Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2014)
Φίλε πήρα χθες τηλέφωνο στην στρατολογία και μου είπαν αυτό ακριβώς, απλά μια τυπική αίτηση και θα δώσουν αναβολή έως ότου παρουσιαστούμε στην αστυνομία.
Γειας σας παιδια... Φετος περασα στη σχολη αστυφυλακων με σειρα επιτυχεια 51. Αυτα τα 2 χρονια που θα καθομαστε σκεφτηκα να τα εκμεταλευτω και πηγα γραφτηκα σε ενα ιεκ... Γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα για την εισαγωγη μ στη σχολη αστυφυλακων επειδη γραφτηκα στο ιεκ... Παρακαλω να απαντηση οπως ειναι 100% σιγουρος!
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Κανενα προβλημα.epytixwn2014 έγραψε:Γειας σας παιδια... Φετος περασα στη σχολη αστυφυλακων με σειρα επιτυχεια 51. Αυτα τα 2 χρονια που θα καθομαστε σκεφτηκα να τα εκμεταλευτω και πηγα γραφτηκα σε ενα ιεκ... Γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα για την εισαγωγη μ στη σχολη αστυφυλακων επειδη γραφτηκα στο ιεκ... Παρακαλω να απαντηση οπως ειναι 100% σιγουρος!
- observer
Να'σαι καλα, καλη υπομονη!epytixwn2014 έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ!
- Razorakos15
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Να ξερετε πως εχουμε ομαδα στο Facebook:https://www.facebook.com/groups/491220424346089/ Να γνωρίζετε όμως πως θα σας ζητηθεί αποδεικτηκό επιτυχίας πριν εισαχθητε στην ομαδα. Για οσους δεν εχετε Facebook, επικοινωνήστε μαζι μου ετσι ώστε ολοι οι επιτυχόντες να κραταμε καποιου είδους επαφη.
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Φίλε γνωρίζεις για καμιά εξέλιξη γιατί δεν έχω facebook;
- Razorakos15
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Οχι φιλε δεν εχουμε κατι νεο.απλα θα ειναι καλο να σας εχω ολους ετσι ωστε σε περιπτωση που χριαστει να επιλεξουμε κατι (η να απαιτησουμε ξερω γω) να παρουμε την αποφαση οσο περισοτερα ατομα γινετε για να μην αποφασησουμε λιγα ατομα για ολους
Καλησπερα... Με αφορμη τις ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις και τις προωρες εκλογες, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει η αλλαγη κυβερνησης να επηρρεασει την εισαγωγη μας στη σχολη γιατι το τελευταιο διαστημα ακουγονται πολλα! Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποιος λογικα θα ειναι η επομενη κυβερνηση, επισημως ειναι υπερ της αμεσης προσληψης προσωπικου στην ΕΛ. ΑΣ Μεσω πανελλαδικων αλλα ανεπισημα ακουγονται διαφορα.( Καταργηση των ματ, Αφοπλισμος των αστυνομικω κ. Τ. Λ)
- Razorakos15
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Φιλε πολα μπορουν να γινουν αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο.Απο ατομα που μενουν Κομοτηνή εχω ακουσει πως υπαρχει περίπτωση να μπουμε φετος... τους τα ειπαν τα στελέχη και αστυνομικοί.
Το ποσο σιγουρο ειναι δεν γνωριζω... θα εχουμε ξερουμε καλυτερα μετα τς εκλογες.
Το ποσο σιγουρο ειναι δεν γνωριζω... θα εχουμε ξερουμε καλυτερα μετα τς εκλογες.
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
- observer
Razorakos15 έγραψε:Φιλε πολα μπορουν να γινουν αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο.Απο ατομα που μενουν Κομοτηνή εχω ακουσει πως υπαρχει περίπτωση να μπουμε φετος... Τους τα ειπαν τα στελέχη και αστυνομικοί.
Το ποσο σιγουρο ειναι δεν γνωριζω... Θα εχουμε ξερουμε καλυτερα μετα τς εκλογες.
Μην πιστευετε τιποτα, και για εμας τους επιτυχοντες του 2013 λεγαν διαφορα "στελεχη και αστυνομικοι" οτι θα μπουμε νωριτερα μεχρι που τελειωσαν τα... "νωριτερα" και θα μπουμε κανονικα το ερχομενο φθινωπορο οπως και προβλεποταν.
Αν ειναι να αλλαξει κατι για εσας σιγουρα δεν θα το ξερει κανενα "στελεχος και αστυνομικος" θα το μαθετε απο το υπουργειο επισημα.
Παντως με ΝΔ+ΠΑΣΟΚ οτι θα μπειτε το 2016 ειναι παραπανω απο Σιγουρο, τωρα αν αλλαξουν αποκταται μια μικρη ελπιδα για νωριτερα.
Η φετινη προκηρυξη τον ιουνη που θα εκδοθει απο την νεα κυβερνηση θα τα δειξει ολα, αν ειναι για 290 ατομα σημαινει οτι ακολουθειται πιστα το σχεδιο οποτε ειστε κανονικα για 2016 (ουτως η αλλως θα προδιοριζεται το ετος εισαγωγης μεσα στην προκηρυξη-πακετο με την δικης σας).
Πραγμα το οποιο ειναι και το πιθανοτερο ουτως η αλλως.
Καλη υπομονη.

Φιλε και εγω επιτυχων του 13 ειμαι... μακαρι παντως να αλλαξει κατι αν και τωρα εμεινε λιγο για να μπουμε
- observer
Δυστυχως για εσας τα παιδια του 2014 και του 2015, οπως το υπεθετα παραπανω, θα Μπειτε κανονικα το 2016 και οχι το 2015 μαζι μας. Ετσι αναφερει ο αρμοδιος υπουργος στην απαντηση του επι της σχετικης ερωτησης.
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=66ad6e09-bd63-46d2-9b44-a44a0139e071
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=66ad6e09-bd63-46d2-9b44-a44a0139e071
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Εχει παιδια ειδοποιηθει κανενας απο επιτυχοντες η επιλαχοντες απο την σειρα του 2014 να παρουσιαστει σε καποιο τμημα να συμπληρωσει τιποτα χαρτια για την καταταξη του;
εγώ φίλε από την σειρά τ 15 είμαι και πριν. λίγο καιρό είχα υπογράψει 2 χαρτιά δηλώσεις και είχα παραθέσει απολυτηριο λυκείου... μαζί μπαινουμε φέτος από όσο ξέρω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες