ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

Ολυ έγραψε:Αν κανω ηδη την ενχειρηση κ λογικα ειμαι στο μηδαμινο βαθμο μυωπιας.παλι θα εχω προβλημα.

και που ειναι πιο καλα για μια κοπελα κατα την γνωμη σου... ;

Οχι δεν θα εχεις προβλημα... Καλυτερα για τις κοπελες ειναι να πηγαινουν για πλοιαρχοι... Καλως ή κακως στο μηχανοστασιο οι γυναικες ειναι εις βαρος των ανδρων χωρια τις δυσκολες συνθηκες εργασιας που επικρατουν στο μηχανοστασιο.
Touristas

Δημοσίευση από Touristas »

Καλημερα

εχω καποιες αποριες

1ον αγγλικα και αν δεν ξερεις μαθaiνεις μεσα στην ΑΕΝ;

2 μπορεις να περασεις απο πανελλαδικες σε μια σχολη να γραφτεις, να πας στην αεν με απολυτηριο λυκειου

και αν δεν σου αρεσει να πας στην σχολη που περασες απο πανελλαδικες

3 αν εχεις σπασμενο χερι την περιοδο πως θα σε εξετασουν στο κολυμπι;

4 μεχρι ποσα κιλα και τι υψος πρεπει να εχεις;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Touristas έγραψε:Καλημερα εχω καποιες αποριες

1ον αγγλικα και αν δεν ξερεις μαθaiνεις μεσα στην ΑΕΝ;

2 μπορεις να περασεις απο πανελλαδικες σε μια σχολη να γραφτεις, να πας στην αεν με απολυτηριο λυκειου

και αν δεν σου αρεσει να πας στην σχολη που περασες απο πανελλαδικες

3 αν εχεις σπασμενο χερι την περιοδο πως θα σε εξετασουν στο κολυμπι;

4 μεχρι ποσα κιλα και τι υψος πρεπει να εχεις;

1) Ενταξει μαθαινεις αλλα πρεπει να ασχοληθεις και μονος σου
2) Οχι νομικα απαγορευται να εγγραφεις σε 2 διαφορετικες σχολες της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Υπογραφεις και υπευθυνη δηλωση γι 'αυτο τον λογο... Αλλα ουσιαστικα μπορεις να το κανεις με δικη σου ευθυνη... ετσι και αλλιως ποιος θα ελενξει οτι εισαι διπλογραμμενος; Εικόνα
3) ΑΠΛΑ Κοβεσαι... Να μην το ειχες σπασειΕικόνα
5) Δεν υπαρχει ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ που να οριζει συγκεκριμενο υψος και κιλα.
Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Άστο μεγάλε! Το έψαξα και γω! Τώρα από μάρτη πάω 27 και για την καινούρια προκήρυξη Μαϊου 2011 ζητάνε από 1-1-1985. Δυστυχώς, αργήσαμε να την ψιλιαστούμε! Εγώ αγαπάω την θάλασσα, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων τέλειωσα πληροφορική. Τέλος, αλλάζουμε σκέψεις και ξεχνάμε την θάλασσα. Εκτός, αν πάμε Αίγυπτο, κανα Κάιρο, και πιάσουμε καράβι από κει σαν ναύτες...
Mare
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Θαλασσα
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Mare »

Βασικα η προκυρηξη για εισαγωγη βγαινει μετα τις πανελληνιες; Για να γλυτωσουμε την σφαγη το λεω...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Mare έγραψε:Βασικα η προκυρηξη για εισαγωγη βγαινει μετα τις πανελληνιες; Για να γλυτωσουμε την σφαγη το λεω...

Μετα μετα... Ενα θα σου πω μονο... περσι εγιναν 3500 αιτησεις και περασαν μονο 950... Με την ανασφαλεια που υπαρχει και την ανεργεια να αυξανεται συνεχως βλεπω καθε χρονο ολο και ποιο δυσκολα θα γινονται τα πραγματα.
ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Ποια ειναι η διαφορα αμα περασεις στην σχολη με το 10 % η με το 50 %;
DI

Δημοσίευση από DI »

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μπώ ΑΕΝ αλλά δεν έχω Lower ή Michigan, και για κολύμβηση ξέρω να επιπλέω αλλά δεν κολυμπάω πολύ γρύγορα.
makis

Δημοσίευση από makis »

Καλησπέρα σας κύριοι. Είμαι 31 ετών. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος στην ηλικία μου, μπορεί να γίνει αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού εκτός σχολής. Δηλαδή ότι ήταν να γίνει έπρεπε να έχει γίνει μέχρι τα 24 ή υπάρχει κι άλλος δρόμος?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

makis έγραψε:Καλησπέρα σας κύριοι. Είμαι 31 ετών. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος στην ηλικία μου, μπορεί να γίνει αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού εκτός σχολής. Δηλαδή ότι ήταν να γίνει έπρεπε να έχει γίνει μέχρι τα 24 ή υπάρχει κι άλλος δρόμος;

Δυστυχως στην τελευταια προκηρυξη το οριο ηλικιας ηταν το 26ο. Εκτος σχολης παλαιοτερα υπηρχαν οι "πρακτικοι"... Καμια εξελιξη... Καριερα μηδεν... Μια ζωη ανθυποπλοιαρχοι και γ' μηχανικοι ηταν... Και στην ηλικια που βρισκεσαι ειναι πολυ αργα...
abbadon
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από abbadon »

Γεια σε ολους... Ειμαι καινουργιο μελος εδω μεσα. Θελω να βοηθησω εναν φιλο μου που εχει προβλημα με Την σχολη του. Ανηκει στη σχολη Μηχανικων Εμπορικου Ναυτικου στη κρητη και περιμενει το πτυχιο του για ενα μαθημα. Ενα μαθημα το οποιο κανονικα το εχει περασει (εχει γραψει δηλαδη) αλλα ο καθηγητης τον εχει "κοψει" καποσες φορες. Το παιδι δεν ξερει τι να κανει. Πηγε στον διευθηντη σπουδων της σχολης αλλα δεν ειδε βοηθεια. Σκεφτεται για επανεξεταση γραπτου η ακομα και μεταγραφη σε αλλη σχολη. Αν μπορει κανεις, παρακαλω να με συμβουλεψει για παραπερα διαδικασιες. Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

abbadon έγραψε:Γεια σε ολους... Ειμαι καινουργιο μελος εδω μεσα. Θελω να βοηθησω εναν φιλο μου που εχει προβλημα με Την σχολη του. Ανηκει στη σχολη Μηχανικων Εμπορικου Ναυτικου στη κρητη και περιμενει το πτυχιο του για ενα μαθημα. Ενα μαθημα το οποιο κανονικα το εχει περασει (εχει γραψει δηλαδη) αλλα ο καθηγητης τον εχει "κοψει" καποσες φορες. Το παιδι δεν ξερει τι να κανει. Πηγε στον διευθηντη σπουδων της σχολης αλλα δεν ειδε βοηθεια.Σκεφτεται για επανεξεταση γραπτου η ακομα και μεταγραφη σε αλλη σχολη. Αν μπορει κανεις, παρακαλω να με συμβουλεψει για παραπερα διαδικασιες. Ευχαριστω.

Γιατί δε το έχει κάνει ήδη ας πούμε; Τι περιμένει;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

abbadon έγραψε:Γεια σε ολους... Ειμαι καινουργιο μελος εδω μεσα. Θελω να βοηθησω εναν φιλο μου που εχει προβλημα με Την σχολη του. Ανηκει στη σχολη Μηχανικων Εμπορικου Ναυτικου στη κρητη και περιμενει το πτυχιο του για ενα μαθημα. Ενα μαθημα το οποιο κανονικα το εχει περασει (εχει γραψει δηλαδη) αλλα ο καθηγητης τον εχει "κοψει" καποσες φορες. Το παιδι δεν ξερει τι να κανει. Πηγε στον διευθηντη σπουδων της σχολης αλλα δεν ειδε βοηθεια. Σκεφτεται για επανεξεταση γραπτου η ακομα και μεταγραφη σε αλλη σχολη. Αν μπορει κανεις, παρακαλω να με συμβουλεψει για παραπερα διαδικασιες. Ευχαριστω.

Nα παει σε δικηγορο να ζητησει επαναξεταση του γραπτου του και να διαμαρτηρηθει κατω στο ΥΕΝ. Και εαν εχει αδικηθει να κανει μυνηση... Ή αλλιως να μαζεψει 5-6 φιλους του κοκουλα στο κεφαλι, ροπαλα, στησιμο εξω απο το σπιτι του καθηγητη το βραδυ και μολις εμφανιστει... Ραπισμα και αποστολη στο νοσοκομειο για κανενα μηναΕικόνα... Και ολα αυτα λιγο πριν την εξεταστικη περιοδο, οποτε παει αλλος καθηγητης και διορθωνει τα γραπτα... ΕικόναΕικόνα
arogeo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από arogeo »

μήπως ξέρετε ποτε βγαίνει η προκήρυξη για τις AEN ;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος