XristosK έγραψε:Τις έβαλα σε εισαγωγικά γιατί είναι χειρότερες από υπερωρίες βρε cristi. Πολλές φορές παγωμένες και ατελείωτες. Δεν παραπονιέμαι να εξηγούμαι... Δικαιότερη αντιμετώπιση... Τίποτα παραπάνω. Όταν ακούνε για 25ετιες... Ααα εσείς είστε προνομιούχοι. Όταν μιλάμε για υπηρεσίες και κακουχίες... Α είστε ένστολοι αυτή είναι η δουλειά σας. Τελικά έχουμε πουθενά δίκιο;
Όσο αφορά τη 35ετια... Ούτως η άλλως οι επόμενες γενιές στρατιωτικών θα φεύγουν στα 35 ακόμη και αν υπάρχει το όριο στα 25. Και Ξέρετε γιατί; Έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά. Και μιλάω κυριως για Οικογενειάρχες με παιδιά. Ξέρετε... Αλλού σπουδάζω αλλού νοικιάζω... Αλλού ο πατέρας μου, αλλού εγώ, αλλού το σπίτι μας.
φίλε μου στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου. Θα χρειαστεί να θυσιάσεις και κάποια πράγματα
Αν ειναι βρε χρηστο να καθομαστε και να απαιτουμε να μας δωσει ο στρατος υπερωριες Χαθηκαμε μου θυμιζεις Δημοσιουπαλληλισκους Που προβαινουν σε απεργιακες κινητοποιησεις για την διεκδικηση των δεδουλευμενων τους. Η απολυτη καταντια της στολης του ελληνικου στρατου.
Βρε χρηστο τι σχεση εχει ο στρατος με Τα μμε; Τι θες; Να γινουμε ελασ; Να βγαζουμε Εκπροσωπο Τυπου Αφηστε τις ενοπλες δυναμεις εξω απο ολα αυτα τα παιχνιδια
Εδω μέσα λέμε την γνώμη μας και δεν κάνουμε συνδικαλισμό cristi Εξ' άλλου σου είπα ότι συμφωνώ με την άποψή σου περί συνδικαλισμού στον στρατό. Αλλα όχι και να μη μιλάμε. Τα φόρουμ Δεν είναι στρατόπεδο. Και το θέτω αλλιώς Αν εσύ συμφωνείς με την μείωση του μισθού σου και με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης δικό σου πρόβλημα. Εγώ σε κάθε ευκαιρία θα το λέω και θα το φωνάζω χωρίς να χρειάζεται να είμαι συνδικαλισμένος κάπου. Να πληρώσουν οι κλέφτες και οι παλιοκλεφταρεοι που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος
Βρε χρηστο δεν σου ειπα να μην μιλας προς θεου. Αντιπαραθεση κανουμε. Διασταυρωνουμε τα ξιφη μας αχαχαχ Και βεβαια λεμε τις αποψεις εδω. Οτι ο καθεις λογιζεται συμφωνα με τα δικα του μετρα και σταθμα. Μα δεν πρεπει να υπαρχει και αντιλογος; Γνωστη και αγαπημενη ελληνικη ταινια Μα ο ηλιοπουλος ηταν τοσο αγαθο ανθρωπακι που Επρεπε να πιει 2-3 ποτηρακια για να βγαλει τα απλητα στη φορα. Αχαχαχα. Στο στρατηγακο ομως ειχε απο ολους εκει μεσα εμπιστοσυνη
Πανε πανε. Ο αλλος στρατηγος ο αφιλοτιμος ηθελε και το σπαθι του. Η ουρανια ομως πιο πρακτικο μυαλο. Ηθελε να το δωσει δρομο στο παλιατζη. Οι γυναικες Αχαχαχ αλλοοοο μυαλο παιδακι μου
cristi έγραψε: Λχια καθιερωνεται για τους στρατιωτικους πια η 35ετια η συμπληρωση του 55 ετους της ηλικιας ως οριου για συνταξιοδοτηση. Και ερχομαστε στα δυσκολα τωρα.η προσωπικη μου αποψη περι συνδικαλισμου ειναι μακρια απο στρατιωτικους και σωματα ασφαλειας. Οι ενστολοι κατε εμε επουδενι δεν πρεπει να συνδικαλιζονται. Ειδαμε και στην ελας που μπηκε ο συνδικαλισμος τα αποτελεσμτα. Στο στρατο ξερεις πολυ καλα οτι οταν αισθανεσαι αδικημενος ακολουθεις την οδο της εγγραφης υπηρεσιακης αναφορας βαση των διαταγων. Προωθωντας την στα προισταμενα κλιμακια. Ε ; Τι να το δουμε και αυτο; Να απεργουν οι στρατιωτικοι και να βγαινουν στους δρομους πληρως εξαρτησεως και κρανους. Οταν ακολουθησες το επαγγελμα του στρατιωτικου δεν ηεξρες πως ειναι η ζωη των στρατιωτικων; Μα μερικα πραγματα μου κανουν εντυπωση. Πως εσυ ενας ενστολος στρατιωτικος μιλαει για συνδικαλισμο. Μη μας τρελενεις και μην μας οδηγεις σε επικινδυνα μονοπατια σκεψεων.
επισης ξερεις πολυ καλα οτι στα σωματα ασφαλειας και στο στρατο σα μορφη ¨τιμωριας" ειναι η Δυσμενη μεταθεση. Και σε μια ιδιωτικη εταιρεια να δουλευες αν εκανες κατι σοβαρο ο εργοδοτης σου Η θα σε απελυε η στη καλυτερη περιπτωση Θα πηγαινες σε αλλη εδρα της εταιρειας. Αυτο με το σισιτιο το 87 δεν το καταλαβα. Δηλ σου εφερνε ο μαγειρας το φαγητο απο τα μαγειρια και πληρωνες το μαγειρα; Δεν εχω ακουσει κατι σχετικο. Αν ισχυε για ποσο ισχυε;
φανταζομαι οτι ηξερες οτι Ο στρατιωτικος και ο αστυνομικος δεν εχουν ωραριο.
οσο για τις γυναικες αξκων-υπξκων μια χαρα μπορουν και δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα. Οσες δεν το κανουν ειναι γιατι εχουν 2-3 παιδια μικρα χωρις γονεις διπλα τους να τους βοηθουν γι αυτο και καθονται. Αυτα απο μενα.
Είσαι πολύ μικρή για να μου πεις τι πρέπει να γίνει στον στρατό. Οταν πιάσεις διψήφιο αριθμό ετών τότε να με κρίνεις. Και όπως είπα σε έναν υπολοχαγό σέβομαι τον βάθμο σου και την σχολή σου αλλά και εσύ σεβάσου την εμπειρία μου και τα έτη μου στον Σ. Ξ. Όλο το παραπάνω σχόλιο αφορούσε έναν συνάδελφο ΕΜΘ που μου το έστειλε, με 25 έτη υπηρεσίας στον Σ. Ξ, εγώ το 1987 ήμουνα 10 ετών, τουλάχιστον να σεβαστούμε αυτόν τον άνθρωπο. Αυτα απο μενα.
cristi έγραψε: Λχια καθιερωνεται για τους στρατιωτικους πια η 35ετια η συμπληρωση του 55 ετους της ηλικιας ως οριου για συνταξιοδοτηση. Και ερχομαστε στα δυσκολα τωρα. η προσωπικη μου αποψη περι συνδικαλισμου ειναι μακρια απο στρατιωτικους και σωματα ασφαλειας. Οι ενστολοι κατε εμε επουδενι δεν πρεπει να συνδικαλιζονται. Ειδαμε και στην ελας που μπηκε ο συνδικαλισμος τα αποτελεσμτα. Στο στρατο ξερεις πολυ καλα οτι οταν αισθανεσαι αδικημενος ακολουθεις την οδο της εγγραφης υπηρεσιακης αναφορας βαση των διαταγων. Προωθωντας την στα προισταμενα κλιμακια. Ε ; Τι να το δουμε και αυτο; Να απεργουν οι στρατιωτικοι και να βγαινουν στους δρομους πληρως εξαρτησεως και κρανους. Οταν ακολουθησες το επαγγελμα του στρατιωτικου δεν ηεξρες πως ειναι η ζωη των στρατιωτικων; Μα μερικα πραγματα μου κανουν εντυπωση. Πως εσυ ενας ενστολος στρατιωτικος μιλαει για συνδικαλισμο. Μη μας τρελενεις και μην μας οδηγεις σε επικινδυνα μονοπατια σκεψεων.
επισης ξερεις πολυ καλα οτι στα σωματα ασφαλειας και στο στρατο σα μορφη ¨τιμωριας" ειναι η Δυσμενη μεταθεση. Και σε μια ιδιωτικη εταιρεια να δουλευες αν εκανες κατι σοβαρο ο εργοδοτης σου Η θα σε απελυε η στη καλυτερη περιπτωση Θα πηγαινες σε αλλη εδρα της εταιρειας. Αυτο με το σισιτιο το 87 δεν το καταλαβα. Δηλ σου εφερνε ο μαγειρας το φαγητο απο τα μαγειρια και πληρωνες το μαγειρα; Δεν εχω ακουσει κατι σχετικο. Αν ισχυε για ποσο ισχυε;
φανταζομαι οτι ηξερες οτι Ο στρατιωτικος και ο αστυνομικος δεν εχουν ωραριο.
οσο για τις γυναικες αξκων-υπξκων μια χαρα μπορουν και δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα. Οσες δεν το κανουν ειναι γιατι εχουν 2-3 παιδια μικρα χωρις γονεις διπλα τους να τους βοηθουν γι αυτο και καθονται. Αυτα απο μενα.
Είσαι πολύ μικρή για να μου πεις τι πρέπει να γίνει στον στρατό. Οταν πιάσεις διψήφιο αριθμό ετών τότε να με κρίνεις. Και όπως είπα σε έναν υπολοχαγό σέβομαι τον βάθμο σου και την σχολή σου αλλά και εσύ σεβάσου την εμπειρία μου και τα έτη μου στον Σ. Ξ. Όλο το παραπάνω σχόλιο αφορούσε έναν συνάδελφο ΕΜΘ που μου το έστειλε, με 25 έτη υπηρεσίας στον Σ. Ξ, εγώ το 1987 ήμουνα 10 ετών, τουλάχιστον να σεβαστούμε αυτόν τον άνθρωπο. Αυτα απο μενα.
να σου Πω την αποψη μου Λχια. Επειδη κανεις δεν ξερει εδω μεσα τι ειναι ποιος ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα για τον απεναντι μας. Εδω παραθετουμε τις αποψεις μας που εχει ο καθενας. Το οτι εγω εγω διαφορετικη απο σενα δεν σημαινει οτι μου αφαιρεις το δικαιωμα να παραθετω τις αποψεις μου. Δεν κρινω κανεναν και δεν ειναι η δουλεια μου αυτη. Το οτι σεβομαστε ο ενας τον αλλον δεν μας αφαιρει το δικαιωμα να εχουμε αλλες αποψεις. Χαλαρωσε λιγο. Και παντα φιλικα αυτα που σου ειπα.
XristosK έγραψε:Τις έβαλα σε εισαγωγικά γιατί είναι χειρότερες από υπερωρίες βρε cristi. Πολλές φορές παγωμένες και ατελείωτες. Δεν παραπονιέμαι να εξηγούμαι... Δικαιότερη αντιμετώπιση... Τίποτα παραπάνω. Όταν ακούνε για 25ετιες... Ααα εσείς είστε προνομιούχοι. Όταν μιλάμε για υπηρεσίες και κακουχίες... Α είστε ένστολοι αυτή είναι η δουλειά σας. Τελικά έχουμε πουθενά δίκιο;
Όσο αφορά τη 35ετια... Ούτως η άλλως οι επόμενες γενιές στρατιωτικών θα φεύγουν στα 35 ακόμη και αν υπάρχει το όριο στα 25. Και Ξέρετε γιατί; Έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά. Και μιλάω κυριως για Οικογενειάρχες με παιδιά. Ξέρετε... Αλλού σπουδάζω αλλού νοικιάζω... Αλλού ο πατέρας μου, αλλού εγώ, αλλού το σπίτι μας.
+1
Εγώ προσωπικά είμαι τόσο απογοητευμένος από την δουλειά μου στις ένοπλες δυνάμεις που μέσα μου "ηθικά" την έχω κάψει την στολή.