Δεν αντιλέγω. Απλά σου αναφέρω δημοκρατικές διαδικασίες. Αν πας χωρίς βύσμα.ΣΤΕΛΙΟς έγραψε: ΑΣΕ ΡΕ αυστηρα και τετοια ειχα ατομα που περασαν και ειχαν δεικτη 28 και 17 Ασε μωρε βλακειες περνανε οποιος θελουν. Ακομα υπαρχει το βιζμα μην γελειομαστε
Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ρε παιδιά. Φέτος θα πάω β` λυκείου. Είμαι 1,87 και 97 κιλά. Μήπως κάποιος από εσάς έχει καμία ιδέα για το πώς να χάσω 10 κιλά σε 2 χρόνια ώστε ο Δ. Μ. Σ. Μου να είναι το πολύ 25; Τακτική ενασχόληση με τον αθλητισμό θα βοηθήσει καθόλου;
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Γυμναστική σε καθημερινή βάση. Κομμένα τα γλυκά, τα παγωτά, τα fast food, οι σοκολάτες (μια την εβδομαδα δεν πειράζει). Γράψου γυμναστήριο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ηθελα να ρωτησω αν καποιος διαλεξει να δωσει τα αθληματα και τα συναφη στο στρατο του μετρανε υψος και βαρος και για να ελεγξουν αν ειναι μεσα στα ορια που καθοριζει ο δεικτης μαζας σωματος και αν καποιος ειναι λιγο εξω τον κοβουν;
Π_ΜΥΛΟ έγραψε:Ηθελα να ρωτησω αν καποιος διαλεξει να δωσει τα αθληματα και τα συναφη στο στρατο του μετρανε υψος και βαρος και για να ελεγξουν αν ειναι μεσα στα ορια που καθοριζει ο δεικτης μαζας σωματος και αν καποιος ειναι λιγο εξω τον κοβουν;
Ναι, τον κόβουν. Εφέτος, στην ομάδα μου από τους 80 περίπου που φθάσαμε στις υγειονομικές εξετάσεις, πέρασαν μόνο οι 35 και αυτοί όχι όλοι για ΣΣΕ-ΟΠΛΑ. Οι περισσότεροι κόπηκαν λόγω ΔΜΣ, αλλά και μερικές κοπέλες λόγω του ύψους. Κυρίως όμως λόγω ΔΜΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης