αν ο φιλος απο πανω που τα λεει ετσι ωραια μου πει τι ειναι και αν εσυ θεωρεις οτι εγω με τον νικο δεν ξερουμε ποσα λεφτα εχουμε παρει κα τις μας χρωστανε τοτε οκ... Και κατι ακομα ασχετο, επειδη επιμενει ο φιλος απο πανω δεν σημαινει οτι ξερει περισσοτερα,sorry κιολας.ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Αγαπητοί asimike και nikoslok φαίνεται ότι γιά να επιμένει τόσο ο φίλος παραπάνω, κάτι θα ξέρει περισσότερο από εσάς. Μην τον... Αμφισβητείτε λοιπόν.
Aπλήρωτη η 6η σειρά των Ειδικών Φρουρών
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Αν κ τον κυριο που ακουει στο ονομα asimike δεν θελω να τον ξερω γιατι ειναι ακομη νεος οφειλω να παρω το μερος του γιατι ξερει καλυτερα απ'ολους τι ακριβως Γινετε γιατι ανηκει στην 6 σειρα ε. Φ !respect νεο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ασημάκη αντιλαμβάνεσαι ότι ξέρω πολύ καλά, όπως και εσύ βέβαια, πόσα ακριβώς χρήματα έχετε πάρει μέχρι σήμερα. Καμιά φορά όμως, πρέπει να αφήνουμε κάποιους που έχουν πληροφορίες από έγκυρες... Πηγές, να προσπαθούν να μας πείσουν γιά το αντίθετο. Εγώ πάντως με αυτά που διαβάζω, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι στην 6η Σειρά Ειδικών Φρουρών δεν χρωστάνε 1600 Ευρώ ήδη δεδουλευμένα, ούτε φυσικά και τα πενθήμερα με τα νυκτερινά από 13-3-2011 και εντεύθεν. Τελικά για το μόνο που θα πρέπει να αμφιβάλουμε πλέον, είναι για το πόσο ασφαλής θα είναι η τοποθέτησή τους σε τραπεζικό λογαριασμό λόγω των σημερινών συγκυριών.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Ευτυχώς που υπάρχει και ο γκρικ να σας βρίσκει αρθράκια για να επιβεβαιώνει αυτά που δεν πιστέυετε. Άντε να σας δω τώρα γατάκια τι θα πείτε... Ξερόλες όλοι σας... Όλες οι σειρές όταν νεοεισέρχονται έχουν κάποια προβλήματα μισθοδοσίας μέχερι να τα βρουν με τους αριθμούς λογαριασμούς τους και τα ταμεία τους (πόσο μάλλον αυτή η σειρά που υπάγεται για 1 φορά και στο ίκα) αλλά σταδιακά μπαίνουν στο δρόμο τους. Εσείς με τη μιζέρια σας βγήκατε και αρχίζατε να με κράζετε επειδή τόλμησα να ρωτήσω ένα αστυνομικό του δρόμου (ομόνοια που δουλέυω κιόλας) και να μου πει ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Άντε γεια σας τώρα... Μαγκάκια του pc όλοι σας... Κράζετε όποιον βρείτε λες και τον ξέρετε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες