Επιλαχόντες Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Blake

Δημοσίευση από Blake »

Ναι αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκριθούν κιόλας οι επιπλέον θέσεις των επιλαχόντων. Τα λέω επειδή ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάρει και επιπλέον επιλαχόντες παρά μόνο τους επιτυχόντες όπως είχες ορισθεί από την αρχή. Μερικοί/ες νομίζουν ότι είναι ήδη στην Σχολή. Χαλαρώστε.
EPilahon
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από EPilahon »

Blake να ξέρεις οτι το ερώτημα που τέθηκε στο νς δεν ειναι μονο για τους επιλαχόντες αλλα κ για τους επιτυχόντες !!! Αν δεν εχεις καταλάβει ακομα ο υπουργός δήλωσε οτι ο διαγωνισμός ηταν στημένος κ διαβλητός !!! Αν δεν μπουν επικαχοντες κ δεν παίρουν ουτε τους επιτυχόντες!!!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Τι λες βρε ανθρωπε... Εικόνα
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vardou »

cuervo έγραψε:Τι λες βρε ανθρωπε... Εικόνα
Ουδέν σχόλιον! ΕικόναΕικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από expedition »

EPilahon έγραψε:Blake να ξέρεις οτι το ερώτημα που τέθηκε στο νς δεν ειναι μονο για τους επιλαχόντες αλλα κ για τους επιτυχόντες ! Αν δεν εχεις καταλάβει ακομα ο υπουργός δήλωσε οτι ο διαγωνισμός ηταν στημένος κ διαβλητός ! Αν δεν μπουν επικαχοντες κ δεν παίρουν ουτε τους επιτυχόντες!
Μάλλον κάπου το έχεις χάσει. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη και το ερώτημα αφορά μόνο τους επιλαχόντες!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Άφησε τον στην ασχετοσύνη του, στο μυαλό του τα έχει έτσι μπερδεμένα γιατί έτσι πιστεύει πως έχει περισσότερες ελπίδες.
Γιωρλεόνα

Δημοσίευση από Γιωρλεόνα »

Καλησπέρα! Φαντάζομαι εσύ ανήκεις στους επιτυχόντες του διαγωνισμού και χαίρεσαι τόσο πολύ. Με το κάλο να μπεις και στην Σχολή! Εγώ είμαι 74 επιλαχούσα και κανονικά 73 γιατί γνωρίζω ήδη κάποια που πέρασε στην αξιωματικών οπότε αλλάζει και η θέση. Όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ αγωνία σχετικά με την εξέλιξη του θέματος, και αναρωτιόμουν αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω σχετικά με την κατάταξη των 83 επιλαχόντων; Πάντως απ' όσο ξέρω μάλλον Σεπτέμβρη θα γίνει η κατάταξη από φίλους μου που είναι ήδη αξιωματικοί και με ενημερώνουν πότε πότε. Βέβαια όλα θα τα κρίνει το Υπ. Οικονομικών αλλά προσπαθούμε όλοι να μάθουμε έστω κάτι πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε. Θα ήμουν ευγνώμων αν είχα μια απάντησή σου.
Giorleona
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Giorleona »

Στο νομικο συμβουλιο ελεγχεται αν ειναι νομιμο να παρουν και τους επιλαχοντες. Αυτο ειναι νομιμο και απο κει σιγουρα θα παρει το Οκ για να να μας παρουν. Ομως το νομικο συμβουλιο υπαγεται στο Υπ. Οικονομικων και εκει θα παιχτουν ολα. Στην ουσια θα εξετασουν το αν ο κρατικος προυπολογισμος μπορει να καλυψει επιπλεον 83 ατομα.
Giorleona
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αν ο αδελφός της φίλης σου έχει λιγότερα μόρια απο μενα και περάσει θα κάνω και εγώ και πολλοί άλλοι ένσταση για νέα αδικία. Σου φαίνεται λογικό; Δεν νομίζω! Περιμένουμε να δούμε πόσες θέσεις θα εγκρίνει το Υπ. Οικονομικών βάσει του πόσα διαθέτει για να πληρώσει τους εν δυνάμει Υπαξιωματικούς αυτο θα γίνει με σειρά προτεραιότητας απο τον πρώτο μέχρι το τελευταίο επιλαχόντα. Οι ενστάσεις πάνε περίπατο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε ένσταση και μετά. Το αν ήταν άδικο έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν μπορεί να αλλάξει επί μιας προκήρυξης αναδρομικά όλο το στήσιμο. Μήπως γι'αυτό να είμαστε συγκροτημένοι γιατί εγώ βλέπω να έρχονται προκηρύξεις νέες για να πέφτουν και τα παράβολα βροχή, τα οποία παράβολα πάνε στο κράτος όχι στους λιμενικούς. Δεν νομίζεις πως αυτο τους συμφέρει πιο πολύ?
Giorleona
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μην μπερδεύετε το μυαλό σας! Ο 83 μάλλον είναι γερός βισματίας και να του κάνουμε όλοι εμείς απο κάτω τεμενάδες αν μπούμε!Εικόνα
ΜΑΡΙΝΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΝΑ »

Παιδια συγγνωμη, αλλα θα ξανακανω την ερωτηση, υπαρχει περιπτωση να παρουν και τον αντιστοιχο αριθμο πολυτεκνων; αν οχι ειναι νομιμο αυτο;
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

ΜΑΡΙΝΑ έγραψε:Παιδια συγγνωμη, αλλα θα ξανακανω την ερωτηση, υπαρχει περιπτωση να παρουν και τον αντιστοιχο αριθμο πολυτεκνων; Αν οχι ειναι νομιμο αυτο;

το θεμα αφορα τους 83 πρωτους επιλαχοντες ανεξαρτητως κατηγοριας
ΜΑΡΙΝΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΝΑ »

ΟΚ, κατανοητό! Μιλάμε για 83 επιλαχόντες με υψηλότερη βαθμολογία από τους επιτυχόντες, αλλά όσον αφορά τους 69 επιλαχόντες σημαιοφόρους παρατήρησα ότι δεν έχουν υψηλότερη βαθμολογία από τους επιτυχόντες. Άρα η αιτιολογία είναι ανυπόστατη!
Kavala

Δημοσίευση από Kavala »

Άρα Μαρίνα μου δεν παρατήρησες καλά και σωστά... ! Ξανα παρατήρησε τους πίνακες, σκέψου λίγο και θα καταλάβεις. Δεν είναι δύσκολο
epilaxon

Δημοσίευση από epilaxon »

Μάλλον δε παρατήρησες καλά...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 2 επισκέπτες