Αν υπαρχει εστω και μονο η ιδεα της προκηρυξης, θα το εγραφαν τουλαχιστον 10 εφημεριδες (για να πουλησουν τα ξερετε).
Μακαρι να βγαλουν αλλα δεν το νομιζω...
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Ναυτικού (2012)
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; αν βγει προκυρηξη για εποπ λέμε τωρα. θα πρέπει οι άνδρες να έχουν παει στρατο ή γίνεται να κάνουν τα χαρτιά και όσοι δεν έχουν παει ; ευχαριστώ
Δεν χρειαζεται να εχεις παει στρατο, αλλα αμα εχεις παει θα παρεις πιο γρηγορα βαθμο στην ιεραρχεια.
Περισσοτερα για τους εποπ ναυτικου εδω:
http://www.hellenicnavy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=442&Itemid=388&
Περισσοτερα για τους εποπ ναυτικου εδω:
http://www.hellenicnavy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=442&Itemid=388&
Τι λετε και για ποια προκυρηξη λετε ρε παιδια; Μακαρι να βγει και εγω προσωπικα ενδιαφερομαι αλλα δεν βλεπετε τι γινεται; Αν βγαλουν προκυρηξη θα πει οτι απλα η κατασταση στις Ε. Δ εφτασε στο απροχωρητο... Επισης για τη ΜΥΚ που ενδιαφερεσαι μαθε μεχρι τι ηλικα μπορεις να περασεις το σχολειο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Αρα σταυρο συγνωμη κιολας και εγω που ειμαι 19χρονων και δν εχω κανει στρατιωτικο μπορω να μπω στο ναυτικο; Απλως λογικα θα ταργησει η προκυρηξη?
Ναι μπορεις να μπεις... Αλλα αυτοι που κανουν στρατιωτικη θητεια περνουν μορια, ενω αυτοι δεν εχουν παει στρατο δεν περνουν.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Α οκ... Ναι ομως εφοσον λει προκηρυξη εποπ ναυτικου 2012 γινεται να παει του χρονου δν εχουν βγαλει καμια ειδοποιηση για ποτε θα βγει;
Τωρα που λει προκηρυξη 2012 θα παει για το 2013 δεν εχουν βγαλει μια ανακοινωση για το ποτε θα βγει η προκυρυξη;
Τωρα που λει προκηρυξη 2012 θα παει για το 2013 δεν εχουν βγαλει μια ανακοινωση για το ποτε θα βγει η προκυρυξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Ένα απλό φόρουμ είναι μεγάλε, το ότι έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τίτλο προκήρυξη 2012 δεν σημαίνει ότι θα βγει κιόλας, απλά έχει γίνει για λόγους ενημέρωσης.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ έχει να βγει από το 2009
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ έχει να βγει από το 2009
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες