Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
Κύριοι καλησπέρα σας, θέλω να το πιστέψω ειλικρινά, αλλά δεν μπορώ μετά απο τόση σφαλιάρα που έχουμε φάει... Καλή ανάσταση σε όλους και μακάρι να είναι αλήθεια αλλά πολύ φοβάμαι πως όχι...
Ρε παιδιά κάτι άσχετο.. την εντοπιότητα την έχουν καταργήσει τελικά; ... δεν θα ισχύσει στην ενδεχόμενη προκήρυξη των σωφρονιστικών; ... τα μόρια της εντοπιότητας τα πέρνουν άτομα που διαμένουν σε περιοχή με πληθυσμό μικρότερο των 10.000 κατοίκων; μήπως κάνω κάποιο λάθος;
Πρεπει να μενεις τουλαχιστον τα δυο τελευταια χρονια στον δημο που ανηκει η φυλακη για να παρεις τα μορια... Δηλαδη να εχεις εκει τα πολιτικα σου δικαιοματα και να δηλωνεις στον ιδιο νομο διευθηνση κατοικιας... Για τον πλυθησμο δεν ισχυει!
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Καλα περιμενετε να βγει πρωτα και αμα θα βγει και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα...
Δηλαδη ειναι κακο να πουμε 2 πραγματα για να ξερουμε τι μας γινεται?
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=64168701
Τόρο, καλησπέρα φίλε και Χριστός ανέστη... Προσωπική μου άποψη, άλλο ένα "πυροτέχνημα" για να πουλήσει φυλλάδες... Ποιά η άποψη σου;
'μετα τα περσυνα με τους φρουρους δυσκολευομαι να πιστεψε το εθνος.310LELE έγραψε:Τόρο, καλησπέρα φίλε και Χριστός ανέστη... Προσωπική μου άποψη, άλλο ένα "πυροτέχνημα" για να πουλήσει φυλλάδες... Ποιά η άποψη σου;
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι το πρώτο δημοσίευμα "έσκασε" από το dikaiologitika το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιόπιστο. Ανάγκες μεγάλες υπάρχουν στο Σώμα σίγουρα. Μένει να δούμε το αν θα εξυπηρετηθούν αυτές οι ανάγκες και στην πράξη.
Αναμένουμε κομάντος!
Αναμένουμε κομάντος!
Να ρωτήσω κάτι, αν... Λέμε ΑΝ βγεί τελικά έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση και ως εξωτερικοί και ως σωφρονιστικοί, η μόνο ένα απο τα 2;
D.Y.K έγραψε:Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι το πρώτο δημοσίευμα "έσκασε" από το dikaiologitika το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιόπιστο.Ανάγκες μεγάλες υπάρχουν στο Σώμα σίγουρα. Μένει να δούμε το αν θα εξυπηρετηθούν αυτές οι ανάγκες και στην πράξη.
Αναμένουμε κομάντος!
παλι νομιζω ομως περισσοτερο απο ποτε αναγκες υπαρχουν στους συνοριοφυλακες αλλα εχυν πανω απο 6χρ να κανουν κατι για αυτο, χωρις να θελω να ξεφευγουμε απο το θεμα.
Αν δεν πιασω στα χερια μου την προκηρυξη δεν πιστευω πλεον τιποτα μετα το φιασκο των ε. φ εγω προσωπικα πηρα μεγαλο μαθημα!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Ετσι ειναι...4 χρονια τωρα, ακουμε για προκηρυξεις και τπτ...
Για να ειμαστε βεβαια ειλικρινης τωρα ειναι λιγο διαφορετικαδεν υπαρχει τροικα... Και επιτελους καποιος πρεπει να βγαλει μια προκηρυξη εστω και για τα ματια του κοσμου!
Αλλα οπως ειπα και παρα πανω αμα δεν δω φεκ δεν πιστευω τιποτα!
Αλλα οπως ειπα και παρα πανω αμα δεν δω φεκ δεν πιστευω τιποτα!
Καλημερα παιδια κι απο εμενα! Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εντοπιοτητα... Εμενα οι φυλακες στην περιοχη μου βρισκονται ακριβως στον διπλανο Δήμο, δηλαδή εγώ διαμένω στα όρια των 2 Δήμων. Την κερδίζω την εντοπιότητα; Πρέπει να μένω στον ίδιο Δήμο ή ίδιο Νομό?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες