Επιλαχόντες Αξιωματικοί Πυροσβεστικής (2012)
Για κανενα λογο δεν προλαβαινετε ιατρικα αθληματα και ψυχοτεχνικα σε μια μερα.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 24
lefteris_13 έγραψε:
Για κανενα λογο δεν προλαβαινετε ιατρικα αθληματα και ψυχοτεχνικα σε μια μερα.
Η διαφορά με τους Πενταετής είναι ότι πρώτα ήτανε τα υγειονομικά μετά τα ψυχοτεχνικά και μετά τα αθλήματα. Τώρα αν προσέξατε είναι:
1) Υγειονομικά 2) αθληματα και τελευταία 3) ψυχοτεχνικά δηλαδη και η συνεύντευξη...
Τώρά αν προλαβαίνουν σε μια μέρα όχι... Προφανώς θα είναι: Δευτερα και τριτη γιατροί, τεταρτη και πεμπτη αθλήματα και παρασκευη τεστ ΚΑΙ συνεντευξη άρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Giannis84 έγραψε:Αν ειναι μονο 3 αντρες τοτε οντως εισαι μεσα... Εκτος πια αν γινουν υπερβολικα χαλαροι για να περαστουν καποιες γυναικες και πολλοι αντρες πραγμα που κι εγω απευχομαι. Αν ειναι πραγματικα τυπικοι οπως πρεπει ισως χρειαστει να καλεσουν πολυ περισσοτερες σειρες. Στους δικηγορους ειδα οτι το 80% ειναι γυναικες... Πως θα συμπληρωθει ο αριθμος;
Προσωπική μου άποψη όχι γτ με βολεύει, είναι ότι εδω θα είναι πολύ αυστηροί... Μου το είχε πει κιόλας και ένας πυροσβέστης όταν έδινα αθλήματα ότι με τους αξιωματικούς θα είναι μου λέει εντελώς προβλεπόμενα... Το ελπιζω!
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Αλέξανδρε γιατί να δώσεις αθλήματα αφού στην ανακοίνωση των καλούμενων το λέει καθαρά καλεί τους ιδιώτες υποψήφιους πλήν τους μόνιμους πυροσβέστες και πυροσβέστες πενταετους υποχρεωσης
Γιατι ακόμη πολύ απλά φίλε μου δεν είμαι Πυροσβέστης πενταετους υποχρεωσης, δεν έχω υπογράψει... Τι να σου πω δεν ξερω. Ας φτάσουν στο σημείο να με καλέσουνε και δεν έχω κανένα πρόβλημα πίστεψε με...
Πότε μην μετανιώνεις..
Alexandros9 έγραψε:lefteris_13 έγραψε:Για κανενα λογο δεν προλαβαινετε ιατρικα αθληματα και ψυχοτεχνικα σε μια μερα.
Η διαφορά με τους Πενταετής είναι ότι πρώτα ήτανε τα υγειονομικά μετά τα ψυχοτεχνικά και μετά τα αθλήματα. Τώρα αν προσέξατε είναι:
1) Υγειονομικά 2) ΑΘΛΗΜΑΤΑ και τελευταία 3) ψυχοτεχνικά ΔΛΔ και η συνεύντευξη...
Τώρά αν προλαβαίνουν σε μια μέρα όχι... Προφανώς θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ ΑΘΛΗΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ άρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
τυχον επιλαχοντες ποτε θα τους καλεσουν; Αν κπει κοσμος την τριτη θα βγει αμεσως λιστα με επιλαχοντες; Η θα πρεπει να περιμενουμε κι αλλο;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
theolvs έγραψε:Alexandros9 έγραψε:lefteris_13 έγραψε:Για κανενα λογο δεν προλαβαινετε ιατρικα αθληματα και ψυχοτεχνικα σε μια μερα.
1) Υγειονομικά 2) ΑΘΛΗΜΑΤΑ και τελευταία 3) ψυχοτεχνικά ΔΛΔ και η συνεύντευξη...
Τώρά αν προλαβαίνουν σε μια μέρα όχι... Προφανώς θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ ΑΘΛΗΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ άρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
τυχον επιλαχοντες ποτε θα τους καλεσουν; Αν κπει κοσμος την τριτη θα βγει αμεσως λιστα με επιλαχοντες; Η θα πρεπει να περιμενουμε κι αλλο;
Λογικά αν κρίνω τι γινότανε με την προηγούμενη προκύρηξη, αμέσως... Την επόμενη ημέρα...
Πότε μην μετανιώνεις..
Ρε μαγκες τι να πω, κ εγω δεν ειμαι ασχημα αλλα πρεπει να κοπουν καμια δεκαρια απο πανω, μεταξυ των και γυναικες. Αλλα πως, που, ποτε θα δωσουν αυτοι και γιατι δεν εχει ενστασεις; Γιατι μου φαινονται λιγο αδιαφανη τα πραγματα; Δεν θελω να πιστεψω κατι τετοιο...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Βασικα μονο και μονο που ειναι ετσι ολη η διαδικασια, μολις 3 μερες περιθωριο για τους καλουμενους να πανε Αθηνα (απο του διαολου τη μανα πολλοι) και την ιδια μερα ΟΛΑ τα αθληματα + υγειονομικες / ψυχοτεχνικα, ουτως η αλλως θα "επιβιωσουν" οι πολυ καλα προετοιμασμενοι που εχουν αρχισει να προπονουνται απο αρχες Γεναρη (ποσοι να ναι αραγε αυτοι; ). Και να ναι καποιος αθλητικος που πιανει το μηκος, η κανει το 1000αρι ξεχωριστα, δεν σημαινει οτι θα τα κανει ολα την ιδια μερα. Αυτο δυο πραγματα μπορει να σημαινει, η οτι Δεν διστασουν να κοψουν αβερτα και να πανε μεχρι και τους τελευταιους επιλαχοντες για να δωσουν οντως μεγαλυτερο κυρος, μια που ειναι και λιγοι οι υποψηφιοι, η οντως συμβαινει κατι "περιεργο" και θελουν να το τελειωσουν με συνοπτικες διαδικασιες... Θα δειξει απο Δευτερα / Τριτη... Η λογικη λεει αν γινουν ολα προβλεπομενα οτι θα Χρειαστει να καλεσουν τουλαχιστον 3-4 σειρες επιλαχοντων (γυρω στους 300 στο συνολο) για να συμπληρωσουν τον αριθμο των θεσεων + καποιες εξτρα για καβατζα. Οποτε οσοι εχουμε 10 και 15 ακομα απο πανω μας ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορουμε να ελπιζουμε οτι θα μας καλεσουν.
Ετσι ειναι γιαννη! Με καλυψες! Αν και τα παιδια λενε οτι θελουν μερες να τελειωσουν. Τωρα γιατι δεν το διευκρινιζουν δεν ξερω. Παντως προσωπικα δν πολυελπιζω. Εδω ηταν καπως ελαστικοι στους 5ετες δν θαναι στους αξιωματικους...
Καλησπερα παιδια,
στο site της πυροσβεστικης βγηκαν τα αποτελεσματα των πρωτων που καλουν για αθληματα την δευτερα,
με 4 ατομα στην κατηγορια μου, και δική μου θεση αναμεσα 50- 60, εχω καμια πιθανοτητα να με καλεσουν μελλοντικα καποια στιγμη, Ή απλά το ξεχναω και αρχιζω να μαζευω μορια για επομενη φορα;
-
rasald έγραψε:Ετσι ειναι γιαννη! Με καλυψες! Αν και τα παιδια λενε οτι θελουν μερες να τελειωσουν. Τωρα γιατι δεν το διευκρινιζουν δεν ξερω. Παντως προσωπικα δν πολυελπιζω. Εδω ηταν καπως ελαστικοι στους 5ετες δν θαναι στους αξιωματικους...
Κι εγω αυτο φοβαμαι... Οτι θα ειναι υπερβολικα ελαστικοι σε σχεση με τους πενταετεις (μην ξεχναμε οτι εκει ειχανε και 3 μηνες για προπονηση, οχι 2 βδομαδες μετα τις γιορτες οπως εδω, και αφορουσαν παιδια απο ε. Δ κτλ κι οχι πτυχιουχους που υποτιθεται δεν ειναι τοσο αθληταραδες). Στους ναυπηγους ειναι 1 θεση και 2 υποψηφιοι ολοι κι ολοι... Εκει δηλαδη αν κοπουν κι οι δυο (πραγμα οχι απιθανο) τι γινεται με την θεση; Στους δικηγορους οι περισσοτερες ειναι κοπελες... Πως θα συμπληρωθουν οι 12 θεσεις; Θα πρεπει να καλεσουν ολους τους υψηφιους για να κληθουν ολοι οι αντρες που ειναι καμια 25αρια και παλι παιζει να μην συμπληρωθουν... Δεν ξερω δυστυχως υπαρχει ο κινδυνος να ναι καφενειο τα αθληματα αλλιως δεν θα συμπληρωθει καν ο αριθμος σε καποιες κατηγοριες.
-
Lock έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
στο site της πυροσβεστικης βγηκαν τα αποτελεσματα των πρωτων που καλουν για αθληματα την δευτερα,
με 4 ατομα στην κατηγορια μου, και δική μου θεση αναμεσα 50- 60, εχω καμια πιθανοτητα να με καλεσουν μελλοντικα καποια στιγμη, Ή απλά το ξεχναω και αρχιζω να μαζευω μορια για επομενη φορα;
Αν εχεις πολλες κοπελες απο πανω σου, και ειναι πραγματικα προβλεπομενοι με τα αθληματα και κοψουν ανηλεως, εχεις καποια πιθανοτητα. Οχι πολυ μεγαλη, γιατι ακομα και 1 στους 10 να περναει τα αθληματα που ειναι κατι πιθανο αν γινουν προβλεπομενα, παλι μπορει να ελπιζει μεχρι ο 40ος... Αν ομως η κατηγορια σου εχει πολλες γυναικες τοτε η πιθανοτητα ειναι υπαρκτη.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:rasald έγραψε:Ετσι ειναι γιαννη! Με καλυψες! Αν και τα παιδια λενε οτι θελουν μερες να τελειωσουν. Τωρα γιατι δεν το διευκρινιζουν δεν ξερω. Παντως προσωπικα δν πολυελπιζω. Εδω ηταν καπως ελαστικοι στους 5ετες δν θαναι στους αξιωματικους...
Κι εγω αυτο φοβαμαι... Οτι θα ειναι υπερβολικα ελαστικοι σε σχεση με τους πενταετεις (μην ξεχναμε οτι εκει ειχανε και 3 μηνες για προπονηση, οχι 2 βδομαδες μετα τις γιορτες οπως εδω, και αφορουσαν παιδια απο ε. Δ κτλ κι οχι πτυχιουχους που υποτιθεται δεν ειναι τοσο αθληταραδες). Στους ναυπηγους ειναι 1 θεση και 2 υποψηφιοι ολοι κι ολοι... Εκει δηλαδη αν κοπουν κι οι δυο (πραγμα οχι απιθανο) τι γινεται με την θεση; Στους δικηγορους οι περισσοτερες ειναι κοπελες... Πως θα συμπληρωθουν οι 12 θεσεις; Θα πρεπει να καλεσουν ολους τους υψηφιους για να κληθουν ολοι οι αντρες που ειναι καμια 25αρια και παλι παιζει να μην συμπληρωθουν... Δεν ξερω δυστυχως υπαρχει ο κινδυνος να ναι καφενειο τα αθληματα αλλιως δεν θα συμπληρωθει καν ο αριθμος σε καποιες κατηγοριες.
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c201261/attach/programma_ptuxioyxon_27_01_2012_el_GR.pdf
Πρόγραμμα αναλυτικό... Καινούργιο... Πολύ άπλα. Άρα περισσότερη αναμονή για μας... Και το ξαναλέω... Στους αξιωματικούς είναι θα προβλεπόμενα.
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Ειμαι περιεργος να δω πως θα συμπληρωθουν οι 12 θεσεις της νομικης παντως... Θα βρεθουν αραγε δικηγορινες φιτ; Η στατιστικη παντως λεει πως ειναι δυσκολο... Στους 600 περασε μολις 1 γυναικα...
Στην προκήρυξη πάντως λέει ότι αν δεν συμπληρωθεί μια κατηγορία τότε θα πάρουν άτομα από άλλη κατηγορία με νεότερη απόφαση!
-
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Στην προκήρυξη πάντως λέει ότι αν δεν συμπληρωθεί μια κατηγορία τότε θα πάρουν άτομα από άλλη κατηγορία με νεότερη απόφαση!
Α δεν το προσεξα... Οποτε ανεβαζει αυτο καπως τις οποιες πιθανοτητες των επιλαχοντων... Οχι δραματικα αλλα ενταξει. Στις ηδη λιγες διαθεσιμες θεσεις αν προστεθουν λιγες ακομα δεν μας χαλαει.
Ρε παίδες το προγραμμα που βγήκε αφορά μόνο τους πρώτους που δ'ινονται στους πίνακες της πρώτης ανακοίνωσης και οι υπόλοιποι επιλαχόντες περιμένουμε; Δηλαδή θα κάνουν 10 μέρες μόνο για την πρώτη σειρά και η όποια πρόσκληση για νέους επιλαχόντες θα είναι μετά τις 8 φλεβάρη που είναι τα ψυχοτεχνικά; Ποια είναι η αντιστοιχία της διαδικασίας με αυτή που ακολουθήθηκε στους 600; Κάποιος που να ξέρει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες