Απόλυση νωρίτερα για 2010Β ΕΣΣΟ; (311)
Ενας φανταρος στο λοχο εχει βυσματα στο ΓΕΣ και του ειπαν δν αποφασισαν τπτ. Απλα φημη ειναι λεει. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Πολλά ακούγονται κ μακάρι να είναι αλήθεια... Ρώτησα κ την ξαδέρφη μου που έχει τελειώσει Ευελπίδων κ είναι κάμποσα χρόνια στα στρατόπεδα αν έχει ακούσει κάτι αλλά λέει οτι σε κάθε σειρά πάντα βγαίνει κάποια τέτοια φήμη χωρίς τελικά να γίνεται τίποτα.
Εμένα ο κουνιάδος μου ξέρει τον ξάδερφο της αδερφής του άντρα μίας φίλης του που είχε περάσει μια Κυριακή έξω από τη σχολή ευελπίδων και του είπε ότι αύριο μπορεί να βρέξει
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολυθούμε νωρίτερα (δυστυχώς). Γνωρίζετε όλοι ότι όλη αυτή η ιστορία μπορεί να έχει ξεκινήσει από ένα και μόνο άτομο και να έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι με στοιχεία και όχι επειδή του το είπε το βύσμα του, ο θείος του, ο κολλητός στο ΓΕΣ, κλπ, ας μας το πει.
Πάντως να ξέρετε ότι τα απολυτήρια για την 311 (8μηνοι) έχουν φτάσει στις μονάδες με ημερομηνίες 10-11 Ιανουαρίου. Για τους 310 δεν τα είχα δει, αλλά το ΦΕΚ είχε δημοσιευθεί περίπου ένα μήνα νωρίτερα (ή και παραπάνω) από την απόλυσή τους.(Νομίζω δημοσιεύθηκε τέλη Σεπτέμβρη).
Αυτά.
Πάντως να ξέρετε ότι τα απολυτήρια για την 311 (8μηνοι) έχουν φτάσει στις μονάδες με ημερομηνίες 10-11 Ιανουαρίου. Για τους 310 δεν τα είχα δει, αλλά το ΦΕΚ είχε δημοσιευθεί περίπου ένα μήνα νωρίτερα (ή και παραπάνω) από την απόλυσή τους.(Νομίζω δημοσιεύθηκε τέλη Σεπτέμβρη).
Αυτά.
Καλησπέρα κ απο εμένα. Είμαι 8μηνο 311 σειρά. Ακουσα οτι μέχρι αύριο, το αργότερο την δευτέρα θα έρθει το σήμα στα στρατόπαιδα απο το Υπουργείο. Μακάρι να ισχύει και να μην είναι μπαρούφες όλα αυτά.
Αν σε ενδιαφερει για το φεκ καθαρα και μονο για την 310 9μηνο βγηκε 30 οκτωβρη για την 4η νοεμβριου που απολυθηκαν νωριτερα...
αρα ειμαστε μεσα στο προγραμμα ακομα και για τους 8μηνους... (για να προλαβουν να δωθουν οι αδειες πριν απολυθουν)
περιμενουμε να δουμε...
αρα ειμαστε μεσα στο προγραμμα ακομα και για τους 8μηνους... (για να προλαβουν να δωθουν οι αδειες πριν απολυθουν)
περιμενουμε να δουμε...
Παίδες μακάρι να απολυθούμε νωρίτερα, την φήμη την άκουσα και εγώ από διαφορετικά άτομα σε διαφορετικά στρατόπεδα, και το τελευταίο άτομο που μου το pe είναι ο λοχαγός μου. Ελπίζω να είναι αλήθεια, άντε αγοράστε "τροφουλα" να ταΐσουμε τα leledonia!
Βασικά έχεις λάθος, είναι το ΦΕΚ:
ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188)
Οπότε βγήκε ένα μήνα πριν.
ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188)
Οπότε βγήκε ένα μήνα πριν.
Παιδια παιζει να φυγουν ποιο νορεις και η 312 6μηνο;
Σε παρακαλω πες μου ειναι σιγουρο! γιατι ο πατερας μου αργοπεθαινει στο νοσοκομειο και εχω προβλημα με την μοναδα μου να παω να τον δω!
Παιδια επηδει εγω ειμαι στην δυβ και οτιδιποτε σημα ερχεται το βλεπω (σχεδον) Εχω ακουσει πολλα. Αλλα επιδη περνει υπογραφη και απο εμας εκει το χαρτι. Καποιο τετοιο χαρτι δεν εχει φτασει ακομα. Για την 310 ειχε βγει και συγκεκριμενα εγω το πηρα απο το πειρσια. Οποτε μην ακουτε ***** του στυλ εχει παει ηδη σε μοναδες. Ακομα απο εμας δεν εχει περασει
Παιδια την δευτερα θα ξερουμε ολοι... οι 8μηνοι 23/12 και οι 9 μηνοι 25/1εχει προταθει αυριο μπαινει η υπογραφη... αντε... σειρες καλοι πολιτες.(εγκυρο απο καλο βησμα)
Εισαι σιγουρος ρε παλικαρι;
23 οριστικο; Κ δεν θα δημιουργηθει θεμα με τα γκρουπακια που πεφτουν στις γιορτες;
23 οριστικο; Κ δεν θα δημιουργηθει θεμα με τα γκρουπακια που πεφτουν στις γιορτες;
LELEFANTAS έγραψε:Εμένα ο κουνιάδος μου ξέρει τον ξάδερφο της αδερφής του άντρα μίας φίλης του που είχε περάσει μια Κυριακή έξω από τη σχολή ευελπίδων και του είπε ότι αύριο μπορεί να βρέξει
Τι είπες τώρα; Ανατρίχιασα.
Ακουω και γω διαφορα καθημερινα... θα γινει κατι τετοιο κ με την 312;(αν ειναι αληθεια ολα αυτα... ) λογικα αν ισχυσει κατι για την 311 δ θα πρεπει να ισχυσει κ για την 312;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης