Αγγαρείες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aggariomaxos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Αγγαρείες στο στρατό

Δημοσίευση από aggariomaxos »

Και τι σου κοστιζει φιλε μου να ξεστομισει το στοματακι σου ταδε μερες τιμητικη. Λαγνοι του ελληνικου ιδεωδες. Τζαμπα εργατες ψαχνετε αλλα μονο μουτζες σας αξιζουν, απο παλικαρια που καμια φορα δινουν την ψυχη τους υπο το φοβο του δικου σου " μαστιγιου". Αυτοι ειστε. Το ερωτημα κυριε μου ειναι. Αυριο θα δωσεις τις τιμιτικες σε αυτους που το αξιζουν. Αστο... η απαντηση ειναι αρνητικη. Καλως ηρθες στη δικη μου πραγματικοτητα..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Αγγαρείες στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Ενδεχομένως εάν είχες μπει στην διαδικασία να διαβάσεις το παρών θέμα πριν παρουσιαστείς στο ΚΕΜΧ να σου είχαν λυθεί αρκετές απορίες σχετικά με τις αγγαρείες αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά των ανωτέρων προς τους έφεδρους.

Θα σε παρακαλέσω όμως να εκφράζεις πιο κόσμια την άποψη σου γιατί υπάρχουν κανονισμοί και συγκεκριμένη πολιτική στο φόρουμ.

Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή περιήγηση να έχεις Εικόνα

1999

Αγγαρείες στο στρατό

Δημοσίευση από 1999 »

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνουμε παραπάνω αγγαρείες και λιγότερο ασκήσεις γιατί έχω σπουδάζω ακόμα ξενοδοχειακά και είμαι στο τμήμα της οροφοκομίας δηλαδή η δουλειά μου είναι να ελέγχω δωμάτια με καθαρά και τέτοια και μου αρέσει αυτό οπότε αυτό μπορεί να φάνηκε λίγο αστείο αλλά okay
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες