Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
Φιλε ΔΕΑ εχεις ακουσει για το ποτε περιπου θα μας φωναξουν για τα αθληματα; Διαβασα στο αλλο θεμα που εγραψες οτι ορισαν την επιτροπη. Αν εχεις ακουσει για το ποτε πες μας;Ευχαριστω
Όχι φίλε μου δεν γνωρίζω κάτι πιο συγκεκριμένο. Εφόσον ορίστηκαν και οι επιτρόπες όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικάσια
Έχει βγει ένα link στο site της πυροσβεστικης για την περίπτωσή μας που όμως δεν ανοιγει: " ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 19/10/2012 ".
Αν μπορει καποιος ας καλεσει να δει τι γινεται γιατι εγω δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη.
Τουλαχιστον να το φτιαξουν γιατι ειναι Παρασκευη και μετά πάει από Δευτέρα.
Αν μπορει καποιος ας καλεσει να δει τι γινεται γιατι εγω δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη.
Τουλαχιστον να το φτιαξουν γιατι ειναι Παρασκευη και μετά πάει από Δευτέρα.
Είναι ανακοίνωση για καρτέλες κτλ... Πάρτε ενα τηλ στο τηλεφωνικό κέντρο να το φτιάξουν...
Φιλε πηρα τηλεφωνο στο 2132157829 και μου ειπε να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα γιατι εχει κλεισει η υπηρεσια προσωπικου για σ/κ... Τον ρωτησα αν τυχον η ανακοινωση ειναι για να δωσουμε για αθληματα την Δευτερα, γιατι και γω ειμαι απο Κρητη και θελω χρονο για να αναιβω Αθηνα, και με διαβεβαιωσε οτι 100% τα αθληματα δεν ειναι Δευτερα οποτε και να μην αγχωνομαι...
Αγορι ουτε σε εμενα ανοιγει, υπομονη πιστευω οτι μεχρι το βραδυ θα εχει ανοιξει, ισως ακομα το φτιαχνουν, εχω παρει φωτια...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
Καλησπέρα σε όλους.Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν στους πίνακες επιτυχόντων για μια κατηγορία που ζητάνε 10 άτομα υπάρχει άτομο που είναι πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης, θεωρείται εσωτερική μετακίνηση δεδομένου ότι ήδη υπηρετεί στο σώμα και άρα δεν καταλαμβάνει θέση διοριστέου; Δηλαδή θα προσλάβουν και τον 11ο στην σειρά κατάταξης;
Καλα θα ηταν φιλαρακη αλλα οχι πιανετε κανονικα. Πες οτι ειναι 50 5ετης και τους κανουν εσωτερικη μεταβολη τοτε μεσα στη σχολη θα μπουνε 725-50=675 πολιτες
Αν περάσει 5ετης στους δόκιμους τυχερος θα είναι ο επιλαχων 5ετης στον αλλο διαγωνισμο που θα αδειασει θεση
-
Παιδιά αυτό που λέτε είναι επιβεβαιωμένο; Το έχετε ρωτήσει στα τηλέφωνα της προκήρυξης;
Άλλη μια ερώτηση: Αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων (75) για την κατηγορία Α', πχ στους δικηγόρους που ζητούν 15, αν εμφανιστούν, διαγωνιστούν και πετύχουν μόνο 5 άτομα άρα προκύπτουν 10 θέσεις κενές για την συγκεκριμένη ειδικότητα, τις θέσεις αυτές θα τις επαναπροκηρύξουν ή θα τις καταλάβουν οι πρώτοι επιλαχόντες άλλων ειδικοτήτων της κατηγορίας Α';Αν ναι, με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή των επιλαχόντων από τις διάφορες ειδικότητες της Α' κατηγορίας; Ίσως Με βάση την μοριοδότηση τους στους πίνακες κατάταξης;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι
Άλλη μια ερώτηση: Αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων (75) για την κατηγορία Α', πχ στους δικηγόρους που ζητούν 15, αν εμφανιστούν, διαγωνιστούν και πετύχουν μόνο 5 άτομα άρα προκύπτουν 10 θέσεις κενές για την συγκεκριμένη ειδικότητα, τις θέσεις αυτές θα τις επαναπροκηρύξουν ή θα τις καταλάβουν οι πρώτοι επιλαχόντες άλλων ειδικοτήτων της κατηγορίας Α';Αν ναι, με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή των επιλαχόντων από τις διάφορες ειδικότητες της Α' κατηγορίας; Ίσως Με βάση την μοριοδότηση τους στους πίνακες κατάταξης;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι
-
Παιδιά καλημέρα!Δεν γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση τελικά;
Τα γραφει ολα η προκυρηξη κανε ενα κοπο και διαβασε την, στο τελος αν θυμαμαι καλα το λεει.
Οσους καλεσανε ψυχοτεχνικα και ιατρικα μετα... Ειναι επιτυχοντες η εχουν καλεσει να εχουν και επιλαχοντες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες