Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
chris-tina
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chris-tina »

Παιδιά ηθελα να ρωτησω αν στο άλμα εις μήκος απαιτείται κάποια συγκεκριμένη τεχνική (δλδ πρέπει να πέσεις στην άμμο);ή το κάνεις όπως θες αρκει να περάσεις το οριο;

Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από amomos2 »

Οπως θες το κανεις τουλαχιστον συμφωνα με το 2011 αρκει να μην πατησεις τη γραμμη γτ θεωρειται ακυρο αν και το 2011 υπηρξαν ατομα που πατησαν γραμμη Αλλα δεν θεωρηθηκε ακυρο γτ περασαν κατα πολυ το οριο...
athina1@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από athina1@ »

Καλημερα παιδια! Γνωριζει κανεις αν στα αθληματα ειναι πιο επιεικεις με τις γυναικες;
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

athina1@ έγραψε:Καλημερα παιδια! Γνωριζει κανεις αν στα αθληματα ειναι πιο επιεικεις με τις γυναικες;

καλημερα
γιατι να ειναι πιο επιεικεις με τις γυναικες; Ισα δικαιωματα δεν θελουμε; Το ιδιο ειναι για ολους.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Ελπιζω να μην ειναι επιεικεις με κανεναν... και να μην πιασει τοπο το μεσο στα αθληματα... Ασ περασει αυτος που θα τα καταφερει. Εικόνα
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

Ρε παιδιά, έδωσε κανείς πέρσι στους Σημαιοφόρους τα αθλήματα; Ηθελα να ρωτήσω απο που πατάνε για το αλμα εις μήκος; Απο την άκρη του σκάματος ή απο βαλβίδα πιο πίσω;
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

317, να δεις ποσα βυσματα θα περασουν τα αθληματα και ειδικα απο αντρες, οχι τοσο απο γυναικες. Εγινε και τις αλλες χρονιες. Και δε μπορεις να πεις τιποτα γιατι δε μπορεις να αποδειξεις κατι και στο τελος φανταζεσαι ποιος θα ειναι ο χαμενος.
chris-tina
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από chris-tina »

Στον οδηγό επιβίωσης στο φορουμ αναφέρει απο την βαλβίδα...
η οποία είναι η άσπρη γραμμή που υπάρχει κατω; Και μπορείς να την πατας αλλα να μην προεξέχει το πόδι πιο μπροστά... Αν έχω καταλάβει σωστα!

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

chris-tina έγραψε:Στον οδηγό επιβίωσης στο φορουμ αναφέρει απο την βαλβίδα...
η οποία είναι η άσπρη γραμμή που υπάρχει κατω; Και μπορείς να την πατας αλλα να μην προεξέχει το πόδι πιο μπροστά... Αν έχω καταλάβει σωστα!

Ναι, καλά τα λέει ο οδηγός επιβίωσης αλλά μέχρι εκεί. Απέχει πολύ απο την πραγματικότητα. Συνήθως, απ'οτι μαθαίνω δεν υπάρχει καν βαλβίδα και πηδάς απλά απο την άκρη του σκάματος! Καλύτερα πιστεύω... Εικόνα

Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Γιατι να ειναι επιοικεις με τις γυναικες; Μενα η αδερφη μου που δίνει φέτος μαζι μας κανει ενα ολόκληρο χρονο προετοιμασία κ εχει λιώσει στο γηπεδο!! Αν ειναι δυνατον να εχουν την απαίτηση κάποιες υποψήφιες που πανε εν; μήνα στο γηπεδο να θέλουν να τις περάσουν στα αθλήματα!!! ελεος δηλ! Επισης αν δουμε ατομα που εχουν κοπεί στα αθλήματα κ τα δουμε στα γραπτα μπορούμε να κανουμε καποια ένσταση;
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

αν οντως ισχυει η βαλβιδα, ναι, μπορεις να την πατας αλλα να μην προεξεχει. Γι αυτο οσοι μετρησουν παπουτσακια να μετρησουν απο την αρχη της ασπρης λωριδας και οχι απο το μερος που ειναι κοντα στο σκαμα. Και μετρανε απο το τελος της λωριδας και οχι απο εκει που εκανες το αλμα

αν δεν ισχυει η βαλβιδα θα πηδηξετε απο την αρχη του σκαματος και θα μετρησουν απο εκει και εννοειται οχι απο εκει που εγινε το αλμα.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

Paris εγω θα το φοβομουν γιατι ποτε δεν ξερεις τι γιβεται. Και αντε να αποδειξεις πως δεν περασε. Ειδικα για κατοσταρια, μηκος και λοιπα... τρεχα γυρευε. Στο τελος θα τρεχουν εσενα. Στο εξης εγω απο τα αθληματα και περα δε θα μιλω με κανεναν και δε θα δινω σημασια σε κανεναν γιατι ολοι τρωγονται. Θα το δεις. Εδω ο αδερφος μου μου ελεγε πως και μετα στη σχολη... που ρε φιλε ειχαν περασει ολοι, δεν υπηρχε λογος, υπηρχαν γυναικες που οκ συχνα ειναι πιο κατινες (συγνωμη κοριτσια του φορουμ δεν βαζω εσας προσωπικα στο ιδιο τσουβαλι) αλλα και ΑΝΤΡΕΣ αν εχεις το θεο σου που τρωγονταν με ολα και ολους! ΜΜου λεει, πιο δυσκολο κομματι ηταν να εχεις να κανεις με αυτους παρα με τους ανωτερους σου.

Συνεπως αν και δε με τιμαει, εκει περα ο καθενας για τον εαυτο του. Εγω προσωπικα δε θα μπω σε τετοια διαδικασια γιατι δεν ξερεις τι πλατες θα εχει ο/η αλλος/η. Δε θα ηθελα ρε φιλε να το ρισκαρω, ειδικα αν φτασω ως τα γραπτα. Ουτε και μετα δεδομενου οτι θα τρεξουν κι αλλες προκυρηξεις.

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εννοειται! Ο καθενας πρεπει να κοιταξει τον εαυτο του και να μην ασχολειται με κανεναν αλλο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Vardou έγραψε:

Ναι, καλά τα λέει ο οδηγός επιβίωσης αλλά μέχρι εκεί. Απέχει πολύ απο την πραγματικότητα. Συνήθως, απ'οτι μαθαίνω δεν υπάρχει καν βαλβίδα και πηδάς απλά απο την άκρη του σκάματος! Καλύτερα πιστεύω... Εικόνα

Απέχει πολύ από την πραγματικότητα; Ο οδηγός επιβίωσης αρχηγέ είναι ακριβώς αυτό που έγινε το 2011, τώρα αν εσύ προτιμάς να πιστέψεις πράγματα που απλά τα μαθαίνεις είναι επιλογή σου.

Μην κρίνεις κάτι που δεν το έχεις ζήσει επειδή απλά μαθαίνεις κάτι άλλο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες