Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Ρε παιδια λετε ο καθενας εδω μεσα να περιμενει εσας να του πειτε τι να κανει; Αρχησαμε παλι τα ιδια...310 λελε,110 σελιδες!
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Το θεμα ειναι να βγει το *****. Αμα πια
- zoupis
Αν εβγαλε τις ειδικες δυναμεις τοτε θελει μπουλιδες στην αστυνομια το συριζα
σιγα εσυ κομαντοzoupis έγραψε:Αν εβγαλε τις ειδικες δυναμεις τοτε θελει μπουλιδες στην αστυνομια το συριζα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Ανεβαστε το link που το διαβασατε η το φεκ και αφηστε τις χαζομαρες.
Συνολικά 1.542 θέσεις συστάθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, όπου θα τοποθετηθούν πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί.
ΦΕΚ
Ως ιδιαίτερης κατηγορίας προσωπικό (άρθρο 81 του Ν.4172/2013)
Γιωτάδες χωρίς όπλο θα μπούνε παιδιά, μην αγχώνεστε!
Γιωτάδες χωρίς όπλο θα μπούνε παιδιά, μην αγχώνεστε!
Απ ότι είπαν θα τους κάνουν εκπαίδευση αυτοάμυνας και θα έχουν και ανακριτική ιδιότητα, κοινώς θα τους βάλουν σε τροχαία.
- Kourtembeu
- Posts in topic: 4
panos2171 έγραψε:Απ ότι είπαν θα τους κάνουν εκπαίδευση αυτοάμυνας και θα έχουν και ανακριτική ιδιότητα, κοινώς θα τους βάλουν σε τροχαία.
Να προσέξουν οι Δημοτικοί μην αυτοτραυματιστούν στην εκπαίδευση

Kourtembeu έγραψε:panos2171 έγραψε:Απ ότι είπαν θα τους κάνουν εκπαίδευση αυτοάμυνας και θα έχουν και ανακριτική ιδιότητα, κοινώς θα τους βάλουν σε τροχαία.
Να προσέξουν οι Δημοτικοί μην αυτοτραυματιστούν στην εκπαίδευση
τους γελατε αλλα αυτοι με το ενα κιλο λαδι και ενα ταψι τυροπιτα μπηκαν βγηακαν και ξαναμπαινουν κανονικα τωρα.
- zoupis
Τι ρεζιλικια ειναι αυτα. Αρε ελλαδα το μεγαλειο σου. Καταταλα δεν μπορουν να κανουν προκυρηξεις ουτε για 500 θεσεις
- Kourtembeu
- Posts in topic: 4
pame_pali έγραψε:
τους γελατε αλλα αυτοι με το ενα κιλο λαδι και ενα ταψι τυροπιτα μπηκαν βγηακαν και ξαναμπαινουν κανονικα τωρα.
ε βέβαια. Έχουν λαδώσει οι γονείς τους... Ξέρω και από τα δικά μου τα μέρη, χωράφια άλλαζαν μέσα σε ένα βράδυ ιδιοκτήτη για μια θέση στο Δημόσιο, και δεν είναι ιστορίες για αγρίους. Είναι η διεφθαρμένη ελληνική κοινωνία.
Kourtembeu έγραψε:pame_pali έγραψε:
ε βέβαια. Έχουν λαδώσει οι γονείς τους... Ξέρω και από τα δικά μου τα μέρη, χωράφια άλλαζαν μέσα σε ένα βράδυ ιδιοκτήτη για μια θέση στο Δημόσιο, και δεν είναι ιστορίες για αγρίους. Είναι η διεφθαρμένη ελληνική κοινωνία.
δυστυχως ειναι η αληθεια... Πολυ λυπαμαι αλλα η χωρα ειναι ο οροσμος της διαφθορας /... Αλλα ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα...
μην ελπιζεται τιποτα κατα την ταπεινη μου αποψη... Απο τη στιγμη που ελευθερωσε απο τους υπουργους 2,000 ατομα συν τους δημοτικους που θα μπουνε ειναι σα να εβγαινε απο το 2012 2013 2014 και φετος 2015 απο μια προκυρηξη και καλυφθηκαν θεσεις...
Δε καταλαβα κυριοι ποιοι ειστε εσεις που λετε για λαδια και για τενεκεδες. Η πλειοψηφια εχει μπει με προκηρυξεις διαφανεις. Δηλαδη τι θελατε; Να διωξουν ανθρωπους που δουλευουν τοσα χρονια στους δημους και εχουν κανει οικογενειες για να παρουν εσας; Συγνωμη αλλα σαν αστυνομικος εγω προτιμω αυτους τους ανθρωπους που εχουν και εμπειρια, παρα εσας που προτιματε να δυστυχησει καποια οικογενεια για να βολεψετε το τομαρι σας. Δε ντρεπεστε λεω εγω. Την εποχη κυριοι που εμπεναν οι δημοτικοι στους δημους εισασταν ακομα αμουστακα παιδακια, και οι νεες σειρες μπηκαν μεσω διαφανων προκηρυξεων. Κλαψτε οσο θελετε αλλα το δικαιωμα του ανθρωπου που δουλευει μια εικοσαετια τωρα να συνεχισει την εργασια του δε θα του το στερεισει κανεις. Περιμεντε με υπομονη προκηρυξη η δωστε εξετασεις και περαστε μεσω πανελληνιων. Αντι να κλαιτε διαβαστε καλυτερα.
ενας ειδικος φρουρος
ενας ειδικος φρουρος
- zoupis
Μπηκαν τα γιοτομπαλα και ολα μελι γαλα και εμεις να συζηταμε ακομη σαν ***** τι θα γινει με την προκυρηξη. Θα μπουν οι κομαντο του δημου και ολα θα φτιαξουν... Μην ανησυχειτε. Αλιμομονο σε εμας που περιμενουμε και δωσαμε μια περιουσια για να παρουμε μορια και τωρα θα μεινουμε ετσι... Μια χαρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες