Απεργία στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rafale »

Πρόωρη και βεβιασμένη κίνηση" (!) χαρακτήρισε ο Α/ΓΕΑ Βασίλης Κλόκοζας την "λευκή" απεργία των πιλότων, Μιλώντας σε Μεγάλο αριθμό χειριστών στο αμφιθέατρο της 335 στον Άραξο.
Προηγουμένως είχε προηγηθεί σύσκεψη του με τους διοικητές των δύο Μοιρών της 338 και 339 στην Ανδραβίδα, Και μετά πήγε Με μεταφορικό αεροσκάφος ατον Άραξο.

Η μεγάλη αναταραχή πέρα από το θέμα της αυτοτελούς φορολόγησης (στις 23 Δεκεμβρίου από την Λήμνο ο ΑΝΥΠΕΘΑ Π. Μπεγλίτης είχε πει ότι δεν θα πάψει να ισχύει η αυτοτελής φορολόγηση στους πιλότους... ) οφείλεται και στην έντονη φημολογία για το "κόψιμο" του εφάπαξ.

Οι επαναστάσεις ξεκινάνε από την Πελοπόνησσο, πάντα...

Πάντως στις τάξεις των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας επικρατεί οργή για την δήλωση Βενιζέλου και δεν αποκλείεται να έχει ήδη ανοίξει "βεντέτα" μεταξύ τους...

www.defencenet.gr

TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από TOPOL-M »

KΛο Κλο Κλόκοζα που είναι το αυγό σας... ; Να κοπούν τα δικά σας επιδόματα ρε Κλαροgolden Boys

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TOPOL-M την Τρί Απρ 27, 2010 2:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, λές και είναι η πρώτη φορά. Και τη δεκαετία του 1970 είχε γίνει, και μετά τα Ίμια ξανα-έγινε.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Αισχος. Οι πρωτοστατες πρεπει να περασουν στρατοδικειο.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Λογικα πρεπει να εχουν επιπτωσεις. Και αν οχι για την απεργια για το ντορο που δημιουργησαν στη κοινη γνωμη

TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Κλο κλο κλόκοζας.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Παιδια μη ξεχνατε οτι μιλατε για ανθρωπους που εχουν χασει αδερφια/συναδελφους στο Αιγαιο με γερη υποψηφιοτητα να ειναι ειναι οι αυριανοι ''Ηλιακηδες-Ηρωες'' κυριολεκτικα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν αντιλεγω αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος; Μα δεν εχει ξαναγινει αυτο. Που ακουστηκε; Μπορουσαν κατι αλλο να βρουν καπως αλλιως τελος παντων. Και σιγουρα ειναι ηλιακηδες. Για μενα ολοι τους αλλα...
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παιδια μη ξεχνατε οτι μιλατε για ανθρωπους που εχουν χασει αδερφια/συναδελφους στο Αιγαιο με γερη υποψηφιοτητα να ειναι ειναι οι αυριανοι ''Ηλιακηδες-Ηρωες'' κυριολεκτικα

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα... Έξω απ'τον χορό, πολλά τραγούδια λέμε!
Πάντως για τους τύπους, η δήλωση αδυναμίας εκτέλεσης εκπαιδευτικής αποστολής λόγω προσωρινής αδιαθεσίας/ασθένειας δεν αποτελεί (ασπρη-μαυρη-κίτρινη) απεργία αλλά πρόληψη αεροπορικού ατυχήματος... Έστω και μαζικά!Εικόνα

TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Ένας πιλότος της ΠΑ απαντά στον κ. Βενιζέλο Από τα 20 μου χρόνια, κε Βενιζέλο, μου εμπιστεύεστε ένα εργαλείο πολλών εκατομμυρίων και εγώ το τιμώ.
Τιμώ την πατρίδα που με εμπιστεύτηκε.
Ζω μ΄ αυτό, παθαίνω μ΄ αυτό.
Και είμαι πάντα εκεί. Εκεί που με έταξε η πατρίδα.
Με κρύο, με ζέστη, σε όλες τις συνθήκες, είμαι εκεί.
Εκεί ψηλά στον καθαρό ουρανό του Αιγαίου, μόνος, εκεί που άνθρωποι και μηχανές έρχονται στα όρια τους.
Ώρες ατέλειωτης μοναξιάς, αναμονής, με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινα, σε κατάσταση redding και μετά scrample.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό κύριε;
Σε 3-4 λεπτά να είμαι στον αέρα. Ξεχνώ τα πάντα, γυναίκα, παιδί, μάνα, αδέλφια, φίλους .τα πάντα.
Είμαι εκεί ψηλά, εγώ, το αεροπλάνο μου κι ο Θεός που μας προστατεύει.
Ο γιος μου κύριε, ρωτά τη μητέρα του, "ο μπαμπάς θα γυρίσει, μαμά". Δε ρωτά εμένα ποτέ, γιατί ξέρει τι "δουλειά" κάνω και ας είναι 6 ετών. Φοβάται.
Εγώ όμως είμαι εκεί, κύριε. Εκεί στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Ελληνικούς ουρανούς.
Και έρχεστε εσείς και μου λέτε ότι λειτουργώ συντεχνιακά.
Εγώ, λειτουργώ συντεχνιακά!
Σας λέω λοιπόν κύριε, ότι δεν είδα το γιο μου να κάνει τα πρώτα του βήματα, όπως κάθε πατέρας.
Είδα φίλους (αδέλφια) και συναδέλφους να χάνονται, να δίνουν τη ζωή τους -για να κοιμάστε εσείς ήσυχος- υπερασπίζοντας την πατρίδα και την ακεραιότητά της.
Έχω μείνει ατέλειωτες ώρες ξύπνιος ή έχω κοιμηθεί δίπλα από το αεροπλάνο μου, για να είμαι έτοιμος. Έχω εκατοντάδες ώρες μοναξιάς και έντασης, στον αέρα.
Και θα συνεχίσω να λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο -εγώ και οι συνάδελφοι- όπως κι αν εσείς μας χαρακτηρίσετε.
Μου φτάνει που βλέπω τα περήφανα μάτια του γιου μου, όταν λέει στους φίλους του: "ο μπαμπάς μου είναι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας" και παίρνω δύναμη και ξέρω ότι κάνω το σωστό.

Καληνύχτα σας .κύριε Υπουργέ, καληνύχτα σας .κύριε Βενιζέλο!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Εχει δημοσιευτει αυτο; Που;
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Www.antinews.gr
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το ρωτω αυτο διοτι αλλο να γραφτηκε και να κλειδωθηκε σε καποιο συρταρι και αλλο να πηρε δημοσιοτητα. Γιατι αυτα που γραφονται ειναι μαχαιρι στην καρδια για ολους
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Ακριβώς. κιεσύ σε αυτό το θέμα ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψή σου

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

cristi έγραψε:Δεν αντιλεγω αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος; Μα δεν εχει ξαναγινει αυτο. Που ακουστηκε; Μπορουσαν κατι αλλο να βρουν καπως αλλιως τελος παντων. Και σιγουρα ειναι ηλιακηδες. Για μενα ολοι τους αλλα...
εχει γινει πολλες φορες αλλα τωρα βολευε καποιους να βγει αμεσως στη δημοσιοτητα ωστε να το εκμεταλλευτουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες