ΑΕΝ: Μετεγγραφή σε Σχολή
Και ποια ειναι αυτα τα κριτηρια υπαρχει περιπτωση να μην γινει; Εγω εχω σπιτι στην Αθηνα και θελω να παρω μεταγραφη απο κυμη για ασπροπυργο. Βεβαια δεν το σκεφτηκα σωστα και εχασα την περιοδο των μεταγραφων που εγιναν τον Νοεμβρη τωρα πρεπει να περιμενω του χρονου τον Νοεμβρη, σωστα; Ή για τους Δευτεροετης ειναι αλλη η ημερομινια μεταγραφων
Μακης έγραψε:Και ποια ειναι αυτα τα κριτηρια υπαρχει περιπτωση να μην γινει; Εγω εχω σπιτι στην Αθηνα και θελω να παρω μεταγραφη απο κυμη για ασπροπυργο. Βεβαια δεν το σκεφτηκα σωστα και εχασα την περιοδο των μεταγραφων που εγιναν τον Νοεμβρη τωρα πρεπει να περιμενω του χρονου τον Νοεμβρη, σωστα; Ή για τους Δευτεροετης ειναι αλλη η ημερομινια μεταγραφων
Φετινά κριτήρια μεταγραφών:Το ατομικό εισόδημα όσων επιθυμούν να είναι δικαιούχοι πρέπει να είναι έως 7125 ευρώ, ενώ διπλασιάζεται για μονογονεϊκές οικογένειες. Δηλαδή μια τετραμελής οικογένεια που δηλώνει ετήσιο εισόδημα έως 28.000 ευρώ πληρεί το κριτήριο.
Τα κοινωνικά κριτήρια περιλαμβάνουν όσους έχουν αδέλφια σε άλλες σχολές, παιδιά πολύτεκνων ή τρίτεκνων οικογενειών και ορφανοί. Συζητείται η πιθανότητα να οριστεί ποσοστό δικαιούχων με πρόσθετο κριτήριο το βαθμό εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Παράλληλα, στους φοιτητές επί πτυχίω δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έκτακτη εξεταστική περίοδος τον Φεβρουάριο του 2013, προκειμένου να ολοκληρώσουν νωρίτερα τις σπουδές τους.Επίσης μεταγραφή δικαιούνται: Μέλη πολύτεκνων και πολυμελών οικογενειών, παιδιά θυμάτων της τρομοκρατίας, ορφανοί από έναν ή δύο γονείς, διακριθέντες στον τομέα του αθλητισμού, πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες. Δικαίωμα έχεις να ζητήσεις στο 1ο, στο 3ο, και στο 5ο 6μηνο μεταγραφή, για ακριβείς ημερομηνίες μπορείς να απευθυνθείς στην σχολή σου.
Μπορω να ετοιμασω τα χαρτια μου απο τωρα; Επισης τι πιθανοτητες πιστευεις πως εχω να παιρασω;(εχω σπιτι στην Αθηνα δικο μου που σημαινει πως δεν θα χρειαζεται να νοικιαζω και η μητερα μου δεν δουλευει
Μακης έγραψε:Μπορω να ετοιμασω τα χαρτια μου απο τωρα; Επισης τι πιθανοτητες πιστευεις πως εχω να παιρασω;(εχω σπιτι στην Αθηνα δικο μου που σημαινει πως δεν θα χρειαζεται να νοικιαζω και η μητερα μου δεν δουλευει
Μάκη σου παράθεσα τα κοινωνικά και εισηδοματικά κριτήρια, οπότε με βάση αυτά άλλα και με όσα εσύ διαθέτεις απο αυτά, στο τέλος θα κριθεί εαν δικαιούσαι μεταγραφή. Τώρα εαν θές την προσωπική μου άποψη,απο φέτος ειδικά έχουν γίνει ελαστικότερα τα κριτήρια μεταγγραφών λόγω οικονομικής κρίσης, όμως αυτό δεν είναι πανάκεια για να πάρει κάποιος ντε και καλά μεταγραφή. Τ α χαρτιά μπορείς φυσικά να τα συγκεντρώνεις απο τώρα, τώρα για μια απάντηση απο αρμόδιο στόμα, μπορείς να ρωτήσεις την γραμματεία της σχολής.
Μήπως θες να πας Κρήτη γιατί εγώ θέλω να πάω οπωσδήποτε στον Ασπρόπυργο!
Παιδια εχω περασει στην Θεσσαλονικη και θελω να παρω μεταγραφη για Ασπροπυργο. Ξερει κανεις την διαδικασια που χρειαζεται με τα σημερινα δεδομενα;
Φίλε έχει περάσει μηχανικός η πλοίαρχος; Διότι εγώ έχω περάσει μηχανικός Ασπρόπυργο και θέλω να πάρω μεταγραφή για Θεσσαλονίκη και κάτι έχει πάρει το αυτί μου πως με την κατάλληλη διαδικασία μπορούμε να διευκολυνθούμε και οι 2, σαν ανταλλαγή σχολών κάπως:)
oldpsy έγραψε:Φίλε έχει περάσει μηχανικός η πλοίαρχος; Διότι εγώ έχω περάσει μηχανικός Ασπρόπυργο και θέλω να πάρω μεταγραφή για Θεσσαλονίκη και κάτι έχει πάρει το αυτί μου πως με την κατάλληλη διαδικασία μπορούμε να διευκολυνθούμε και οι 2, σαν ανταλλαγή σχολών κάπως:)
Μεταγραφή παίρνεις ανέκαθεν πολύ εύκολα αν το αιτηθείς κατά την εγγραφή σου στην Σχολή μέσω μίας αίτησης που θα σου δοθεί και θα πρέπει να συμπληρώσεις στην ΑΕΝ που πέρασες. Δεν χρειάζεται να κάνετε ανταλλαγή ή αμοιβαία ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.
Εχω περασει ως πλοιαρχος. Το θεμα είναι ομως πως εγω μενω Αθηνα και το να παω Θεσσαλονικη θελει μια Α διαδικασια. Επιπλεον θα χρειαστει να σπουδασω εκει για καποιο χρονικο διαστημα;
Anastasios Themelaki έγραψε: Επιπλεον θα χρειαστει να σπουδασω εκει για καποιο χρονικο διαστημα;
Ναι, για περίπου ένα μήνα μέχρι να βγει η μεταγραφή σου

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Aha, δηλαδή είναι σχεδον σιγουρο πως θα παρω μεταγραφη για τον Ασπρόπυργο; Το λεω για τυχον κριτηρια που θα πρεπει να πληρω :/
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν οι αμοιβαίες μεταγραφές ισχύουν για τις αεν σε περίπτωση που κάποιος είναι τρίτεκνος
GTSlipknot έγραψε:Aha, δηλαδή είναι σχεδον σιγουρο πως θα παρω μεταγραφη για τον Ασπρόπυργο; Το λεω για τυχον κριτηρια που θα πρεπει να πληρω :/
Ναι είναι 99% σίγουρο. Φυσικά αν έχεις εισοδηματικά και άλλα κριτήρια θα ληφθεί ακόμη περισσότερο υπόψη αλλά και πάλι θα στην δώσουν σίγουρα την μεταγραφή.
ocb έγραψε:Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν οι αμοιβαίες μεταγραφές ισχύουν για τις αεν σε περίπτωση που κάποιος είναι τρίτεκνος
Δεν υπάρχουν αμοιβαίες μεταγραφές στις ΑΕΝ. Ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι αν αιτηθείς να πάρεις μεταγραφή κατά 99% θα στην δώσουν χαλαρά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
D.Y.K έγραψε:GTSlipknot έγραψε:Aha, δηλαδή είναι σχεδον σιγουρο πως θα παρω μεταγραφη για τον Ασπρόπυργο; Το λεω για τυχον κριτηρια που θα πρεπει να πληρω :/
Ναι είναι 99% σίγουρο. Φυσικά αν έχεις εισοδηματικά και άλλα κριτήρια θα ληφθεί ακόμη περισσότερο υπόψη αλλά και πάλι θα στην δώσουν σίγουρα την μεταγραφή.ocb έγραψε:Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν οι αμοιβαίες μεταγραφές ισχύουν για τις αεν σε περίπτωση που κάποιος είναι τρίτεκνος
Δεν υπάρχουν αμοιβαίες μεταγραφές στις ΑΕΝ. Ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι αν αιτηθείς να πάρεις μεταγραφή κατά 99% θα στην δώσουν χαλαρά.
Ξερεις μηπως εαν χρειαζονται τιποτα συγκεκριμενα δικαιολογητικα για την αιτηση της μετεγγραφης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης