Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
Αγορια και κοριτσια... στα αρθρα που λεει για τον ΚΔΝΔ πρεπει να τα μαθαινουμε ακριβως?! Θελω να πω... οκ ευκολα ειναι, μαθαινονται σαν εννοιες αλλα τα θελει ακριβως οπως ειναι γραμμενα πχ επιστημονικας ερευνας ή επιστημονικες ερευνες; Εχει σημασια; Διαβαζω απο σημειωσεις του πρωην μου που ήταν στη νομικη και εχω αρκετα (δεν εχω σκανερ ρε παιδια να σας τα ανεβασω...) αλλα δεν ξερω αν τα θελει ακριβως Παπαγαλια ή να τα ξερουμε μεν παπαγαλια αλλα σε απλη νεοελληνικη.
Σας ευχαριστω,
Μαρια
Σας ευχαριστω,
Μαρια
MaryKlou έγραψε:Αγορια και κοριτσια... Στα αρθρα που λεει για τον ΚΔΝΔ πρεπει να τα μαθαινουμε ακριβως; ! Θελω να πω... Οκ ευκολα ειναι, μαθαινονται σαν εννοιες αλλα τα θελει ακριβως οπως ειναι γραμμενα πχ επιστημονικας ερευνας ή επιστημονικες ερευνες; Εχει σημασια; Διαβαζω απο σημειωσεις του πρωην μου που ήταν στη νομικη και εχω αρκετα (δεν εχω σκανερ ρε παιδια να σας τα ανεβασω... ) αλλα δεν ξερω αν τα θελει ακριβως Παπαγαλια ή να τα ξερουμε μεν παπαγαλια αλλα σε απλη νεοελληνικη.
Σας ευχαριστω,
Μαρια
Αν μιλάμε για διαφορές του τύπου σαν αυτή που έγραψες με τις επιστημονικές έρευνες τότε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν τα θέλουν ή μάλλον αν θες δεν τους πειράζει το αν θα είναι στην καθαρεύουσα όπως στο βιβλίο, αλλά το νόημα να είναι το ίδιο.
Σε αντίθετη περίπτωση οι μονάδες αρχίζουν και μειώνονται.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Για την Έκθεση έχει κανείς ιδέα τι να διαβάσουμε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Φιλε μπορεις να δεις τα θεματα της γ λυκειου. Το βιβλιο μπορεις να το βρεις και στο ιντερνετ
Λογικα απο θεματα συνηθως βαζουν επικαιροτητα. Μπορει να ειναι θεμα ρατσισμου, οικονομιας λαθρομεταναστευσης κτλ κτλ
διαβασε πως να κανεις τη δομη της εκθεσης προλογος θεμα επιλογος και τη δομη των παραγραφων, πρεπει πρωτα να κανεις ενα πλανο και απο εκει και περα ειναι σχετικα ευκολα
διαβασε πως να κανεις τη δομη της εκθεσης προλογος θεμα επιλογος και τη δομη των παραγραφων, πρεπει πρωτα να κανεις ενα πλανο και απο εκει και περα ειναι σχετικα ευκολα
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Ευχαριστώ 

Παιδια λεμε για το διοικητικο αλλα και η ιστορια δεν παλευεται. Ημερομηνια και κακο
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
και το βιβλίο που έχουν πάρει την ύλη είναι γεμάτο ανακρίβειες... Άσε την ασάφεια... Έχουν βρει τα περιεχόμενα του βιβλίου και τα αντιγράφουν...emjay έγραψε:Παιδια λεμε για το διοικητικο αλλα και η ιστορια δεν παλευεται. Ημερομηνια και κακο
Καλησπέρα, πως σας φαίνονται τα μαθήματα; Μεγάλη υλη έχω να πω.. γνωρίζει κάποιος τα θέματα ιστορίας προηγούμενου διαγωνισμού;
Διαβαζετε και οτι μπορεσετε να συγκρατισετε κυριως στην ιστορια που ειναι πολυ η υλη... Αν ειμαστε τυχεροι και ειναι και πολλαπλης επιθλογης ακομα καλυτρερα
Καλη επιτυχία σε ολους παιδιά! Μια αν και βιαστική ερώτηση... Που μπορουμε να βρούμε σημειώσεις για τα μαθήματα; Ας αρχισουμε να διαβαζουμε σιγα σιγα δεν είναι κακο!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Η ιστορια ειναι τοσο κακογραμμενη που κατανταει πιο κουραστικη και απο το διοικητικο! Το ναυτικο διαβαζεται καλυτερα και πιστευω ειναι πιο ευκολο. Ολα αναπτυξης θα ειναι πιστευω οπως στους προηγουμενους διαγωνισμους! Ξερει κανεις ποση ωρα θα εχουμε στην διαθεση μας για τα γραπτα την μερα της εξετασης;
Πετρος87 φιλε ή θα σκασεις κανα χιλιαρι να πας σε φροντιστηριο ή θα παρεις μονος σου τα βιβλια και ο Θεος μαζι σου (και μαζι μας :P)
Πετρος87 φιλε ή θα σκασεις κανα χιλιαρι να πας σε φροντιστηριο ή θα παρεις μονος σου τα βιβλια και ο Θεος μαζι σου (και μαζι μας :P)
Παιδια ποτε υπολογιζετε να ειναι οι γραπτες εξετασεις;
Κανείς ρε παιδιά; Μια άποψη επί του θέματος.mastixas έγραψε: Παιδια ποτε υπολογιζετε να ειναι οι γραπτες εξετασεις;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Εγώ υπολογίζω τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες