Σωφρονιστικός έγραψε:Ναι. Δυστηχώς στην Ελλάδα υπάρχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Το φυλακτικό προσωπικό των φυλακών είναι χωρισμένο σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες! Και οι δύο αυτές ένστολες υπηρεσίες δεν έχουν καμία επαφή η μία με την άλλη! Η εσωτερική φύλαξη είναι ευθύνη της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας και η εξωτερική της Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.(Υπηρεσία Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης). Ελλάς το μεγαλείο σου!
αυτη που θα βγει ζηταει υεφκκ η σωφρονιστικους;
πολιτισ έγραψε:Ξερετε σιγουρα θα ζυταει υψως 1,75;
Σταυρακο παντου σε βλεπω! Μαλλον δεν σου αρεσει πολυ κ εσενα η δουλεια... Μν κραζεις τους αλλους που οπως λες θελουν να βολευτουν! Γτ οσοι ειναι εδω σε ενα σωμα ασφαλειας θελουν να ...
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Σταυρακο παντου σε βλεπω! Μαλλον δεν σου αρεσει πολυ κ εσενα η δουλεια... Μν κραζεις τους αλλους που οπως λες θελουν να βολευτουν! Γτ οσοι ειναι εδω σε ενα σωμα ασφαλειας θελουν να...
ΦΑΛΑΞ, δε νομίζω πως όλοι εδώ μέσα θέλουν απλά να βολευτούν, οκ προφανώς υπάρχει ανεργία κλπ κλπ, αλλά πολλοί και πολλές Θέλουν να μπουν γιατί τους αρέσει και σαν δουλειά.
Δε νομίζω κιόλας να είναι κ το πιο ωραίο επαγγελμα ο σωφρονιστικός υπάλληλος, πόσοι θα την παλέψουν να δουλεύουν σε τέτοια μέρη μια ζωή... Άρα δεν πιστεύω να πάνε όλοι με την λογική του βολέματος. Το εύχομαι δηλαδή μη μαζετούν και εδώ δεκάδες χιλιάδες για 500 θέσεις.
Γνωμη μου μονο εξωτερικη φρουρα μετραει... Αν βγαλουν μονο για σωφρονιστικους δεν τα κανω καθολου. Ειμαι απο αυτους που θελω να κανω κατι που να το γουσταρω. Και οχι κατι για να βολευτω...