Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Εγω φετος θα δωσω για σμυ! Ειμαι απο επαλ και εμεις εχουμε συγκεκριμενες θεσεις για ολα τα επαλ στην ελλαδα... Οσοι γραψουν τους μεγαλυτερους βαθμους περνανε...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Περισυ 7 περασαν οπλα κ σωματα μαζι... Οποτε σου ευχομαι καλη επιτυχια δημητρη!
Και σιγουρα θα εισαι ο ενας απο αυτους φετος

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Θέλω να μου πει κάποιος που γνωρίζει! Άκουσα πως στις στρατιωτικές σχολές θα πάρουν λιγότερα άτομα γιατί δεν έχουν να τους συντηρούν και ότι θα αφήνουν τους σπουδαστές με εξόδους κάθε μέρα και θα είναι έξω από τις 2 σαν στελέχη! Άμα ισχύσει κάτι τέτοιο δεν θα ανέβουν πολύ οι βάσεις;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Παραμύθια της χαλιμάςkarabill έγραψε:Θέλω να μου πει κάποιος που γνωρίζει! Άκουσα πως στις στρατιωτικές σχολές θα πάρουν λιγότερα άτομα γιατί δεν έχουν να τους συντηρούν και ότι θα αφήνουν τους σπουδαστές με εξόδους κάθε μέρα και θα είναι έξω από τις 2 σαν στελέχη! Άμα ισχύσει κάτι τέτοιο δεν θα ανέβουν πολύ οι βάσεις;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Φίλε μακάρι γιατί Αγχώθηκα Απίστευτα! Άλλα αυτό το άκουσα από γνωστό σε στρατιωτική σχολή γι αυτό τα ψιλοέπαιξα! Βέβαια μέχρι να βγεί η Προκήρυξη Όλα είναι παραμύθια αλλά ειναι όλα αγχώδες!
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
-
- Αντισυνταγματάρχης
πολλά ακούγονται αλλά τίποτα δεν ισχύει μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα. εσυ διαβαζε και μην ακούς τίποταkarabill έγραψε:Φίλε μακάρι γιατί Αγχώθηκα Απίστευτα! Άλλα αυτό το άκουσα από γνωστό σε στρατιωτική σχολή γι αυτό τα ψιλοέπαιξα! Βέβαια μέχρι να βγεί η Προκήρυξη Όλα είναι παραμύθια αλλά ειναι όλα αγχώδες!
Προσπαθώ για το καλύτερο φίλε! Ελπίζω να περάσω με την πρώτη!Να σε ρωτήσω σε κάτι προσωπικό (αν θέλεις μου απαντάς) εσύ είσαι στρατιωτικός;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ευελπις ειμαιkarabill έγραψε:Προσπαθώ για το καλύτερο φίλε! Ελπίζω να περάσω με την πρώτη! Να σε ρωτήσω σε κάτι προσωπικό (αν θέλεις μου απαντάς) εσύ είσαι στρατιωτικός;
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Καλή δύναμη εσύ μέσα στην σχολή! Και για ότι νέο ακούσεις αν μπορείς πες μου εδώ δικό μου είναι το ποστ.:)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω φετος θα δωσω για σμυ! Ειναι ενα παιδικο μου ονειρο να γινω κομμαντο. Ξερω σε καποιους θα φανει αστειο αλλα για εμενα ειναι ενα ονειρο που το εχω απο παρα πολυ μικρος. Δεν με νοιαζουν οι μεταθεσεις (μενω αθηνα και ξερω οτι θα με στειλουν δωδεκανησα λογο του οτι θελω να γινω αμφιβιος καταδρομεας) δεν με νοιαζουν τα λεφτα, δεν με νοιαζουν οι βαθμοι. Γ'αυτο και να μην περασω σμυ θα κοιταξω να μπω στον στρατο με οποιοδηποτε τροπο. Αυτο που με στεναχωρει πολυ ειναι οτι μου στερουν την εισαγωγη σε μια στρατιωτικη σχολη παιδακια που μπαινουν για την μονιμοτιτα και τα χρηματα και εχουν φτασει τις βασεις εκει που δεν παει αλλο. Γελαω ομως μαζι τους γιατι ειναι πουλημενα κορμια... Αν καποιος δεν εχει ονειρα, συνειδηση, και δεν τους νοιαζει η υποληψη τους ας κανουν αυτο που νομιζουν οτι ειναι καλυτερο... Ας μπουν σε μια στρατιωτικη σχολη για να τα περνανε καλα... Αλλα με το παραμικρο που θα γινετε να μην κανουν παραπονα... Επιλογη τους ηταν να γινουν στρατιωτικοι... !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Μακαρι να περασουμε και του χρονου τετοια εποχη να ειμαστε στην σχολη ολοι μαζι... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
dimitris mak έγραψε:Εγω φετος θα δωσω για σμυ! Ειναι ενα παιδικο μου ονειρο να γινω κομμαντο. Ξερω σε καποιους θα φανει αστειο αλλα για εμενα ειναι ενα ονειρο που το εχω απο παρα πολυ μικρος. Δεν με νοιαζουν οι μεταθεσεις (μενω αθηνα και ξερω οτι θα με στειλουν δωδεκανησα λογο του οτι θελω να γινω αμφιβιος καταδρομεας) δεν με νοιαζουν τα λεφτα, δεν με νοιαζουν οι βαθμοι. Γ'αυτο και να μην περασω σμυ θα κοιταξω να μπω στον στρατο με οποιοδηποτε τροπο. Αυτο που με στεναχωρει πολυ ειναι οτι μου στερουν την εισαγωγη σε μια στρατιωτικη σχολη παιδακια που μπαινουν για την μονιμοτιτα και τα χρηματα και εχουν φτασει τις βασεις εκει που δεν παει αλλο. Γελαω ομως μαζι τους γιατι ειναι πουλημενα κορμια... Αν καποιος δεν εχει ονειρα, συνειδηση, και δεν τους νοιαζει η υποληψη τους ας κανουν αυτο που νομιζουν οτι ειναι καλυτερο... Ας μπουν σε μια στρατιωτικη σχολη για να τα περνανε καλα... Αλλα με το παραμικρο που θα γινετε να μην κανουν παραπονα... Επιλογη τους ηταν να γινουν στρατιωτικοι... !
Σιγά τις υψηλές βάσεις!
Και καλύτερα να κατσεις να διαβασεις να στερησεις εσυ στην θεση στα παιδακια που λες.

Δημητρη συμφωνω με τον black night! Η σμυ δεν εχει καθολου υψηλες βασεις αρκει να διαβαζεις φυσιολογικα η σσε ομως θελει μια προσπαθεια παραπανω. Αν πιστυεις στο ονειρο σου κατσε διαβασε ετσι ωστε να το κανεις πραγματικοτητα και μην ασχολησε με κανεναν αν μπαίνει για επαγγελματικη αποκατασταση ή οχι.
Γεια σε ολους, φετος δινω και γω πανελλήνιες και εχω καποιες αποριες με τη ΣΜΥ. Θα μπορουσε καποιος να μου περιγραψει τις διαφορες της με ΣΣΕ; Το εβδομαδιαίο προγραμμα τι περιλαμβάνει; Τι βαθμο ακριβως εχω αμα βγω απ' τη σχολη; Και αν γενικως εχει προοπτικές σαν σχολη. Οποιος γνωρίζει να ποσταρει... Ευχαριστώ !
-
- Στρατηγός
gr33k έγραψε:Γεια σε ολους, φετος δινω και γω πανελλήνιες και εχω καποιες αποριες με τη ΣΜΥ. Θα μπορουσε καποιος να μου περιγραψει τις διαφορες της με ΣΣΕ; Το εβδομαδιαίο προγραμμα τι περιλαμβάνει; Τι βαθμο ακριβως εχω αμα βγω απ' τη σχολη; Και αν γενικως εχει προοπτικές σαν σχολη. Οποιος γνωρίζει να ποσταρει... Ευχαριστώ !
Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)
Για τις διαφορές μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα εδώ
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες