Αμοιβαίες Μεταθέσεις Αστυνομικών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mike

Δημοσίευση από mike »

Ευχαριστω για την απαντηση!
markos93
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από markos93 »

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τις αμοιβαίες μεταθέσεις και πως μπορούμε να μάθουμε για τις διαθέσιμες θέσεις;
jam

Δημοσίευση από jam »

Φιλε μου μηπως ξερεις αν μπορει να γινει αμοιβαια μεταθεση αστυφυλακα με υπαρχιφυλακα που εχει οργανικη θεση αστυφυλακα;
dimitra

Δημοσίευση από dimitra »

Γεια σας. Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε αν αυτό το νέο διάταγμα που αφορά τις αμοιβαίες μεταθέσεις και προυποθέτει 3 έτη πραγματικής υπηρεσίας πρόκειται ενδεχομένως να ψηφιστεί εντός του 2012; Υπηρετώ Χανιά και θέλω να μετατεθώ Αθήνα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξω τόπο συμφερόντων. Όμως ανησυχώ μήπως ενώ γίνει η αλλαγή του τόπου συμφερόντων μου μετά ισχύσει αυτό το διάταγμα και δεν μπορέσω να κάνω την αμοιβαία και κάνω άδικα την αλλαγή...
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από alexissak »

To Π. Δ που αναφέρεσαι ειναι το 85/2011 και δεν προκειται να ψηφιστει το 2012 ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΗΔΗ απο 16/09/2011 οποτε άδικα θα κάνεις την αλλάγή. Βλέπε http://www.policenet.gr/portal/downloads/astunomia-metatheseis-apospaseis/389.html . Αρθρο 9 παραγραφος 1 - υποπαραγραφος ια.
Άβαταρ μέλους
s_mduck
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από s_mduck »

Καλησπέρα σας είμαι νεο μελος Ειδικος φρουρος 3ης σειρας και αυτο ειναι το 1ο ποστ μου! Θα ήθελα να ρωτησω κατι! Εκανα αιτηση αμοιβαιας μεταθεσης με συναδελφο ειδικο φρουρο 5η σειρας απο διαφορετικη υπηρεσια, και 2 μας υπηρετουμε εντος Αττικης απλα σε αλλες υπηρεσιες εκεινος εχει κλεισει 5 ετη στην υπηρεσια του και εγω εχω σχεδον κλεισει 3 ετη στην υπηρεσια που ανηκω στην οποια μετατεθηκα το 2012 για υπηρεσιακους λογους! Κάναμε την αιτηση 30/3/2015 ποσο περιπου διαστημα θελει για να γινει η αμοιβαια ξερει κανεις; Μας ειπαν για κατι συμβουλια μεταθεσεων που γινονται καθε τελος του μηνα! Εχουμε παρει και τα οκ απο τους διοικητες μας οτι συνηγορουν και ειμαστε στην αναμονη! Ξερει κανεις μηπως; Ευχαριστω εκ των προτερων!
cop926
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από cop926 »

Καλησπέρα είμαι νέο μέλος. Ήθελα να ρωτήσω η παρέλευση 3ετιας για τις αμοιβαιες ισχύει ακόμα και για εντός γαδα η αφορά προς επαρχία δηλαδή αν πχ θέλω να κάνω αμοιβαία με συνάδελφο από και προς τμημα του κέντρου ενώ ο συνάδελφος δεν εχει κλείσει 3 χρονια απ όταν βγήκε επιτρέπεται κανονικά;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες