ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Φιλε electrolisa μηπως ξερεις ποσα ατομα κοπηκαν το 11 και που εφθασε στο τελος η βαση; Εγω εγω ξερω οτι εφθασε στο 1800στο ατομο στο τελος που σιγουρα θα ειχε κατω απο 2340. Μην κοιτατε τους αρχικους πινακες αλλα ποσο ηταν η βαση στο τελος και ποσοι κοπηκαν. Εγω εχω 2450.
Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το κάποτε και το όταν. Οι εποχές αλλάζουν παιδιά κακά τα ψέμματα, με την ανεργία και το χάος που επικρατεί αυτή την στιγμή έστω και για πλάκα αν βγει μία τέτοια προκήρυξη θα γκρεμιστεί η υφήλιος με τις αιτήσεις που θα γίνουν.
Συνεπώς κάποια εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει ως προς τις βάσεις κλπ από το πουθενά!
Πάντως για να σου απαντήσω αν ανήκεις στην Β' κατηγορία λογικά μην το σκέφτεσαι καν.
Συμφωνω δυκ σιγουρα αλλα σκεψου οτι και το 11 η α ειχε παω απο 7500 ετησεις και ειχαν παει με 800 μορια... Οποτε δεν κοιταμε το ποσες ετησεις θα γινουν αλλα ποσοι θα ειναι μπροστα απο εμας.
ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Συμφωνω δυκ σιγουρα αλλα σκεψου οτι και το 11 η α ειχε παω απο 7500 ετησεις και ειχαν παει με 800 μορια... Οποτε δεν κοιταμε το ποσες ετησεις θα γινουν αλλα ποσοι θα ειναι μπροστα απο εμας.
Αν σκευτείς τις σειρές που απολύονται με "πολλα" μόρια και αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικα για τη προκήρυξη και κυνηγάνε μόρια εδώ και 2 χρόνια που δεν υπάρχει προκήρυξη. Βάλε και τους υπόλοιπους που κόπηκαν οριακά και ανέβασαν κ αυτοι τα μορια τους. Μιλάμε για πολύ κόσμο με πολλά μόρια.
ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Συμφωνω δυκ σιγουρα αλλα σκεψου οτι και το 11 η α ειχε παω απο 7500 ετησεις και ειχαν παει με 800 μορια... Οποτε δεν κοιταμε το ποσες ετησεις θα γινουν αλλα ποσοι θα ειναι μπροστα απο εμας.
Θα σου συνιστούσα να μην σκέφτεσαι ΚΑΝ τι έγινε το 2011, αλλά το τι θα γίνει αν τυχόν βγει προκήρυξη το 2014!
ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Φιλε electrolisa μηπως ξερεις ποσα ατομα κοπηκαν το 11 και που εφθασε στο τελος η βαση; Εγω εγω ξερω οτι εφθασε στο 1800στο ατομο στο τελος που σιγουρα θα ειχε κατω απο 2340. Μην κοιτατε τους αρχικους πινακες αλλα ποσο ηταν η βαση στο τελος και ποσοι κοπηκαν. Εγω εχω 2450.
για την Α κατηγορια το 2011 ο τελευταιος που μπηκε ειχε 2220 μορια. Ηταν στη 172* θεση. Πληροφοριακα τελειως ομως. Καθε φορα αλλαζουν τα δεδομενα. Το 2011 ηταν ιδιαιτερη περιπτωση, πεσανε 3 προκηρυξεις μαζι και πηραν ατομα με το τσουβαλι. Αμφιβαλω παρα μα παρα πολυ αν με 400 ατομα (στην Α) φτασουμε μεχρι τον πχ 600 επιλαχοντα. Ποτε δεν ξερεις αλλα δυσκολακι κατα τη γνωμη μου.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Σε καθε καινουργεια προκηρυξη δυσκολευουν τα πραγματα για να μπει καποιος. Γ'αυτο και στην τελευταια κοπηκαν πολλοι. Ετσι θα γινει και σε αυτην να ειστε σιγουροι.
ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Σε καθε καινουργεια προκηρυξη δυσκολευουν τα πραγματα για να μπει καποιος. Γ'αυτο και στην τελευταια κοπηκαν πολλοι. Ετσι θα γινει και σε αυτην να ειστε σιγουροι.
Δεν κοπηκαν μονο. Η συντριπτική πλειοψηφία μεταπηδησε σε λιμενικο και πυροσβεστική οποτε μαζεψε κοσμο καβατζα απο επιλαχοντες.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown