Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
Η γνωμάτευση πρεπει να έχει συγκεκριμένη μορφη; Εννοω να γραφει πληρη στοιχεια γιατρού και εξεταζόμενου; Γιατι πολλες φορες τις γνωματευσεις τις δίνουν σε φυλλο σημειώσεων (απο μπλοκακι) με μια υπογραφη απλα!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Ναι ρε μαγκες τι ρωτατε, δηλαδη τι αλλη θα μπορουσες να βαλεις καμια στην παραλια; φιλικα

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
Όχι δε θέλει διαβατηρίου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Η διαβατηριου που βαζουνε σχεδον ολοι στις ακτινογραφιες φυσικα μια χαρα κανει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Εσυ Giorgospcline ας πουμε τι φωτο θα βαλεις στην ακτινογραφια; Και εγω τυπου διαβατηριου ηξερα αλλα ηθελα να σιγουρευτω
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Μια απλή έγχρωμη θα βάλω... Έτσι το έκανα και την προηγούμενη φορά που πέρασα ΑΝΥΕ. Αυτοί κρατάνε τη γνωμάτευση της ακτινογραφίας και την ακτινογραφία στη δίνουν... Δεν την κοιτάνε καθόλου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Έχει κανείς ιδέα ποιοι κόβονται άνυε; αν οι εξετάσεις που θα πάμε πχ καρδιάς (κ όχι αίματος που μπορεί οι τιμές να μεταβάλλονται ανάλογα με το τι εχεις κάνει τη τρέχουσα βδομάδα ) λένε ότι εισαι υγιείς για να συμμετασχεις σε αθλητικές διαδικασίες , εχεις φυσιολογικές τιμές αλλά Αθώο φύσημα(γιατί υπάρχει το αθώο και το μη που ειναι όντως πρόβλημα) ξέρω γω μπορεί να ειναι λόγος να κόπεις εκει; Ενώ εχεις κάνει χρονια γύμναστικη κ μάλιστα κολυμβητήριο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Ναι κ εγώ πιστεύω θα καλέσουν παρά πάνω από 600 !! Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα αν έχεις φύσημα!!!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τότε πως κόπηκαν περίπου πενήντα άτομα στους σημαιοφόρους περυσι; Απο το μπορεί να κόπηκαν; Εισαι σίγουρος Νίκ; Μιλας εκει πείρας;
Ας μας πει καποιος οντως, περνας τα ιατρικα ολα ωραια και καλα και οταν φτανεις στην ΑΝΥΕ που κοβουν ατομα, με τι κριτηρια τα κοβουν απο την στιγμη που εισαι ενταξει με ολα τα υγειονομικα;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Αυτοί ξέρουν... Έχουν τις εξετάσεις και βλέπουν ποιος δεν είναι κατάλληλος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ψάξτε προεδρικό διάταγμα με αριθμό 11 του 2014 . με βάση αυτο κρίνεται η καταλληλότητα υποψηφίων. εγω βέβαια ψάχνω κ δε καταλαβαίνω σε ποια κατηγορία είμαστε.
Στις μικροβιολογικες εξετασεις (γενικη, ουρων κτλ) πηρατε γνωματευση απο ιατρο μικροβιολογο;
Το λεω αυτο διοτι στο νοσοκομειο που τις εκανα, μου ειπαν απ το μικροβιολογικο οτι δεν δινουν αυτοι γνωματευσεις και με εστειλαν σε παθολογο, ο οποιος και μου εδωσε γνωματευση για τις αιματολογικες οπου εγραψε "υγιης και αρτιμελης" με φωτογραφια σφραγιδα και υπογραφη, οπως προβλεπεται απ την προκυρηξη.
Εγω κολλαω:
1ον στο οτι μου εκανε την γνωματευση ο παθολογος αντι του μικροβιολογου που εγω νομιζα
2ον στο "υγιης και αρτιμελης" κατι δε μου κολλαει.
Σκεφτομαι να παρω τις εξετασεις του νοσοκομειου και να παω σε εναν ιδιωτη μικροβιολογο να μου δωσει δικη του γνωματευση να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Τι λετε;
Το λεω αυτο διοτι στο νοσοκομειο που τις εκανα, μου ειπαν απ το μικροβιολογικο οτι δεν δινουν αυτοι γνωματευσεις και με εστειλαν σε παθολογο, ο οποιος και μου εδωσε γνωματευση για τις αιματολογικες οπου εγραψε "υγιης και αρτιμελης" με φωτογραφια σφραγιδα και υπογραφη, οπως προβλεπεται απ την προκυρηξη.
Εγω κολλαω:
1ον στο οτι μου εκανε την γνωματευση ο παθολογος αντι του μικροβιολογου που εγω νομιζα
2ον στο "υγιης και αρτιμελης" κατι δε μου κολλαει.
Σκεφτομαι να παρω τις εξετασεις του νοσοκομειου και να παω σε εναν ιδιωτη μικροβιολογο να μου δωσει δικη του γνωματευση να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Τι λετε;
Παιδια μια ερωτηση! Οι εξετασεις να εχουν πανω φωτο. Πρεπει να εχει φωτο και η γνωματευση του γιατρου;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Ναι. Επισύναψη της φώτο σου με σφραγίδα και γνωμάτευση.emjay έγραψε:Παιδια μια ερωτηση! Οι εξετασεις να εχουν πανω φωτο. Πρεπει να εχει φωτο και η γνωματευση του γιατρου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης