Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2009
Ναι οντως στο ΔΜΣ ειναι το προβλημα. Βασικα κλεβουν ελεεινα. Για παραδειγμα σε μενα την πρωτη φορα μου εκοψαν 3 ποντους και μου εβαλαν 1 κιλο. Σε ολους κατι τετοιο εκαναν φετος στην ομαδα μου τουλαχιστον. Γενικα με εξετασαν 3 φορες βαρος-υψος και μεσα σε τρεις μερες πηρα (θεωρητικα) 4 ποντους και 2 κιλα; ! (1.75 78κιλα-1.76 77κιλα-1.79 79 κιλα) Ελεος;
Για το υψος δεν ευθυνονται αυτοι αλλα το οτι σε μετρουν επανω στη ζυγαρια και οπως κατεβαινει η ζυγαρια απο το βαρος χανεις εκατοστα το επαθα και εγωΘανασης έγραψε:Ναι οντως στο ΔΜΣ ειναι το προβλημα. Βασικα κλεβουν ελεεινα. Για παραδειγμα σε μενα την πρωτη φορα μου εκοψαν 3 ποντους και μου εβαλαν 1 κιλο. Σε ολους κατι τετοιο εκαναν φετος στην ομαδα μου τουλαχιστον. Γενικα με εξετασαν 3 φορες βαρος-υψος και μεσα σε τρεις μερες πηρα (θεωρητικα) 4 ποντους και 2 κιλα; ;(1.75 78κιλα-1.76 77κιλα-1.79 79 κιλα) Ελεος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Γεια σας να ρωτήσω κάτι σε κάποιον που ειναι στην σχολή ή έχει σίγουρες απαντησεις. Από άποψη δυσκολίας στα τρεξίματα είναι ποιο δύσκολες από τις ΠΚΕ στην αρχή τουλάχιστον; Επίσης αν καποιος Στο τρέξιμο σε κάποια στιγμή τα φτύσει λόγο όχι τόσο καλής φυσικής κατάστασης θα αντιμετωπίσει πρόβλημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης