Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2009)
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ηθελα να ρωτησω μου ηρθε χαρτι σημερα για τεθωρακισμενα στα ιωαννινα αλλα θελω να παω ΛΟΚ τα κλιμακια μετα απο ποσες μερες περνανε εχω πιθανοτητες να με παρουνε η δεν περνουνε πολλα ατομα; ευχαριστω κ συγνωμη για το μεγαλο post!
- -erased-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
ΜΕΓΑΛΟ POST; ;5Φ!θοδωρης έγραψε:Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ηθελα να ρωτησω μου ηρθε χαρτι σημερα για τεθωρακισμενα στα ιωαννινα αλλα θελω να παω ΛΟΚ τα κλιμακια μετα απο ποσες μερες περνανε εχω πιθανοτητες να με παρουνε η δεν περνουνε πολλα ατομα; ευχαριστω κ συγνωμη για το μεγαλο post!

Ας σοβαρευτούμε τώρα... τα κλιμάκια περνάνε μετά την ορκομωσία. ΛΟΚ δέχονται αβέρτα γιατί έχουν έλλειψη συνήθως. Αν περάσεις τα όρια φυσικά... Καλή θητεία!
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Ρε παιδια παρουσιαζομαι 10 φεβρουαριου κορινθο ενω θελω ειδικες δυναμεις. Τι μπορω να κανω;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Iou21 μην ανησυχεις! Οταν παρουσιαστεις θα παρασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων! Θα ρωτησουν ποιοι θελουν να υπηρετησουν στις ειδικες δυναμεις και θα δηλωσεις οτι επιθυμεις να υπηρετησεις! Θα κανεις καποια γελοια αθληματα και μετα απο λιγο καιρο θα πας στις ειδικες δυναμεις!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδια γεια σας εδω και 2 χρονια οταν περασα περιοδευων ειχα δηλωσει αεροπορια αλλα μετα Ακουσα για τις ειδικες δυναμεις και πορωθηκα και τωρα το εχω χιλιομετανιωσει μηπως μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει ελπιδα να ξαναδηλωσω θελω να παω η στα ΛΟΚ η στους πεζοναυτες που ειναι πιο ωραια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
ripsokindynos έγραψε:Παιδια γεια σας εδω και 2 χρονια οταν περασα περιοδευων ειχα δηλωσει αεροπορια αλλα μετα Ακουσα για τις ειδικες δυναμεις και πορωθηκα και τωρα το εχω χιλιομετανιωσει μηπως μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει ελπιδα να ξαναδηλωσω θελω να παω η στα ΛΟΚ η στους πεζοναυτες που ειναι πιο ωραια;
Αν σε έχουν χωσει στην αεροπορία ειναι πολυ δύσκολα τα πράγματα!
Αν σε εχουν χωσει στρατο ξηράς τοτε μπορεις οπου και να σε στείλουν να το δηλωσεις!
Στα λεω αυτα γιατι δε σε στελνουν εκει που δηλώνεις στο περιοδευον παντα, ειδηκα αεροπορία που θέλει βίσμα!
Τωρα το θεμα ΛΟΚ ή πεζοναύτες ειναι δική σου επιλογή!
Προσωπική μου αποψη καλυτερα να πας στα ΛΟΚ ή αν σου αρεσουν οι πεζοναύτες καλυτερα αντι για πεζοναύτης θα ήταν να επιλέξεις ΜΑΚ...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ αποψή...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Οχι δεν με εχουν χωσει αεροπορια βασικα δεν εχει ερθει η καταταξη μου ακομα γιατι ειμαι στην αναβολη. Δηλαδη αν μου ερθει η καταταξη στο πεζικο μπορω να δηλωσω μεσα για ειδικες δυναμεις;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
ripsokindynos έγραψε:Οχι δεν με εχουν χωσει αεροπορια βασικα δεν εχει ερθει η καταταξη μου ακομα γιατι ειμαι στην αναβολη. Δηλαδη αν μου ερθει η καταταξη στο πεζικο μπορω να δηλωσω μεσα για ειδικες δυναμεις;
Φυσικά!
Μετα απο λίγες μερες αφου παρουσιαστείς περνουν απο τις ΕΔ και ρωτουν ποιοι θελουν να πάνε!
Αν δηλωσεις οτι θελεις κανεις τρέξιμο και κάτι κάμψεις(20) και σε πέρνουν (μετα την ορκομωσία φυσικα) !
Ειναι δυσκολο να μη σε πάρουν γιατι υπάρχουν ελλείψεις!
Για περισσοτερες πληροφορίες μπορεις να διαβάσεις παραπάνω post!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ευχαριστω φιλε γιατι με ειχε πιασει μια απογοητευση οτι θα παω με τους τζιτζικες στη λουφα! Ποιο ποστ εννοεισ; Και παλι ευχαριστω καλη θητεια και καλα να περασεισ!
Πειραιωτη μιλησα με εναν γνωστο μου που ειναι πευκο τωρα απο τον νοεμβριο και μου ειπε οτι πιθανοτατα να μην επιλεγω για ειδικες δυναμεις αν δηλωσουν παρα πολλοι... Το παραδοξο ειναι οτι ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις απο περιοδευων αλλα και πριν 4 μηνες που εκοψα την αναβολη. Τι να πεις ομως... Στην τελικη στρατος ειναι οπου θελουν σε πανε. Εχω ξενερωσει παντως με την ιδεα να μην παω πευκο...
-
- Ταγματάρχης
Iou21 δε πιστευω να εχει μπει σειρα στο πευκο και να μην εχουν που να τους βαλουν... Εγω ξερω οτι ποτε δε συμπληρωνουν και οτι παντα εχουν ελειψη! Μη ψαρωνεις!
iou21 έγραψε:Πειραιωτη μιλησα με εναν γνωστο μου που ειναι πευκο τωρα απο τον νοεμβριο και μου ειπε οτι πιθανοτατα να μην επιλεγω για ειδικες δυναμεις αν δηλωσουν παρα πολλοι... Το παραδοξο ειναι οτι ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις απο περιοδευων αλλα και πριν 4 μηνες που εκοψα την αναβολη. Τι να πεις ομως... Στην τελικη στρατος ειναι οπου θελουν σε πανε. Εχω ξενερωσει παντως με την ιδεα να μην παω πευκο...
Έτσι την έπαθα και εγώ! Και τις 2 φορές δήλωσα αλεξίπτωτα και με στείλαν στις διαβιβάσεις που ακούω ότι μπαίνουν με βύσματα εκεί!
10/2 μπαίνω και θα ελπίζω να έρθουν να με πάρουν για αλεξίπτωτα γιατι αλλιώς θα πάω και θα κατασκηνώσω μόνος μου απ'εξω από το Πεύκο!
Τα ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι όταν πήγα στο Ρουφ για να βγάλω άκρη
Ήταν κάτι μαντράχαλοι 2 μέτρα με τις μαμάδες τους και ήρθαν για να παραπονεθούν ότι τους βάλανε ειδικές δυνάμεις χωρίς να το δηλώσουν!
Να έχεις τον καημό σου και να ακούς και αυτά... !

-
- Ταγματάρχης
Μανο ετσι εχουμε καταντησει! Δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι! Παντου θα τα δεις αυτα! Ακομα και στο πεζικο ερχονται και κλαινε η μαναδες τους!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Θέλω πολύ να υπηρετήσω στους ΛΟΚ αλλά έχω μια ερώτηση και θέλω την γνώμη σας. Οι γονείς μου είναι Αλλοδαποί αλλά είναι πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα. Και εγώ γεννήθηκα στη Θεσαλλονίκη, μεγάλωσα σε Θάσο και Αθήνα και όπου να ναι θα πάω στα ΚΕΠ να δηλώσω την προτιμησή μου. Να δηλώσω ΛΟΚ και αν με πάρουν θα με δεχτούν οι υπόλοιποι στρατιώτες; Αλλά σας λέω ότι νιώθω και είμαι Έλληνας και είμαι υπερήφανος για αυτό. Αν και βέβαια δεν ξεχνώ ποτέ τις ρίζες μου!
- -erased-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Μην το συζητάς καν. Δημοκρατία έχουμε και δεν είσαι ούτε τούρκος ούτε σκοπιανός. Αφού το έχεις αποφασίσει εσύ όλα τα άλλα είναι περιττά. 
Επίσης να ξέρεις ότι στις παραγωγικές σχολές του ελληνικού στρατού μπαίνουν και αλλωδαποί. Δεν είναι κάτι περίεργο. Καλή θητεία!

Επίσης να ξέρεις ότι στις παραγωγικές σχολές του ελληνικού στρατού μπαίνουν και αλλωδαποί. Δεν είναι κάτι περίεργο. Καλή θητεία!

Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης