Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από panos2171 »

Δε θα είναι. Δεν θα υπάρχουν καν στο μηχανογραφικό. Εκτός κι αν που πάλι ότι θα πάρουν μετά από 3-4 χρόνια. Ήδη θα υπάρχει η 2ετης αναμονή για τους φετινούς.
HarisGK

Δημοσίευση από HarisGK »

Υπαρχει μια παραφιλολογια οτι εχουν γραψει ολοι καλα τεχνολογικη εγω προγραμματισμο εγραψα γυρω στο 14 ελυσα 3 θεμα οκ αλλα χτυπησαν 1 και 2 οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι λαθος πιστευω τωρα γενικης 13-14 ποιος θα μπει με 15000 μορια βαση που λενε μαθηματικα κατευθυνσης μετριοι προς καλοι εγραψαν το 5 της τιμης και θεωρητικη την τσακισαν και αυτην τι λεμε τωρα εσεις ποσο πιστευεται θα παει?
ΕΛ.ΑΣ92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ92 »

HarisGK έγραψε:Υπαρχει μια παραφιλολογια οτι εχουν γραψει ολοι καλα τεχνολογικη εγω προγραμματισμο εγραψα γυρω στο 14 ελυσα 3 θεμα οκ αλλα χτυπησαν 1 και 2 οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι λαθος πιστευω τωρα γενικης 13-14 ποιος θα μπει με 15000 μορια βαση που λενε μαθηματικα κατευθυνσης μετριοι προς καλοι εγραψαν το 5 της τιμης και θεωρητικη την τσακισαν και αυτην τι λεμε τωρα εσεις ποσο πιστευεται θα παει;

Φίλε κι εγώ πιστεύω θα πέσει αρκετά η βάση. Τα θέματα ήταν πολύ δύσκολα. Πιστεύω θα'ναι πιο κάτω απο τις 15.000. Ακόμη κι η ζήτηση της σχολής έχει πέσει. Τώρα μένει να δούμε τη προκύρηξη που θα βγάλουν.
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Χωρις να θελω να στεναχωρήσω αλα την ζήτηση που ειχε παλια η σχολη την εχει και τώρα. Αυτος που θα έβαζε αστυφυλάκων δεν εχει λογο να μην βαλει επειδη θα παρει μετα απο 2 χρονια. Αν δεν θελει να καθετε ας παει σε μια καφετέρια να δουλέψει. Το γεγονός οτι επεσαν δύσκολα θεματα δεν εχει να πει κατι εκτος του οτι θα πιέσει την βαση προς τα κάτω. Αυτο το οποιο θα πρέπει να σας ανησυχεί ειναι αν σε σχεση με τους αλους εσεις γραψατε καλύτερα. Αν θελετε την αποψη μου περιμένετε μεχρι να βγει η προκήρυξη και να δειτε ποσα ατομα θα παρουν. Αν παρουν οπως πήραν πέρσι η λιγότερα η άποψη μου ειναι οτι οριακά 8α ανέβουν. Αν παρουν περισοτερα (Απιθανο) πρεπει να δουμε ποσους περισοτερους θα παρει για να καταλάβουμε ποσο θα κατέβει (ΑΝ κατεβει) η βαση. Αυτα τα ολιγα απο εμενα. Προσωπική μου άποψη αυτα. Μακαρι να ειμαι λάθος.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

NΑι αλλά τώρα θα βάλουν αυτοί που θέλουν μόνο αστυνομία ενώ μέχρι τώρα δε δηλώναν μόνο αυτοί. Έχω ακούσει περιπτώσεις που δε θα δηλώσουν λόγω διετίας.
Επιπλέον τα θέματα ήταν πιο δύσκολα και από το 11 που η βάση ήταν στα 13500 περίπου. Βέβαια τότε πήραν και περισσότερα άτομα αλλά και φέτος οι βάσεις θα πέσουν. Εκτός αν δηλώσουν αστυνομία/αστυφυλάκων μόνο οι αριστούχοι.
HarisGK

Δημοσίευση από HarisGK »

Λογικα παιδια εγω ειμαι 14300 μορια το μεγιστο πιστευω οποτε μαλλον δεν θα μπω δεν νομιζω να πεσουν τοσο οι βασεις δυσκολη συγκυρια η φετινη
Spirton
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Spirton »

Αλλαγή δεδομένων! Πέφτουν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ!
Διαβάστε περισσότεραhttp://bit.ly/14kxh7W

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αυτό ήταν αναμενόμενο. Το θέμα είναι πόσο θα πέσουν. Χθες μια κοπέλα σημαιοφόρος στο σχολείο της, θετικής κατεύθυνσης στα μαθηματικά γενικής δεν πρέπει να ξεπερνάει το 16.
Και η τεχνολογική πάτωσε σε μαθηματικά, φυσική.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ρε παιδια. Δεν γινεται να μην πεσει... Το 11 πως ηταν 13500 και το 12 ανεβηκε 3.500 σχεδον μορια. Θα πεσει λογω μειωμενης ζητησης καθως και γιατι οι περισσοτεροι πατωσαν... Εγω βγαζω περιπου 15.400. Μακαρι να πεσει να σωθουμε!
sotitisv

Δημοσίευση από sotitisv »

500 τελικα. Ουτε ενας παραπανω... Τωρα εξαρταται και η ζητηση που θα εχει η σχολη
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στις προπονήσεις που πάω ήμασταν δύο αγόρια και 2 κοπέλες για αστυνομία. Μόνο η μια κοπέλα έρχεται προς το παρόν τακτικά. Για την άλλη μου είπαν πως δυό μήνες δεν εμφανίστηκε. Τις 3 βδομάδες των εξετάσεων βέβαια δεν πήγαινα ούτε γω. Τώρα θα δω αν εμφανιστούν από αύριο και την άλλη βδομάδα.
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

panos2171 έγραψε: Στις προπονήσεις που πάω ήμασταν δύο αγόρια και 2 κοπέλες για αστυνομία. Μόνο η μια κοπέλα έρχεται προς το παρόν τακτικά. Για την άλλη μου είπαν πως δυό μήνες δεν εμφανίστηκε. Τις 3 βδομάδες των εξετάσεων βέβαια δεν πήγαινα ούτε γω. Τώρα θα δω αν εμφανιστούν από αύριο και την άλλη βδομάδα.
Πάνο πως τα βλέπεις τα πράγματα?
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Για μένα; Δεν ξέρω είμαι επί ξύλου κρεμάμενος. Δεν τα πήγα όπως θα ήθελα και λόγω θεωρητικής δεν ξέρω που βρίσκομαι αλλά είμαι κάτω από την περσινή βάση.
Οι βάσεις θα πέσουν αλλά δεν ξέρω πόσο. Ελπίζω οι τρίτεκνοι να τη διαμορφώσουμε χαμηλά.
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Σου το εύχομαι! Αλλα μην χανεις τις ελπιδες οπως είπες και εσύ η θεωρητική είναι αρπρόβλεπτη, πως να καταλαβεις βαθμολογιες εκθεση κειμενα ακόμα και αρχαία. Και εγώ δεν τα πήγα καλα όσο μάλλον χρειαζόταν
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι και γω γι αυτό είπα να συνεχίσω και να δώσω κανονικά αθλήματα κλπ και ότι γίνει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης