Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
Εγω φοβαμαι την προκυρηξη με λιγα ατομα γιατι ανησυχω πως τα μορια θα ειναι πολυ υψηλα. Θα προτιμουσα μια προκυρηξη με πανω απο 500 ατομα. Θα δειξει. Ας ελπιζουμε για το καλυτερο!
Ποσο να ανεβει η βαση; Ειμαι στα 2.800!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Θα συμφωνησω με τη Νικολετα. Υπομονη θελει και ολα καλα θα πανε!
Θελει υπομονη και αισιοδοξια ! Γιατι αμα δεν ελπιζεις μετα σε παιρνει απο κατω! Καλη μας υπομονη λοιπον!
Maniatis έγραψε:Ποσο να ανεβει η βαση; Ειμαι στα 2.800!
φιλε μου μανιατη εσυ εισαι τελειαααα... Εμεις τι θα κανουμε. Και εισαι και Α κατηγορια αν θυμαμε καλα!
Με 2420 μορια που εχω μαζεψει, αν βγαλει προκηρυξη για 500 ατομα για Α κατηγορια ψιλοσφιχτα ειμαι. Αν βγαλει παντως για παραπανω απο 500 ατομα πιστευω οτι εχω καλες πιθανοτητες.
304Λοκ και εγω ελαχιστα παραπανω ειμαι απο σενα... Εχω2480. Αν βγαλει για 500 θα μας φαει το αγχος, αλλα αν ειναι πανω απο 500 οπως λες εχουμε πιθανοτητες.
Εκτος οτι θα μας φαει το αγχος Νικολετα, το θεμα με την προκηρυξη των 500 ατομων ειναι οτι θα εχει και λιγοτερο αριθμο επιλαχοντων, λογικο εξαλλου. Το θετικο της ολης υποθεσης βεβαια ειναι οτι υπαρχει ελλειψη σε προσωπικο.
Τι να πω... Ελπιζω σε κατι παραπανω απο 500 ατομα. Γιατι οι βασεις εχουν παρει τα υψη, αλλα δεν νομιζω τι στο καλο ποσο μπορουν να ανεβουν ακομη.
Και εγω αυτο λεω ποσο ακομα μπορει να ανεβουν οι βασεις; Στην τελευταια προκηρυξη του 2011, η βαση για τα 500 ατομα (400 σειρα στην ουσια για κατηγορια Α) ηταν 2530. Ελπιζω παντως στο τελος να μας χαμογελασει η τυχη και να βγαλει για περισσοτερα ατομα.
toro έγραψε:Maniatis έγραψε:Ποσο να ανεβει η βαση; Ειμαι στα 2.800!
φιλε μου μανιατη εσυ εισαι τελειαααα... Εμεις τι θα κανουμε. Και εισαι και Α κατηγορια αν θυμαμε καλα!
Εχεις δικιο ρε τορο! Μακαρι να βγαλει πολλα ατομα και να γινουμε καποια στιγμη ολοι συναδελφοι!
Βεβαια μανιατης τορο ειμαστε και συμπαικτες... Χιχιχι
Φιλε μου τορο στν Α κατηγορια ανηκω εχω 15.3 απολυτηριο δοκιμος αγγλικα αυτοκινητο μηχανακι 125 κυβικα και ειμαι τριτεκνος.
djtzou έγραψε:Φιλε μου τορο στν Α κατηγορια ανηκω εχω 15.3 απολυτηριο δοκιμος αγγλικα αυτοκινητο μηχανακι 125 κυβικα και ειμαι τριτεκνος.
Σειρα εισαι μια χαρα... Και 500 ατομα να βγαλει μπηκες! Ασε που εχουμε προταιρεοτητα οι δοκιμοι σε περιπτοση ισοψηφιας!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες