Πολεμικές Τέχνες
Πολεμικές Τέχνες
Οπως ειπα και πιο πριν δεν πουλαω καθολου τον μαγκα αλλα θα θελω ετσω και λιγο να το κανω. Θα ηταν καλυτερο δηλαδη να ξεκινησω καρατε που εστιαζει στην αυτοαμυνα η κραβ μαγκα?
Πολεμικές Τέχνες
Καταλαβαινω τι λες και ειμαι μαζι σου... Αλλα στις μερες μας πρεπει να προσεχεις πολυ και να μην ασχολεισαι μαζι τους... Αλλα αν βρεθεις σε δυσκολη κατασταση πρεπει να μπορεις να τους αντιμετωπισεις... Κοιτα εδω να παρεις μια γευση απο krav maga... Ειναι το καλυτερο πιστευω

Πολεμικές Τέχνες
Φιλε ειναι φοβερο. Δικιο εχεις. Το προβλημα ειναι οτι εγω μενω Τυρναβο. Η Λαρισα ειναι κοντα αλλα δεν ξερω αν εχει κραβ μαγκα στην Λαρισα.
Πολεμικές Τέχνες
Ειδα τωρα στο google οτι κατι παιδια λενε για σχολη krav maga στη Λαρισα, να ψαξεις καλα μην βιαστεις
αν ησουν Αθηνα θα πηγαιναμε μαζι θα μας εκαναν και εκπτωση χαχα

Πολεμικές Τέχνες
Για να ξεκινησει καποιος μαι ται πρεπει να ειναι γυμνασμενος απο πριν?
Πολεμικές Τέχνες
Όχι.
Πολεμικές Τέχνες
Για μαι ται σκεφτεσαι; Ποπο μελανιες παντου θα γεμισεις

Πολεμικές Τέχνες
Δεν εχω προβλημα με τις μελανιες, ουτε με το πολυ ξυλο. Αφου δεν χρειαζετε να εισαι γυμνασμενος
ενταξει. Υπαρχει σχολη μαι ται στην Λαρισα. Ωραια.

Πολεμικές Τέχνες
Τι λες για Jeet Kune Do; Θα ηταν καλο να ξεκινησω;
Πολεμικές Τέχνες
avlopaoki έγραψε:Τι λες για Jeet Kune Do; Θα ηταν καλο να ξεκινησω;
ωραιο ειναι αν σου αρεσει

Πολεμικές Τέχνες
Το Jeet Kune Do εστιαζει πιο πολυ στην αυτοαμυνα ετσι δεν ειναι;
Πολεμικές Τέχνες
Εχω κανει jeet kune do οπως και αλλες αλα το jeet ειναι κλασης ανωτερο γιατι ειναι εξυπνη τεχνη και οχι οπως οι περισοτερες ριξε μου μια να σου ριξω και γω
Πολεμικές Τέχνες
Δεν ειναι απλα αυτοαμυνα ειναι η μοναδικη τεχνη που ειναι αμυνομενη επιθεση
Πολεμικές Τέχνες
Δηλαδη δεν ειναι να φας λιγοτερες απο αυτες που θα σου ριξει ο αλλος. Ειναι να προσπαθησεις να μην φας καμοια και να ριξεις μονο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης