nickthecooker έγραψε:Οι μερες ειναι κοντα παιδια φρεγατα σαλαμινα δηλαδη. Μετα την εκπαιδεση εγω παλι ακουσα οτι θα μας χωρισουν αλλοι πορο και οι αλλοι κανελοπουλο δεν ξερω αλλα αμα λεμε εγω ακουσα αυτο το αλλο δεν βγαζουμε ακρη... Οτι θελει ας γινει το μονο που θελω να ξερω ειναι τι χαρτια χρειαζεται να κραταμε και πως θα το κανω να δω την κορη νωρις μην μας εχουν 1 μηνα μεσα. Ο πρωτος καιρος θα ειναι λουκι θα κουζουλαθω...
nickthecooker έγραψε: Οι μερες ειναι κοντα παιδια φρεγατα σαλαμινα δηλαδη. Μετα την εκπαιδεση εγω παλι ακουσα οτι θα μας χωρισουν αλλοι πορο και οι αλλοι κανελοπουλο δεν ξερω αλλα αμα λεμε εγω ακουσα αυτο το αλλο δεν βγαζουμε ακρη... Οτι θελει ας γινει το μονο που θελω να ξερω ειναι τι χαρτια χρειαζεται να κραταμε και πως θα το κανω να δω την κορη νωρις μην μας εχουν 1 μηνα μεσα. Ο πρωτος καιρος θα ειναι λουκι θα κουζουλαθω...
νικο νομιζω μονο ταυτοτητα χρειαζεται! Ετσι νομιζω! Δν θελω να σε παρω στον λαιμο μου. Ρωτα και αλλου για στανταρ
Παιδια γεια σας περασα και εγω εποπ στο ναυτικο ειμαι δευτερος στους ηλεκτρολογους μαζι με ενα αλλο παλικαρι! Εχω υπηρετησει στο Π. Ν σαν ναυτης 12μηνο εκανα και αυτο που ξερω απο συγγενεις μου Που ειναι μονιμοι ειναι οτι η προπαιδευση και η ορκωμοσια θα γινει στο Κ. Ε. ΠΟΡΟΣ...
mixalis hl/ht έγραψε: Παιδια γεια σας περασα και εγω εποπ στο ναυτικο ειμαι δευτερος στους ηλεκτρολογους μαζι με ενα αλλο παλικαρι! Εχω υπηρετησει στο Π. Ν σαν ναυτης 12μηνο εκανα και αυτο που ξερω απο συγγενεις μου Που ειναι μονιμοι ειναι οτι η προπαιδευση και η ορκωμοσια θα γινει στο Κ. Ε. ΠΟΡΟΣ...
Eμας μας ειπαν οτι θα κανουμε 100%κανελλουλο. Μαλιστα στο κτηριο που ελεγε Ν. Β ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΟς το μεγαλο, ειναι τα δωματεια. Και προπαιδευση και ορκομοσια σκαραμαγκα θα κανουμε!
Ναι ξερω που ειναι τα δωματια εχω μεινει πολλες βραδιες εκει... Τωρα τι να σου πω δεν ξερω εγω το ειπα με επιφυλαξη... Μαλλον εχει αλλαξει κατι και θα κατσουμε στο Κ. Ε. ΚΑΝ
mixalis hlektrologos έγραψε: Ναι ξερω που ειναι τα δωματια εχω μεινει πολλες βραδιες εκει... Τωρα τι να σου πω δεν ξερω εγω το ειπα με επιφυλαξη... Μαλλον εχει αλλαξει κατι και θα κατσουμε στο Κ. Ε. ΚΑΝ
ολα στον καννελοπουλο θα τα κανουμε φιλε μου! Το που θα παμε μετα δν το γνωριζω... Αλλα απο οτι επι ο φιλτατος νικος θα μας σκορπισουν στην σαλαμινα
Μολις γινει η ορκωμοσια θα περασουμε σχολειο ειδικοτητας στο Κ. Ε. ΚΑΝ και αναλογα με την ειδικοτητα του καθενος θα εχει και αναλογη διαρκεια το καθε σχολειο... Με βαρδιες και εξοδους... Ακουσα για 1-1 στην αρχη μου το ειπε ενας ξαδερφος μου επικελευστης... Μετα εχει να πεσει πολυ φασινα στις φρεγατες και Στα ΤΠΚ...
mixalis hlektrologos έγραψε: Μολις γινει η ορκωμοσια θα περασουμε σχολειο ειδικοτητας στο Κ. Ε. ΚΑΝ και αναλογα με την ειδικοτητα του καθενος θα εχει και αναλογη διαρκεια το καθε σχολειο... Με βαρδιες και εξοδους... Ακουσα για 1-1 στην αρχη μου το ειπε ενας ξαδερφος μου επικελευστης... Μετα εχει να πεσει πολυ φασινα στις φρεγατες και Στα ΤΠΚ...
εννοειτε εκπαιδευση ειδικοτητας η οποια διαρκει 3-4 μηνες μετα αρχιζει το μαρτυριο
Ναι ναι μετα αρχιζουν τα δυσκολα... Ενταξει καθε αρχη και δυσκολη δεν θα μας παρουν και το κεφαλι... Αυτο που δεν γνωριζω ειναι κατα ποσο λαβαινουν υποψιν τα χαρτια που συμπληρωνουμε οταν μας ρωτησουν σε τι πλοια θα θελαμε να παμε... Μαλλον οχι και πολυ...
mixalis hlektrologos έγραψε: Ναι ναι μετα αρχιζουν τα δυσκολα... Ενταξει καθε αρχη και δυσκολη δεν θα μας παρουν και το κεφαλι... Αυτο που δεν γνωριζω ειναι κατα ποσο λαβαινουν υποψιν τα χαρτια που συμπληρωνουμε οταν μας ρωτησουν σε τι πλοια θα θελαμε να παμε... Μαλλον οχι και πολυ...
δν τα λαμβανουν καθολου υποψιν! Για τα ματια του κοσμου σε ρωτανε. Σε χωνουν οπου γουσταρουν αυτοι. Μεσο χρειαζεται για να πας εκει που δηλωσες αν ξερεις βεβαια οτι εκει που δηλωσες ειναι μελι γαλα. Αλλιως μν βαλεις μεσο γτ λιγο πολυ ολοι θα κανουμε γοπινγκ και φασινα με την γλωσσα
Ξερεις τι; Νομιζω οτι σε ενα μικρο ποσοστο ατομων οχι απαραιτητα βισματα πρεπει να ισχυει και να παιζει ρολο... Ειναι νωρις βεβαια να αγχωνομαστε με αυτα απλα κουβεντα να γινεται...