Κράτηση - στέρησης εξόδου στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

asimike έγραψε:2μερες κρατηση γιατι δεν ειχα δειξει στον νεο πως να αδιαβροχοποιησει το μπερκινγκ του
4 μερες κρατηση γιατι δεν ειχα ξυριστει (2 μερες αξυριστος στα λελε μου)
4 μερες κρατηση γιατι καθομουν στην σκοπια (και λιγες ηταν)
2 μερες κρατηση γιατι ειχα φυγει για αδεια και ειχα αφησει τα αρβυλα κατω απο το κρεβατι (δεν ενοχλουσαν ουτε μυριζαν τεσπα)
08 Γ ΕΣΣΟ 304

τυχερός είσαι που τα βρήκες πάλι πίσω τα άρβυλα. Εμάς όποιος τα ξεχνούσε τα πετάγανε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Είχα ξεχάσει αυτό ΕικόναΕικόναΕικόνα
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από TEIN »

Εγω μια φορα, που ημουνα υπευθυνος στα μαγειρεια, εφαγα 4κ διοτι εν ωρα συσσυτιου επαιζα πινκ-πονκ στο ΚΨΜ! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από evritis309 »

Πόσες καμπάνες μαζέψατε στη θητεία σας; Παρακαλώ να είστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται.

Αρχίζοντας από μένα, μάζεψα το αστρονομικό ποσό της 1 (μίας) στέρησης εξόδου, διότι δεν προσήλθα στην πρωινή φρουρά στα σκηνάκια εχοντας νούμερο την προηγούμενη νύχτα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArtillerySoldier
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ArtillerySoldier »

. 2 μέρες Κράτηση επειδή δεν έκανα σωστά τα καθήκοντά μου ώς Όργανο (μέγα ψέμμα!) . 1 μέρα Κράτηση επειδή άργησα να επιστρέψω στο Στρατόπεδο μετά από Υπηρεσιακό, μή κάνοντας και τη Σκοπιά μου (κι άν τή γλίτωσα φθηνά εκεί! ... ) . 314,2011 Α ΕΣΣΟ . Τα περιστατικά τά αναφέρω αναλυτικά στο /forum/forum_posts.asp?TID=2723&PN=8
Άβαταρ μέλους
Gladiatore
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Gladiatore »

4 μέρες κράτηση γιατί παρουσιάστηκα για εκπαίδευση σε άγημα με λελε παραλλαγή2 μέρες κράτηση απο έναν καθυστερημένο ΑΥΔΜ (πραγματικά θα έγραφα τον λόγο αλλά ακόμα δεν τον έχω καταλάβει. Ήμουνα εν ώρα υπηρεσίας περίπολο)

4 μέρες κράτηση γιατί βγήκα Ε. Α. Και απέφυγα μια φορά σε όλη μου την θητεία την πρωϊνή γυμναστική.

«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Pavlito

Δημοσίευση από Pavlito »

0 - Αλλά φλέρταρα με την καταστροφή Πιο Πολλές φορές απ'ότι θα ήθελα να θυμάμαι!:P
Άβαταρ μέλους
elitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από elitis »

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο για τις ποινές: Έστω ότι μου μένουν 3 μέρες για να απολυθώ. Αν τιμωρηθώ με 5 μέρες κράτηση ή 5 μέρες φυλακή θα υπηρετήσω 2 μέρες παραπάνω (επειδή έτυχε η "καμπάνα" να είναι στο τέλος) ή απλά θα κάτσω μέσα στη μονάδα και τις 3 μέρες μέχρι να απολυθώ (δεδομένου ότι για να είναι υπηρετήσιμες οι φυλακές πρέπει να είναι πάνω από 20 μέρες) και θα απολυθώ κανονικά μετά από αυτές τις 3 μέρες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
Johnny_Lawrence
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Άμα είσαι καθαρός (ή δν έχεις ξεπεράσει τις 20 ημ) από φυλακές (όσον αφορά τη φυλακή) θα απολυθείς στην ώρα σου
το ιδιο ισχύει χωρίς περιορισμό για την κράτηση
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από thanos123 »

Johnny_Lawrence έγραψε:Άμα είσαι καθαρός (ή δν έχεις ξεπεράσει τις 20 ημ) από φυλακές (όσον αφορά τη φυλακή) θα απολυθείς στην ώρα σου
το ιδιο ισχύει χωρίς περιορισμό για την κράτηση

Μετράει και η κράτηση στην απόλυση; Η μόνο η φυλακή; Γιατί η κράτηση απ όσο ξέρω δεν γράφεται.

Άβαταρ μέλους
Johnny_Lawrence
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Όχι δεν μετράει η κράτηση... Γι αυτό λέω χωρίς περιορισμό στην κράτηση... Όσες κι αν έχεις απολύεσαι στην ώρα σου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες