Από Θεωρητική Κατεύθυνση στην Αστυνομία
Μήπως DYK έχεις μια τάση προς το BDSM, κοινώς σαδομαζοχισμό, και θές να ξαναδώσεις Πανελλήνιες;

Nassos έγραψε:Μήπως DYK έχεις μια τάση προς το BDSM, κοινώς σαδομαζοχισμό, και θές να ξαναδώσεις Πανελλήνιες;
Είσαι αγενής, εριστικός και είρωνας (Ναι έχω Nasso)

- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Λοιπόν μαγκες απορια: Μπορει καποιος να μπει αστυφυλάκων με 10% χωρις να εχει δωσει οικονομια (οταν εδινε δλδ) ... ;
Όχι, γιατί δεν μπορείς να "ξεκλειδώσεις" το 5ο πεδίο που βρίσκεται η αστυνομία.
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
. Δηλαδή ο μονος τροπος να μπει ειναι να ξαναδωσει εξετάσεις?lefterisg έγραψε:Όχι, γιατί δεν μπορείς να "ξεκλειδώσεις" το 5ο πεδίο που βρίσκεται η αστυνομία.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Υπάρχει μια περίπτωση να μπορείς, αλλα το αοθ θα μετράει για 0. Δηλαδή τα μόρια σου θα είναι πολύ χαμηλά εκτός και άν ήσουν αριστούχος.
ρώτησε στο σχολείο σου καλλίτερα
ρώτησε στο σχολείο σου καλλίτερα
Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση κ θελω να μαθω πως θα μπω αστυνομια
-
- Στρατηγός
Η σχολη αστυφυλάκων είναι στο 5ο πεδίο οπότε πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και ως μάθημα γενικής παιδείας τα Μαθηματικά
Πολύ απλά εφόσον είσαι θεωρητική επιλέγεις Μαθηματικά Γενικής και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας διότι χωρίς αυτά δεν γίνεται με τίποτα,
Υπαρχει περιπτωση, τα επομενα χρονια να καταργηθει η σχολη απο την θεωρητικη κατευθηνση εν οψει του νεου συστηματος; Δηλ καποιος να πρεπει να δωσει θετικα μαθηματα για να περασει αστυφυλακων...
H σχολή ανήκει στο 5ο πεδίο όπου πρέπει να πάρεις και το ΑΟΘ κάτι το οποίο γίνεται απ όλες τις κατευθύνσεις, γιατί να καταργήσουν μόνο τη θεωριτική;
Καλησπερα. Διάβασα στο ίντερνετ οτι απο θεωρητικη κατευθυνση δεν γινεται να περασεις σε αστυνομικες σχολες κ εχω αγχωθει. Δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα κ γενικα στα μαθηματα τεχνολογικης- θετικης κατευθυνσης κ σε λιγο καιρο θα ερθουν τα χαρτια για να συμπληρωσουμε την κατευθυνση που θα παμε. Πειτε μου τη γνωμη σας. Θελω να περασω αστυνομια. Ευχαριστω εκ των προτερων
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
απο θεωρητικη μπορεις να περασεις σε αστυνομικες σχολες (αξ/κων ή αστυφυλακων) αν στην γ΄λυκειου παρεις Α. Ο. Θ. Και μαθηματικα γεν. Πεδ. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.μαρκος έγραψε:Καλησπερα. Διάβασα στο ίντερνετ οτι απο θεωρητικη κατευθυνση δεν γινεται να περασεις σε αστυνομικες σχολες κ εχω αγχωθει. Δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα κ γενικα στα μαθηματα τεχνολογικης- θετικης κατευθυνσης κ σε λιγο καιρο θα ερθουν τα χαρτια για να συμπληρωσουμε την κατευθυνση που θα παμε. Πειτε μου τη γνωμη σας. Θελω να περασω αστυνομια. Ευχαριστω εκ των προτερων
http://stadiodromia.gr/arthra/aglfros_09_10/2010_07_25.html Σε αυτη τη σελιδα λεει κατι για αστυνομικες σχολες αλλα δεν πολυκαταλαβαινω. Αναφερεται στην θεωρητικη κατευθυνση (ετους 2012) ας μ εξηγησει καποιος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 6 επισκέπτες