Όριο Μυωπίας Λιμενικού (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Να μάθεις να ψάχνεις και να γράφεις στα σωστά θέματα, δεν είμαι υποχρεωμένος να μεταφέρω συνέχεια μηνύματα επειδή μερικοί βαριέστε να κουνήσετε τον κώλο σας, άντε να πούμε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
faber έγραψε:kostasbat έγραψε:Στην προκύρηξη του 11 για τους λιμενοφύλακες ήταν 2,5. Δεν το ανέφερε και τοτε η προκύρηξη
σοπα ρε αγορινα! Θα την ψαξω την δουλεια για λειζερ αν προλαβαινω γιατι εχω πιο πανω εγω, σε ευχαριστω που απαντησες γιατι ο γκρικ εχει σβησει τουλαχιστον 5 φορες την ερωτηση μου!
και να ρωτησω εγω κατι τωρα, ξερω οτι το τραβαω πολυ το θεμα αλλα τι να κανω... Και πες οτι με πει ο γιατρος οτι κοβωμαι για την μυωπια μου... Βαση τινος με κοβει; Που γραφει οτι το οριο ειναι τοσο; Δεν πρεπει να το γραφει καπου, βαση νομου κτλ για να με κοψει; Τι να πω...
faber έγραψε:faber έγραψε:kostasbat έγραψε:Στην προκύρηξη του 11 για τους λιμενοφύλακες ήταν 2,5. Δεν το ανέφερε και τοτε η προκύρηξη
σοπα ρε αγορινα! Θα την ψαξω την δουλεια για λειζερ αν προλαβαινω γιατι εχω πιο πανω εγω, σε ευχαριστω που απαντησες γιατι ο γκρικ εχει σβησει τουλαχιστον 5 φορες την ερωτηση μου!
και να ρωτησω εγω κατι τωρα, ξερω οτι το τραβαω πολυ το θεμα αλλα τι να κανω... Και πες οτι με πει ο γιατρος οτι κοβωμαι για την μυωπια μου... Βαση τινος με κοβει; Που γραφει οτι το οριο ειναι τοσο; Δεν πρεπει να το γραφει καπου, βαση νομου κτλ για να με κοψει; Τι να πω...
αν θες να κανεις laser αναλογα με τι επεμβαση θα γινει το πολυ σε μια με 2 εβδομαδες θα εισαι περδικι... Και δεν ποναει καθολου. Αρα μην σε ανησυχει αυτο.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
-
- Στρατηγός
faber έγραψε:faber έγραψε:kostasbat έγραψε:Στην προκύρηξη του 11 για τους λιμενοφύλακες ήταν 2,5. Δεν το ανέφερε και τοτε η προκύρηξη
Η ιατρική εξέταση των υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ. − ΕΛ. ΑΚΤ. Ενεργείται σύμφωνα με το Π. Δ.11/2014
(Α ́17) για την κρίση της Σωματικής Ικανότητας υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολε−
μικού Ναυτικού.
-
Greek_Army έγραψε:
Η ιατρική εξέταση των υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ. − ΕΛ. ΑΚΤ. Ενεργείται σύμφωνα με το Π. Δ.11/2014
(Α ́17) για την κρίση της Σωματικής Ικανότητας υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολε−
μικού Ναυτικού.
πολυ ξεκαθαρα τα λεει!
faber έγραψε:
Για να σε κόψει ένας οφθαλμίατρος θα πρέπει να είσαι κυριολεκτικά γκαβός μέχρι αηδίας. Γι'αυτό και η προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι ρητά σχετικά με την μυωπία αλλά και άλλες απορριπτέες ασθένειες των ματιών.
Εάν ανήκεις στην κατηγορία "δεν βλέπω ούτε την μύτη μου" τότε και να σε κόψει ένας γιατρός όταν σε εξετάσει και διαπιστώσει ότι δεν βλέπεις την τύφλα σου, να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι ο τελευταίος που θα διαμαρτυρηθεί.
Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει τόσο ο οφθαλμίατρος, όσο άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα στην πορεία.
-
- Στρατηγός
Διαφωνώ, στην μυωπία κόβονται πολλά άτομα, αλλά ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια.
Ο οφθαλμίατρος θα προσθέσω εγώ ότι κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Ωστόσο εξαρτάται και από παράγοντες όπως το τι "σύρμα" έχει πέσει από ψηλά, τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά και τους μπαρμπάδες του καθενός.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ιδιαίτερα για τον οφθαλμίατρο όσο για άλλα πράγματα στην πορεία όπως έχω ξαναπεί.
Θα φανεί πάντως
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ιδιαίτερα για τον οφθαλμίατρο όσο για άλλα πράγματα στην πορεία όπως έχω ξαναπεί.
Θα φανεί πάντως

-
Γουστάρω "κοντρούλα" των 2 τιτάνων του φορουμ! Εγώ έχω 3,5 και 3,5 και στα 2 ματια... Και είμαι ένα κλίκ για να μπώ για λέιζερ μέσα στον ιούνιο! Με μπερδέψατε ρε παιδία. Υπάρχει για δεν υπάρχει το όριο των 2,5 βαθμών?
-
- Στρατηγός
faber έγραψε:Γουστάρω "κοντρούλα" των 2 τιτάνων του φορουμ! Εγώ έχω 3,5 και 3,5 και στα 2 ματια... Και είμαι ένα κλίκ για να μπώ για λέιζερ μέσα στον ιούνιο! Με μπερδέψατε ρε παιδία. Υπάρχει για δεν υπάρχει το όριο των 2,5 βαθμών;
Υπάρχει, μήνυμα από το θέμα του 2011 .
-
Greek_Army έγραψε:faber έγραψε:Γουστάρω "κοντρούλα" των 2 τιτάνων του φορουμ! Εγώ έχω 3,5 και 3,5 και στα 2 ματια... Και είμαι ένα κλίκ για να μπώ για λέιζερ μέσα στον ιούνιο! Με μπερδέψατε ρε παιδία. Υπάρχει για δεν υπάρχει το όριο των 2,5 βαθμών;
Υπάρχει, μήνυμα από το θέμα του 2011 .
οκ... Κλεινω λειζερ απο βδομαδα! Οικονομικη κριση!
Χελοου!
Νομίζω ότι δεν πρέπει να παραπέμπετε στο θέμα του 2011. Η προκήρυξη γράφει:
"Η ιατρική εξέταση των υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ. Ενεργείται σύμφωνα με το Π. Δ.11/2014 (Α' 17) για την κρίση της σωματικής ικανότητας υποψηφίων. "
Στο προεδρικό διάταγμα λοιπόν, γράφει ότι μέχρι 4,5 μυωπία είσαι Ι1, ικανός για όλα.
Μάλιστα παρακάτω, στον αναλυτικό πίνακα με τα νοσήματα γράφει ότι Ι1 είναι, εκτός από αυτούς που έχουν διαθλαστική ανωμαλία μέχρι 4,5, οι κατατασσόμενοι στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν πτυχία Ανωτάτων Σχολών και η διαθλαστική ανωμαλία δεν υπερβαίνει τις 6 μονάδες. Για πείτε λοιπόν, καταλαβαίνω λάθος ότι μπορεί κανείς να μπει με μυωπία μέχρι 6 βαθμούς αν έχει πτυχίο ΑΕΙ; Είναι κρίμα δηλαδή η ταλαιπωρία και τα λεφτά για λέιζερ...
"Η ιατρική εξέταση των υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ. Ενεργείται σύμφωνα με το Π. Δ.11/2014 (Α' 17) για την κρίση της σωματικής ικανότητας υποψηφίων. "
Στο προεδρικό διάταγμα λοιπόν, γράφει ότι μέχρι 4,5 μυωπία είσαι Ι1, ικανός για όλα.
Μάλιστα παρακάτω, στον αναλυτικό πίνακα με τα νοσήματα γράφει ότι Ι1 είναι, εκτός από αυτούς που έχουν διαθλαστική ανωμαλία μέχρι 4,5, οι κατατασσόμενοι στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν πτυχία Ανωτάτων Σχολών και η διαθλαστική ανωμαλία δεν υπερβαίνει τις 6 μονάδες. Για πείτε λοιπόν, καταλαβαίνω λάθος ότι μπορεί κανείς να μπει με μυωπία μέχρι 6 βαθμούς αν έχει πτυχίο ΑΕΙ; Είναι κρίμα δηλαδή η ταλαιπωρία και τα λεφτά για λέιζερ...
-
- Στρατηγός
Eve έγραψε:Χελοου!
Ξεχνάς μια σημαντική λεπτομέρεια, η προκήρυξη αναφέρει το παρακάτω:
Greek_Army έγραψε:
μικού Ναυτικού.
Στη ΣΜΥΝ το όριο μυωπίας είναι 2,5.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Οσοι εχετε δυσχρωματοψια μην μπειτε καν στον κοπο. Τσαμπα χρονος και χρημα, θα σας κοψουνε. Το γραφω γιατι κοπηκανε παρα πολλοι τον Σεπτεμβριο στην προκηρυξη των σημαιοφορων για τον λογο αυτο και πολλοι δεν το ηξεραν οτι εχουν καν. Οπως και υψηλη μυωπια (πανω απο 4,5)
-
Αντε ο αλλος μας λεει πανω απο 4,5... Ενω ο γρικ λεει πανω απο 2,5... Ρεεεε συνελθετε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες