Παιδιά, για όσους ενδιαφέρονται. Μπορείτε να πάτε μέχρι το νομισματοκοπείο (μετρό) και εκει εχει αφετηρία το 125 που έχει στάση ακριβώς απ'έξω απο τη σχολή (στάση σχολή ευελπίδων) ... Τσεκάρετε μόνο πρωινές ώρες που φεύγει...
G έγραψε:Παιδιά, για όσους ενδιαφέρονται. Μπορείτε να πάτε μέχρι το νομισματοκοπείο (μετρό) και εκει εχει αφετηρία το 125 που έχει στάση ακριβώς απ'έξω απο τη σχολή (στάση σχολή ευελπίδων) ... Τσεκάρετε μόνο πρωινές ώρες που φεύγει...
το θεμα ειναι οτι οι Ευελπιδες βραδυ γυρίζουν στη σχολή
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
G έγραψε:Παιδιά, για όσους ενδιαφέρονται. Μπορείτε να πάτε μέχρι το νομισματοκοπείο (μετρό) και εκει εχει αφετηρία το 125 που έχει στάση ακριβώς απ'έξω απο τη σχολή (στάση σχολή ευελπίδων) ... Τσεκάρετε μόνο πρωινές ώρες που φεύγει...
με το 125 ειναι καμια 60αρια στασεις ή λαθος μετραγα;
Στην ιστοσελίδα του οασα εχει αναλυτικο πρόγραμμα για το 125. Ενδεικτικά τελευταίο δρομολόγιο για καθημερινές (Τετάρτη είναι 19.40 και για πρωινή 05.35 που ίσως να ενδιαφέρει για τις ΠΚΕ) τώρα Κυριακές οταν με το καλό θα είστε μέσα, το τελευταίο είναι 17.35... Αλλά νομίζω πρεπει να είστε νωρίτερα. Πάντως, ενημερωτικά η διαδρομή είναι μεγάλη και μπορεί να πάρει και καμία ώρα... Αυτά ισχύουν για τώρα απο οασα αλλά πάντα να το τσεκάρετε γιατι ποτέ δεν ξέρεις... (Τουλάχιστον για όσους δεν έχω άλλο τρόπο για να πάνε)
Παιδια για οσους κυριως μενουν κοντα στον Αγ. Δημητριο, εγω μενω στον Α. Δημητριο και βλεπω σπουδαστες απο τη σχολη να πηγαινοερχοντα με το 171 που παιρναει απο τη λεωφορο Βουλιαγμενης και σε βγαζει ανετα στη Βαρη.