Ιατρικές,Υγειονομικές Εξετάσεις (2012)
Καλησπέρα σας. Πηγαίνω τρίτη λυκείου και το όνειρό μου είναι να γίνω στρατιωτικός γιατός. Ωστόσο, πάσχω από λεμφοίδημα κάτω άκρων και δεν ξέρω αν θα με περάσουν στις υγειονομικές εξετάσεις. Παρόλα αυτά, μπορώ να φέρω σε πέρας κάθε αθλητική δοκιμασία. Μπορείτε να μου απαντήσετε αν μπορώ να περάσω ή θα πράπει να στραφώ σε άλλο επάγγελμα; Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να φοράω κάτσες συμπίεσης.
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
Πήγαινε 2 ποστ παραπάνω και μπες και διάβασε την προκήρυξη 11-12
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Στις υγειονομικες Εξετάσεις Δε πραγματοποιούνται και Εξετάσεις Για HIV για την Εισαγωγή Σε στρατιωτική σχολή;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
-
- Στρατιώτης
Δε θα επρεπε να γινονται ομως;
υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μπει καποιος και να έχει;
δε ειναι λιγο κουλό?
υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μπει καποιος και να έχει;
δε ειναι λιγο κουλό?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα ρε παιδια... ενας ακομα υποψηφιος για την ηρωικη ς. ς. ε... ελπιζω και εγω με την σειρα μου να ειμαστε ολοι σειρα μεσα του χρονου και να δουμε τα ονειρα μας να πραγματοποιηθουν εν τελει να ρωτησω κατι ρε παιδια αν και γνωριζω οτι το βρωχικο ασθμα ειναι αιτιο για να σε κοψουν εχετε καποια γνωμη πανω στο θεμα;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Η απάντηση, είναι πραγματικά 8 ποστ παραπάνω
ολόιδια:
Στην προκύρηξη για το ακαδημαϊκό έτος 11-12 Σελίδα Γ-12 γράφει για ποια νοσήματα του πνεύμονα δεν περνάς
ολόιδια:
Στην προκύρηξη για το ακαδημαϊκό έτος 11-12 Σελίδα Γ-12 γράφει για ποια νοσήματα του πνεύμονα δεν περνάς
εννοειται θα σε κοψουν ειναι σοβαρο το θεμα. Ασθμα εχεις που σημαινει οτι γενικα δυσκολευεσαι να αναπνευσεις. Λογικο να κοπειςHELLENIC ARMY POWER έγραψε:Καλησπερα ρε παιδια... Ενας ακομα υποψηφιος για την ηρωικη ς. Σ. Ε... Ελπιζω και εγω με την σειρα μου να ειμαστε ολοι σειρα μεσα του χρονου και να δουμε τα ονειρα μας να πραγματοποιηθουν εν τελει να ρωτησω κατι ρε παιδια αν και γνωριζω οτι το βρωχικο ασθμα ειναι αιτιο για να σε κοψουν εχετε καποια γνωμη πανω στο θεμα;
Γεια σας παιδια... Ηθελα να ρωτησω τι Ειναι η πολυμορφη ακμη γιατι ενδιαφερομαι για ασσυ... Ευχαριστω
Πολυμορφη ακμη ειναι αποστηματα πανω στο προσωπο και η γνωστη απλη ακμη (τα σπυρακια στο προσωπο) το διαβασα σε φορουμ καθως εψαξα για να σου απαντησω. Ελπιζω η πηγη να ειναι εγκυρη φιλε κωστα
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Στρατός
- Επάγγελμα: Δεν εργάζομαι
Τι δηλαδή εγώ που έχω ακόμα ελάχιστα σπυράκια ακμής καθώς και ουλές θα με κόψουν?
Αυτο δεν το γνωριζω. Απλος εψαξα και βρηκα να απντησω στον κωστα. Ισως ναι ισως οχι δεν σου λεω τιποτα με σιγουρια
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Η ελαφριά πλατυποδία είναι πρόβλημα;
Επίσης, στην Προκήρυξη γράφει
''Έντονη υπερτρίχωση οφειλόμενη σε ενδοκρινολογικά αίτια''.
Η κολλητή μου που ενδιαφέρεται και αυτή έχει αρκετή Τριχοφυΐα Σε όλο το σώμα, αλλά δεν ξέρει σε τι οφείλεται.
Κόβουν γι'αυτό;
Επίσης, στην Προκήρυξη γράφει
''Έντονη υπερτρίχωση οφειλόμενη σε ενδοκρινολογικά αίτια''.
Η κολλητή μου που ενδιαφέρεται και αυτή έχει αρκετή Τριχοφυΐα Σε όλο το σώμα, αλλά δεν ξέρει σε τι οφείλεται.
Κόβουν γι'αυτό;
Κανονικα με την πλατυποδια βγαινεις Ι-3 και εισαι απορριπτεος. Οταν εννοεις εσυ ελαφρια τι εννοεις; Σου κοιτανε τα ποδια παντως και συγεκριμενα σε βαζουν να πατησεις με ενωμενες φτερνες σε σχημα V και βλεπουν την καμάρα του ποδιου σου... Η φιλη σου καλο θα ηταν να παει σε εναν στρατιωτικο ιατρο και να ρωτησει... Αλλιως αποτριχωση : Ρ
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επειδή ενδέχεται να φοράω σιδεράκια στα δόντια, την ημέρα που θα εξεταστεί αν θα εισαχθώ στη στρατιωτική σχολή που έχω δηλώσει, θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό; Ή μετέπειτα στη σχολή?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης