Όριο ηλικίας για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι γκάφα έκαναΕικόνα

Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας
των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31 Δεκεμβρίου του έτους
γέννησης. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 01-01-1982 και μεταγενέστερα (παρ.5
του άρθρου 9 του Ν.2734/1999, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.3 του άρθρου 2
του Ν.3181/2003, σε συνδυασμό με την παρ.4 του άρθρου 8 του Ν.3304/2005).

Αυτό σου κάνει;Εικόνα
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από miketrip »

Δυστυχώς μου κάνει Εικόνα. Άρα είναι "και με το νόμο" που λέμε κυριολεκτικά όμως.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Αρα φετος 01-01-1983
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Αρα φετος 01-01-1983
Είναι σίγουρο για 01-01 ή μπορεί να αλλάξει καμιά ώρα και να ψαχνόμαστε?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

miketrip έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Αρα φετος 01-01-1983
Είναι σίγουρο για 01-01 ή μπορεί να αλλάξει καμιά ώρα και να ψαχνόμαστε;
μπα, δεν παιζει να αλλαξει αυτο.[;) ]
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ρε παιδια εγω που ειμαι τον δεκεβριο του 1984 μπορω να καταθεσω τα χαρτια μου και του χρονου με βαση το οριο ηλικιας που ισχυει τωρα για τους ειδικους φρουρους... Δηλαδη το 28 ετος...
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ξέρει κανείς με ποιό σκεπτικό έχουν βάλει το συγκεκριμένο όριο?
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από REPAINER »

Ποσο θα επρεπε να ειναι το οριο δηλαδη; Και πολυ ειναι κατα τη γνωμη μου
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ναι φιλε μπυ αν εισαι πιτσιρικας σου φαινεται πολυ. Για ρωτα και μας που ειμαστε στο παρα 5; Και δες λιγο τα ορια και στην υπολοιπη Ευρωπη και Αμερικη και πες μου. Και εχουν σαφεστατα αποδοτικοτερη αστυνομια...

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexissak »

Η αποδοτική ηλικία ενος αστυνομικου του ''πεζοδρομίου'' ειναι 24-38 το πολύ. Πρίν τα 24 δεν εχει εμπειρια κ κυρος κ μετα τα 38 δεν έχεις κουραγιο. Ειδικα αν παντρευτεις κ κανεις παιδια τα παρατας απο τα 30 κ μετα. Αρα τα ορια έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ λογική. Τι να σε κανω να μπεις στα 35; Για να δουλεψεις το ΠΟΛΥ 5 χρονια ; Μην σου πω οτι κ 28 το οριο για Ε. Φ είναι πολυ. Μεχρι να αποκτησεις εμπειρια τα παρατας...
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Και 18 που σαι πιτσιρικας ειναι σωστο θες να μου πεις; Και αφου ειναι τοσο σωστο και πετυχημενο Για πες μου ολη η υπολοιπη ευρωπη τι ορια εχει; Και αφου ειναι τοσο λαθος και δεν αποδιδουν, γιατι τοτε δεν ακολουθουν τα χναρια της ψωροκωσταινας (Ελλαδας) για να φτιαξουν και αυτοι μια τοσο μαματη αστυνομια σαν τη δικη μας; Φιλε τα ορια ειναι λαθος και δεν ενοχλουν οσους ειναι ειδη μεσα και οσυς ειναι 18-23 (και αυτο γιατι εχουν περιθωρια) Εγω το 2010 δεν μπορεσα να δωσω πανελλαδικες για 58 μερες; Ημουν 25 και κατι αλλα χρονολογικα 26. Αρα θα ημουν μη παραγωγικος ε και μη μαχημος; Τι να πω αδερφε, αυτη η λογικη σας η τετραγωνη μαμησε την Ελλαδα.(Ελπιζω να δημοσιευθει)

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από REPAINER »

Γρηγορης έγραψε:Ναι φιλε μπυ αν εισαι πιτσιρικας σου φαινεται πολυ. Για ρωτα και μας που ειμαστε στο παρα 5; Και δες λιγο τα ορια και στην υπολοιπη Ευρωπη και Αμερικη και πες μου. Και εχουν σαφεστατα αποδοτικοτερη αστυνομια...

επειδη δε βρισκω τα ορια σε αμερικη και αγγλια μπορεις να στειλεις κανενα λινκ; Και δεν ειμαι πιτσιρικας.27 χρονων ειμαι
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Γρηγορης έγραψε:Και 18 που σαι πιτσιρικας ειναι σωστο θες να μου πεις; Και αφου ειναι τοσο σωστο και πετυχημενο Για πες μου ολη η υπολοιπη ευρωπη τι ορια εχει; Και αφου ειναι τοσο λαθος και δεν αποδιδουν, γιατι τοτε δεν ακολουθουν τα χναρια της ψωροκωσταινας (Ελλαδας) για να φτιαξουν και αυτοι μια τοσο μαματη αστυνομια σαν τη δικη μας; Φιλε τα ορια ειναι λαθος και δεν ενοχλουν οσους ειναι ειδη μεσα και οσυς ειναι 18-23 (και αυτο γιατι εχουν περιθωρια) Εγω το 2010 δεν μπορεσα να δωσω πανελλαδικες για 58 μερες; Ημουν 25 και κατι αλλα χρονολογικα 26. Αρα θα ημουν μη παραγωγικος ε και μη μαχημος; Τι να πω αδερφε, αυτη η λογικη σας η τετραγωνη μαμησε την Ελλαδα.(Ελπιζω να δημοσιευθει)

Δεν ανέφερα οτι στα 18 ειναι σωστο. Ειπα ξεκάθαρα οτι η παραγωγικη ηλικια ειναι 24-38 το πολυ... Τωρα τι κάνουν οι αστυνομιες ανα τον κοσμο δεν με ενδιαφερει ουτε ειμαι ο καταληλλος να κρινω. Αν εσυ δεν προλαβες την προκηρυξη για κατι μερες δεν μπορει να γινει κατι για αυτο. Αν γινοταν εστω κ μια εξερεση θα διαμαρτυροταν κ αλλοι οι οποιοι έχασαν το οριο για λιγο παραπανω απο εσενα κ μετα θα ηταν αδικια για αυτους. Οι νομοι είναι ιδιοι για ολους τους Ελληνες πολίτες. Αν εσυ μεχρι τα 25 απεχθανοσουν την αστυνομια κ αφου απελπιστηκες ειπες ''κατσε να καταταχθω μηπως κ σωθω'' δεν σου φταινε τα ορια μετα. Οσο για την τετραγωνη λογικη μου πιστεψε με κατι ξερω περισσοτερο πανω στο θεμα για το ποιος αποδιδει κ ποιος οχι. Δηλαδη με την δικη σου λογικη που δεν ειναι τετραγωνη, πιστευω, θα ηταν πιο σωστο να σου εδιναν δικαιωμα συμμετοχης κατ'εξερεση ;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

1Α χαρά είναι τα όρια και οι 18αριδες χρειάζονται που το αίμα τους βράζει και οι 28αριδες χρειάζονται για περισσότερη ψυχραιμία σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις..
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Ο υπερβάλον ζήλος των 18αριδων δεν κάνει κ πολυ καλό. Οπως επίσης δεν κανει καλό κ ο ''καθόλου ζήλος''που επιδεικνιουν οι άνω των 30 άσχετα αν είναι Ε. Φ ή αστ/κες,(τωρα μαλλον υπαρχιφύλακες) ... Το θέμα είναι να έχεις εμπειρία κ ορεξη για δουλεια... Δύσκολα πάνε πακέτο και τα δύο μαζι...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες