ΣΕΘΑ (Σχολή Εθνικής Άμυνας)
Ελα βυσματα, Σχολη Εθνικης Λελας πατε, κοψτε τις ερωτησεις... Καλα ειναι! Θα το δειτε σε λίγες μερες, οι υπολοιποι θα μεινουν με την απορια ;)
Παιδιά η φάση δεν είναι καλή. Ο στρατηγός δεν ενδιαφέρεται να φέρει άτομα. Ήρθα με μια μέσα δύο έξω στην καλύτερη και τώρα 2 εξόδους την βδομάδα. Και είναι λογικό με 7 υπηρεσίες για 10 άτομα. Γενικά μεγάλη διαφορά με παλιότερες καταστάσεις που έχω ακούσει η διαβάσει. Για Αθήνα καθόλου βυσματικο.
Πώς είναι τα πράγματα Εκει τώρα με τις μεταθέσεις τις β εσσο 2021
Μάγκες μου ξέρει κανένας τι γίνεται με τη ΣΕΘΑ; Μπαίνω σε κάνα μήνα μετάθεση και φοβάμαι μην φάω εμπλοκή.
Η φάση ακόμα δεν είναι καλή. Είμαστε 9 άτομα για 6 υπηρεσίες. Λένε βέβαια ότι θα έρθει κόσμος οποτε ελπίζουμε να καλυτερέψει η κατάσταση. Για την ώρα 2-1 πανε οι υπηρεσίες.
Παιδιά δε ξέρω τι λενε οι πορηγουμενοι αλλα η υπηρεσια εδω τωρα παει καλα. Τα στελεχη ειναι πολυ κυριλε και γενικα ειναι λελα εδω περα.1-3 στη χειροτερη. Οσοι ερθετε να ευχαριστειτε το βυσμα σας

Παιδιά καλησπέρα ! Το βυσμα μου θα με φέρει εκεί μου είπε ! Αυτή τη στιγμή τι υπηρεσίες έχει και πόσες την εβδομάδα κανένα ; Επίσης από άποψη στελεχών είναι καλά ;
Γεια σας και από μένα σειρουλες μου. Το βυσμα μου μου είπε ότι θα με φέρει εκεί ! Γενικά εκτός από υπηρεσίες τι άλλο κάνετε εκεί ; Και θέλω αν ξέρετε να μου πείτε αν είναι αυστηρά τα στελέχη
Τι εσσο εισαι; Η υπηρεσία πάει πολύ καλά πλέον. Εδώ πέρα έχουμε το πόστο μας τα πρωινά. Από αγγαρείες δεν έχει τίποτα οι εγκαταστάσεις είναι πένα και τα στελέχη είναι πολύ κυριλε. Σχολή Εθνικής Λέλα λεμε...
Ξέρει κανείς αν γίνεται να μπαίνεις πιο αργά μέσα στο στρατόπεδο αντί για 6 ή 6:30 να μπαίνουμε πχ 7 ή 7:30 ας πούμε; Θέλω να ξερω γιατι έρχομαι με μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, μέτρο κ. Α)
Στρατιώτης έγραψε:Ξέρει κανείς αν γίνεται να μπαίνεις πιο αργά μέσα στο στρατόπεδο αντί για 6 ή 6:30 να μπαίνουμε πχ 7 ή 7:30 ας πούμε; Θέλω να ξερω γιατι έρχομαι με μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, μέτρο κ. Α)
Ε, ναι ρε φίλε, είναι ώρες αυτές ;6 και 6:30; Που είμαστε ; Στον Έβρο; Παιδιά μήπως να συνέλθετε ορισμένοι που πουλάτε και τρέλα;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 1
Στην ΣΕΘΑ μπαίνουν 06:30 Κανονικά Δεν εχει τέτοια.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Στρατιώτης έγραψε:Ξέρει κανείς αν γίνεται να μπαίνεις πιο αργά μέσα στο στρατόπεδο αντί για 6 ή 6:30 να μπαίνουμε πχ 7 ή 7:30 ας πούμε; Θέλω να ξερω γιατι έρχομαι με μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, μέτρο κ. Α)
Αφού πάνε τους στρατηγούς, βγαίνουν τα υπηρεσιακά οχήματα να πάρουν τους φαντάρους που δε μπορούν να πάνε νωρίτερα, μην αγχώνεσαι
Καλησπέρα! Έρχομαι μετά τα σπεν με μεταθεση ΣΕΘΑ. Πως ειναι εκεί η κατάσταση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες