υπουργειου. Μπορεις να το διευκρινισεις λιγο; Ευχαριστω.
Nikos έγραψε:Να ρωτησω. Αν μπεις με καλη σειρα θα μετραει η προτιμηση σου ; Π. Χ (1. Κομητηνη 2. Διδυμοτειχο 3. Ρεθυμνο)
ναι, και η τριτεκνία μετράει η αν έχεις αδερφο δόκιμο
επίσης αν μπεις με καλή σειρα μέσα στην σχολή σε βάζουν ομαδάρχη, διμοιρίτη, ή αρχηγό έτους
φοράς και διακριτικά πχ ο ομαδάρχης φοράει μια γραμμη στο μπρατσο ο διμοιρίτης 2 ο αρχηγός σχολής 3
η διαφορά με τους άλλους δόκιμους είναι η εξης
αν είσαι βαθμοφόρος δέν κάνεις σκοπιές αλλα μπαίνεις υπηρεσία βοηθός αξυπ, τηλεφωνείο γραφεία σχολής κτλ
τις υπηρεσίες επισης τις βγάζει συνήθως ο αρχηγός σχολής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες