Επιλέξτε το διάστημα το οποίο κυμένεται η βαθμολογία σας και αν θέλετε γράψτε σαν σχόλιο τα μόρια που έχετε συγκεντρώσει ακριβώς, ώστε να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα για τη διαμόρφωση της βάσης εισαγωγής της γενικής σειράς.
Φίλε μου και γω έβγαλα 1878 μορια απο επα. λ και πάλι φετος είναι πολύ δύσκολα τα πράματα! Παίρνει μόνο 14 άτομα από γενική σειρά στα ΕΠΑ. Λ! Έχεις κανένα γνωστό που να έχει γράψει καλά και να θέλει αστυφυλάκων; Τώρα για πολύτεκνος δε γνωρίζω αλλά σίγουρα θα έχει μικρότερη βάση!
Απο ολα τα ατομα που εγραψαν στο σχολειο μου παντως μονο εγω εγραψα τοσο καλα και παω για αστυφυλακων επισης στο αστυνομικο κεντρο που πηγα μου ειπαν πως μεχρι τοτε ειχαν κανει αιτηση μολις 5 ατομα ενω αλλες χρονιες κανουν τουλαχιστον 100
Παιδια με 1712 μορια απο επαλ υπαρχει περιπτωση να περασω η να το αφησω για του χρονου; γιατι απο οτι ακουσα θα ανεβει κ αλλο η βαση της αστυνομιασ... ποια η γνωμη σας;
Εγώ που πηγα σημερα ν ακαταθέσω τα δικαιολογητικά και ρώτησα μου ειπαν ότι ειχαν πάει ήδη 21 άτομα (σε σχετικα μικρό δημο με 3 λύκεια και 2 επαλ) δευτέρα που θα ξαναπάω να πάω ολα τα χαρτιά θα ξαναρωτησω πάντως μου έλεγε ο υπεύθυνος οτι κυριως στην κλίμακα του 15,5-16,5 ειναι οι υποψήφιοι οι πιο χαμηλόβαθμοι δεν πάνε γιατι εκτιμάται βάση κοντά στο 16 τώρα σε 2 μήνες θα δείξει
marilou έγραψε: Παιδια με 1712 μορια απο επαλ υπαρχει περιπτωση να περασω η να το αφησω για του χρονου; Γιατι απο οτι ακουσα θα ανεβει κ αλλο η βαση της αστυνομιασ... Ποια η γνωμη σας;
Φιλε μου και γω αυτο πιστευω πως η βαση θα φτασει κοντα στο 1900 γιατι παιρνει μονο 14 ατομα απο εμας! Αν εισαι απο καποια ειδικη κατηγορια τοτε να πας να κανεις τα χαρτια σου γιατι ποτε δεν ξερεις! Καλη μας επιτυχια!
gregory-90 έγραψε: Απο ολα τα ατομα που εγραψαν στο σχολειο μου παντως μονο εγω εγραψα τοσο καλα και παω για αστυφυλακων επισης στο αστυνομικο κεντρο που πηγα μου ειπαν πως μεχρι τοτε ειχαν κανει αιτηση μολις 5 ατομα ενω αλλες χρονιες κανουν τουλαχιστον 100
Με τπτ δεν θα φτασει 1900 μορια σκεψου οτι περυσι 1900 ειχε η συδ π επαιρνε 1 ατομο υπαρχει η σμυ (σωματα) που εχει περισσοτερα μορια και η στυα -σιρ... Γνωμη μου 186 φευγα.