Προκήρυξη Αστυνομικών Σχολών (2013)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Πρωτα απο ολα η ειδικη κατηγορια γ που ανηκεις Ποια ειδικη κατηγορια ειναι; Ελληνες του εξωτερικου;
Όχι, γονείς τριών τέκνων και τα τέκνα τους.
Δεν ξέρω πως τα πήγα ούτε στο περίπου.
Πήγα σήμερα έκανα την αίτηση και μου έδωσαν να συμπληρώσω μια τη βασική δήλωση που γράφεις επάνω και τον κωδικό από την καρτέλα του λυκείου και μια υπεύθυνη δήλωση όπου αντέγραψα ένα κείμενο γράφοντας ότι δηλώνω τις 2 σχολές και ότι θα είμαι σε ειδική κατηγορία.
Δε θα πρεπε να κάνω μια δήλωση ότι δεν έχω καταδικαστεί για κάποιο αδίκημα;
Πήγα σήμερα έκανα την αίτηση και μου έδωσαν να συμπληρώσω μια τη βασική δήλωση που γράφεις επάνω και τον κωδικό από την καρτέλα του λυκείου και μια υπεύθυνη δήλωση όπου αντέγραψα ένα κείμενο γράφοντας ότι δηλώνω τις 2 σχολές και ότι θα είμαι σε ειδική κατηγορία.
Δε θα πρεπε να κάνω μια δήλωση ότι δεν έχω καταδικαστεί για κάποιο αδίκημα;
Αυτή τη δήλωση τη κάνεις αν τελικά έχει επιτύχει και πρόκειται να μπεις στη σχολή. Σου είπαν τίποτα για τα παραπάνω άτομα που είχε αναφέρει ο cptmcdonald; Μπα ε?
pano2171 εσυ στο τμημα που πηγες ρωτησες μηπως τι συμμετοχη υπαχει μεχρις στιγμης στη περιοχη σου αν εχουν παει να δηλωσουν αρκετα ατομα. Ελ. Λας 92 και εγω κοντα σε εσενα πιστευω να ειμαι σε βαθμο κατι τετοιο περιμενω
Αχά, δηλαδή έπρεπε να συμπληρώσω μόνο 2 αιτήσεις που μου δώσαν έτσι;
Όχι δεν μου παν κάτι για παραπάνω άτομα. Θα ρωτήσω αν είναι όταν θα ξαναπάω να μου δώσουν την καρτέλα για τις ιατρικές. Πάντως χθες το πρωί που πήγα και σήμερα δεν ήταν κανένας άλλος για αίτηση.
Όχι δεν μου παν κάτι για παραπάνω άτομα. Θα ρωτήσω αν είναι όταν θα ξαναπάω να μου δώσουν την καρτέλα για τις ιατρικές. Πάντως χθες το πρωί που πήγα και σήμερα δεν ήταν κανένας άλλος για αίτηση.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Μάγκες για τα μόρια και τις βάσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα, μην τα γράφετε όλα σε ένα θέμα.
Πάνο σου έδωσαν τίποτα σα βεβαίωση ή οτιδήποτε; Εμένα μόνο τη καρτέλα για τις υγειονομικές κτλ. Πήρες τίποτα άλλο εσύ?
Όχι τίποτα, μόνο την καρτέλα που δεν ήρθε ακόμη. Τους ρώτησα αν παίρνω κάτι για το ότι έκανα αίτηση και μου είπαν όχι.
IΣχύει ότι οι ιατρικές εξετάσεις πρέπει να γίνουν μέχρι 5 Ιουλίου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Από την στιγμή που παίρνεις στα χέρια σου το δελτίο υγειονομικής εξέτασης μπορεί να πας να την κάνεις, δεν υπάρχει διορία δεν ξέρω ποιος στο είπε αυτό, να ξέρεις οι ΠΚΕ ξεκινάνε κάθε χρόνο βγαίνει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
AΥτό είναι το θέμα ότι δεν την πήρα ακόμα και δεν ξέρω πότε θα την πάρω. Δεν βγάζουν άκρη με κάποια δικαιολογητικά.
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο και η καρτέλα των υγειονομικών εξετάσεων είναι έτοιμη. Πολύ ταλαιπωρία από θέμα χρόνου και ζέστης. Τώρα απλά πρέπει να περιμένω πότε θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες από την αστυνομία έτσι;
Πάνο τι στην ευχή ρε φίλε; Ακόμη τη καρτέλα περιμένεις; Τι πρόβλημα υπάρχει τέλος πάντων;
panos2171 έγραψε:AΥτό είναι το θέμα ότι δεν την πήρα ακόμα και δεν ξέρω πότε θα την πάρω. Δεν βγάζουν άκρη με κάποια δικαιολογητικά.
Πάνο τι στην ευχή ρε φίλε; Ακόμη τη καρτέλα περιμένεις; Τι πρόβλημα υπάρχει τέλος πάντων;
Όχι, ακόμα. Έγινε ένα μπέρδεμα με κάποια δικαιολογητικά. Μου ζήτησαν κάποια που είναι απλά ενδεικτικά και δεν δέχονταν τα κανονικά. Κατά την κρίση τους εκείνα ήταν τα σωστά, όταν στάλθηκαν για έλεγχο όμως ζήτησαν τα κανονικά.
TΈλειωσα σήμερα με τις εξετάσεις. Ο καρδιολόγος τι σας έγραψε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες