Εκνευρίζομαι όταν...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Εκνευρίζομαι όταν...
Αυτό πάλι που το πας... Το πάιζουν και δήθεν!
Ή οι γυναίκες που για να βγουν μεχρι το περίπτερο θα πρέπει να έχουν κανει επαγγελματικό μακιγιάζ (το κοινός σοβάντισμα) αλλίως δεν κυκλοφορούν! ΕΛΕΟΣ δλδ!
Ή οι γυναίκες που για να βγουν μεχρι το περίπτερο θα πρέπει να έχουν κανει επαγγελματικό μακιγιάζ (το κοινός σοβάντισμα) αλλίως δεν κυκλοφορούν! ΕΛΕΟΣ δλδ!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
Εκνευρίζομαι όταν...
eleftheri@ έγραψε:Αυτό πάλι που το πας... Το πάιζουν και δήθεν!

"ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευριομαι οταν βγαινω με το αγορι μιυ και καποιες τον κοιτανε επιμονα ενω βλεπουν οτι ειναι με αλλη. επισης εκνευριζομαι με οσους δεν ξερουν να οδηγανε.
Εκνευρίζομαι όταν...
Εμενα μου την δινουν ολοι... Πλακα κανω οσοι με αμφισβητουν με τρελενουν...
-
Εκνευρίζομαι όταν...
Τώρα μου θυμίζεις αυτό που λέει: Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε όλα! Χιχιχι!
Φιλικά (πλακίτσα)
...
Φιλικά (πλακίτσα)

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleftheri@ την Τετ Σεπ 01, 2010 12:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
-
- Posts in topic: 2
Εκνευρίζομαι όταν...
Να πω καλυτερα τι ΔΕΝ με εκνευριζει να γλιτωσουμε χρονο; 
ΩΧ ειμαι μια απο αυτες. Δε το χρησιμοποιω βεβαια στην καθημερινοτητα μου αλλα οταν νευριαζω τοτε ειμαι... Στα @@ μου
Επισης με εξοργιζει αφανταστα να σχηματιζει καποιος λαθος γνωμη για εμενα ενω δε με ξερει καλα καλα

Deathdiver έγραψε:EΜενα με φουντωνει απιστευτα να ακουω γυναικες να λενε την φραση στα @@ μου...
ΩΧ ειμαι μια απο αυτες. Δε το χρησιμοποιω βεβαια στην καθημερινοτητα μου αλλα οταν νευριαζω τοτε ειμαι... Στα @@ μου

Επισης με εξοργιζει αφανταστα να σχηματιζει καποιος λαθος γνωμη για εμενα ενω δε με ξερει καλα καλα

Εκνευρίζομαι όταν...
με εκνευριζει αυτο που λες ομεγκα και ποιο πολυ μου την δινει η φατσα που χασκογελαειOMEGA έγραψε:Εμενα παλι μου την δινουν οι γυναικες στο τιμονι...

Εκνευρίζομαι όταν...
κακωσσσσσσσσσσ. Ε τοτε πρεπει να εκνευριζεσαι συνεχειαDeathdiver έγραψε:EΜενα με φουντωνει απιστευτα να ακουω γυναικες να λενε την φραση στα @@ μου...

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Εκνευρίζομαι όταν...
NIKH.21 έγραψε:κακωσσσσσσσσσσ. Ε τοτε πρεπει να εκνευριζεσαι συνεχειαDeathdiver έγραψε:EΜενα με φουντωνει απιστευτα να ακουω γυναικες να λενε την φραση στα @@ μου...

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Εκνευρίζομαι όταν...
ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Εκνευριομαι οταν βγαινω με το αγορι μιυ και καποιες τον κοιτανε επιμονα ενω βλεπουν οτι ειναι με αλλη.

Χτυπαω και μιελες και πυρακια οταν ακουω γενικα γυναικες να βριζουν και να μιλανε με μαγκια - κλανια και υφος νταλικερη και Οταν ειρωνευονται χωρις λογο και αιτια
Αλλα αυτο που δεν μπορω να ανεχτω ειναι να εκφερει αποψη καποιος που δεν εχει γνωσεις για το θεμα που μιλαει (η γνωστη αρχη του επαηωντος του Πλατωνα)
και να μην χρησιμοποιουν σωστα την Ελληνικη γλωσσα κυριως το συντακτικο οποτε να μην βγαζω νοημα στο τι προσπαθει να πει ο ποιητης...
-
Εκνευρίζομαι όταν...
Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε το θέμα! 
Οταν βλεπω τη δικια μου να εκνευριζεται γι'αυτο το λογο πεθαινω - γουσταρω τρελα ---->Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως το κάνουμε και λίγο επίτηδες;

Οταν βλεπω τη δικια μου να εκνευριζεται γι'αυτο το λογο πεθαινω - γουσταρω τρελα ---->Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως το κάνουμε και λίγο επίτηδες;

"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Εκνευρίζομαι όταν...
Επεισεις εκνευριζομαι οταν στο φορουμ βρισκετε ο μακ

-
Εκνευρίζομαι όταν...
NIKH.21 έγραψε:Επεισεις εκνευριζομαι οταν στο φορουμ βρισκετε ο μακ

"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Εκνευρίζομαι όταν...
deathdiver και ομεγκα εδωσαν το μυθο

μπραβο ελευθερια ωραιο θεμα γελασα με την ψυχη μου

μπραβο ελευθερια ωραιο θεμα γελασα με την ψυχη μου
- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Εκνευρίζομαι όταν...
Με εκνευριζουνε τα ψωνια και αυτοι που το παιζουν οτι καποιοι ειναι ενω δεν ειναι και πολα αλα...
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης