Όριο μυωπίας για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Απλα θα ηθελα να μου απαντησει καπιος που εχει περασει την δοκιμασια η τελος παντων που εχει καπιον γνωστο που ειναι ειδικος φρουρος. Δηλαδη για μισο βαθμο να κοπω; Δεν ειναι αδικια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
chris έγραψε:Απλα θα ηθελα να μου απαντησει καπιος που εχει περασει την δοκιμασια η τελος παντων που εχει καπιον γνωστο που ειναι ειδικος φρουρος. Δηλαδη για μισο βαθμο να κοπω; Δεν ειναι αδικια;
ο κολλητός μου είναι και σου ξαναλέω εδώ κόβουνε για μισό πόντο και για 1 κιλό, αδικία δεν είναι από την στιγμή που το αναφέρει η προκήρυξη, αν έχεις μόρια κάνε laser και μπες με την επόμενη
...
Οκ θα δεχτω την αποψη σου. Περιμενω κ αλλα παιδια αν γνωριζουν κατι να μενημερωσουν. Γνωστος μου που μπηκε αστυνομια με πανελληνιες μ χε πει καποτε οτι τις εξετασεις τισ εκανε σε νοσοκομειο εξω! Θα το διασταυρωσω συντομα και θα ενημερωσω!
-
- Στρατηγός
chris έγραψε:Οκ θα δεχτω την αποψη σου. Περιμενω κ αλλα παιδια αν γνωριζουν κατι να μενημερωσουν. Γνωστος μου που μπηκε αστυνομια με πανελληνιες μ χε πει καποτε οτι τις εξετασεις τισ εκανε σε νοσοκομειο εξω! Θα το διασταυρωσω συντομα και θα ενημερωσω!
πριν περάσατε από υγειονομικά σας ζητάνε να πάτε να κάνετε κάποιες εξετάσεις ώστε να έχετε τις γνωματεύσεις μαζί σας την ημέρα που θα σας καλέσουνε να πάτε στο κεντρικό ιατρείο αθηνών αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε εξετάζουνε και εκεί, για τις εξετάσεις το λέει και η προκήρυξη διάβασε το
Οκ ευχαριστω για την πληροφορια. Γ laser προλαβαινω ξερεις; Οταν βγουν ταποτελεσματα μετα απο ποσο καιρο ειναι οι εξετασεις;
-
- Στρατηγός
chris έγραψε:Οκ ευχαριστω για την πληροφορια. Γ laser προλαβαινω ξερεις; Οταν βγουν ταποτελεσματα μετα απο ποσο καιρο ειναι οι εξετασεις;
δεν ξέρω καθόλου για laser καλύτερα να πας να ρωτήσεις γιατρό. Υπολόγισε τέλη οκτωβρίου
...
-
- Στρατηγός
chris έγραψε:Οκ ευχαριστω
καλή τύχη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες