Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Είναι 70% μόρια κ 30% γραπτα!!!
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πού το ξέρετε εσείς πως θα είναι και με γραπτά η προκήρυξη; Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μόνο με μόρια όπως το 2011 δηλαδή; Πριν το βόιδι το σκοινί που λέμε ρε φίλε...
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Έχει περάσει αυτό το σχέδιο νόμου;
Ναι εχει περαστεί!!! Παιδιά συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, εχω μια πληροφορία οτι δεν θα βγάλουν τωρα την προκηρυξη αλλα τέλη Φεβρουαρίου μαζι με τους λιμενοφύλακες!!! Οποίος εχει κανένα γνωστό μεσα στο σωμα ας ρωτήσει να το επιβεβαιώσει!!! Εγω το ακουσα έχτες στο γηπεδο απο ενα παλικάρι που ροετοιμαζεται!!! Παντως αν ισχύει πραγματικά μας εχουν τρελάνει!!! Απο τον οκτςμβρη μας εχουν στην αναμονή κ μας πανε απο μήνα σε μήνα!!! Ρωτήστε κ ενημερώστε μας!!!
Emma έγραψε:Ναι εχει περαστεί! Παιδιά συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, εχω μια πληροφορία οτι δεν θα βγάλουν τωρα την προκηρυξη αλλα τέλη Φεβρουαρίου μαζι με τους λιμενοφύλακες! Οποίος εχει κανένα γνωστό μεσα στο σωμα ας ρωτήσει να το επιβεβαιώσει! Εγω το ακουσα έχτες στο γηπεδο απο ενα παλικάρι που ροετοιμαζεται! Παντως αν ισχύει πραγματικά μας εχουν τρελάνει! Απο τον οκτςμβρη μας εχουν στην αναμονή κ μας πανε απο μήνα σε μήνα! Ρωτήστε κ ενημερώστε μας!
Mάλιστα! Σε ποια μαθήματα θα είναι οι εξετάσεις ρε παιδιά; Θα έχουν διαφορετικά αυτοι απο τει απο τα παιδια των αει έχεις ακουσει κατι η μηπως ξερει κανεις αλλος;
Κοιτά την προκηρυξη του 2008!!! Ειναι οι ίδιες εξετάσεις για ΑΕΙ κ ΤΕΙ !!! Ας μάθει κάποιος τελικα αν ισχύει για τέλη Φεβρουαρίου!!!
Οπότε θα είναι και τα αντίστοιχα μαθήματα δηλαδή έτσι; Η προκήρυξη μέσα αναφέρει και την ύλη; Αν έχει κάποιος links με τις προκηρύξεις του 2008 για υπαξ/κους Μπορεί να τα βάλει! Ευχαριστώ!Emma έγραψε:Κοιτά την προκηρυξη του 2008! Ειναι οι ίδιες εξετάσεις για ΑΕΙ κ ΤΕΙ ! Ας μάθει κάποιος τελικα αν ισχύει για τέλη Φεβρουαρίου!
-
- Στρατηγός
Αν βασιστούμε στις προκηρύξεις των Σημαιοφόρων το 2011 και το 2013 ίδια ύλη και ίδια μαθήματα.
Προκήρυξη Υπαξιωματικών 2008
Προκήρυξη Υπαξιωματικών 2008
Ευχαριστούμε Greek army!!! Εγω πιστευω θα ειναι τς ίδια με ο 2008 μόνο που θα αλλάξουν τα αγγλικά κ θα βάλουν κατι σε μαθηματικά!!! Το λέω γιατι το ζητούσε να γράψεις αγγλικά αλλα δεν ήχου σε πτυχίο αγγλικών!!! Τωρα λοιπον που ζητάει πτυχίο αγγλικών , εννοείται οτι ξερεις να γράψεις κ να μιλήσεις άρα θα σε βάλουν σε αλλο μάθημα να εξεταστείς!!! Τωρα μη σε πάρω στο λαιμό μου , ετσι νομιζω εγω... οταν βγει η προκηρυξη θα το επιβεβαιώσουμε!!! Καλη επιτυχία!!!:)))) ας μάθει κάποιος ποτε θα βγει γιατι μας εχουν στο περίμενε απο τον οκτςμβρη!!! :)))
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
Μια ερωτηση ακομη για το θεμα των αγγλικων... Μπορεις να μου πεις πια πτυχια "δεχεται" η προκυρηξη; Γιατι εχω κανα 3μηνο που εχω ξεκινησει αγγλικα μαθηματα αλλα για το λοουερ που ηθελα εξ αρχης ειμαι αρκετα πισω, οποτε μηπως γινει κανα θαυμα και προλαβω να παρω κανα πιο ευκολο πτυχιο (κατι κρατικα πτυχια κατι τετοια που ακουγονται) ωστε να μπορεσω να παρω μερος στην προκυρηξη... Ευχαριστω εκ των προταιρων
-
- Στρατηγός
Διάβασε μια προκήρυξη, αναφέρει ποια πτυχία γίνονται δεκτά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
Γκρικ οκ, διαβασα ποια πτυχια γινονται δεκτα για αγγλικα εχω μια απορεια ομως... Οταν λεει " Με Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου του ν.2740/1999,όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.19 του άρθρου 13 του ν.3149/2003. " Πιο πτυχιο εννοει;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας φίλε μου είναι το πτυχίο καλής, πολύ καλής και άριστης γνώσης ξένης γλώσσας που εκδίδεται απο το κράτος. Ισοδύναμο του michigan,cambridge,edexcel και λοιπα. Για να συμμετάσχεις στην προκύρηξη χρειάζεσαι κάποιο απο αυτά επιπέδου lower.
faber έγραψε:Γκρικ οκ, διαβασα ποια πτυχια γινονται δεκτα για αγγλικα εχω μια απορεια ομως... Οταν λεει " Με Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου του ν.2740/1999,όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.19 του άρθρου 13 του ν.3149/2003. " Πιο πτυχιο εννοει;
το κρατικο πτυχειο. Αν δεν ξερεις τιποτα απο αγγλικα θα σου ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ποιο πτυχιο πας να δωσεις; Απο ποιο φορεα εννοω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες