Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
πως καταφερνεις να γραφεις μισα ελληνικα και μισα απο τα αλλα;ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε: Παιζει σημαντικο ρολο η ψυχολογια το πως νιωθεις... Τουλαχιστον για μενα...makari α ειναι αρτα γιατι εχω ακουσει για μεσολογγι κ οτι καθε χρονο αλλαζουν δεν ειναι τιποτα σιγουρο... Τι να πω
Αχαχαχχα απλα γραφω το κωδικο κατω στα αγγλικα κ απο ταχυτητα τα γραφω... οπως να ναι
Καλημερα σε ολους σημερα εμαθα εμεις του υγειονομικου αναλυτης προγραμματιστης παρουσιαζομαστε αυλωνα... σνιφ σνιφ...
ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:Καλημερα σε ολους σημερα εμαθα εμεις του υγειονομικου αναλυτης προγραμματιστης παρουσιαζομαστε αυλωνα... Σνιφ σνιφ...
Εμαθες αν θα κανουμε μονο την βασικη εκει ή θα παμε μετα Αρτα ή θα μεινουμε εκει συνεχεια;
ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:Καλημερα σε ολους σημερα εμαθα εμεις του υγειονομικου αναλυτης προγραμματιστης παρουσιαζομαστε αυλωνα... Σνιφ σνιφ...
Ξερεις αν θα ειμαστε εκει συνεχεια ή αν θα παμε μετα Αρτα; Γιατι μαλλον μονο τη βασικη εκπαιδευση θα κανουμε εκει.
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Nikos έγραψε:ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:Καλημερα σε ολους σημερα εμαθα εμεις του υγειονομικου αναλυτης προγραμματιστης παρουσιαζομαστε αυλωνα... Σνιφ σνιφ...
Ξερεις αν θα ειμαστε εκει συνεχεια ή αν θα παμε μετα Αρτα; Γιατι μαλλον μονο τη βασικη εκπαιδευση θα κανουμε εκει.
Κάπως έτσι θα γίνει. Όταν είναι να κάνουμε εκπαίδευση ειδικότητας θα πάμε Άρτα
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Καλησπερα! εχω κανει τα χαρτια μου στην πολεμικη αεροπορια στην ειδικοτητα αναλυτης προγραμματιση και ειμαι επιτυχων. Μηπως γνωριζει κανεις ποσα ατομα εχουν κανει τα χαρτια τους σε αυτην την ειδικοτητα;
ευχαριστω!
ευχαριστω!
Απο ότι καταλαβα μετά και την τελευταια ανακοίνωση, όσοι δώσαμε της ειδικότητας αυτής, και επιτύχαμε στις εξετάσεις, είμαστε μέσα!
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ έγραψε:Απο ότι καταλαβα μετά και την τελευταια ανακοίνωση, όσοι δώσαμε της ειδικότητας αυτής, και επιτύχαμε στις εξετάσεις, είμαστε μέσα!
Ποια ανακοίνωση;
-
- Υπολοχαγός
- Επικοινωνία:
Για τις καινούριες ειδικότητες όπως του προγραμματιστή, έχετε υπόψιν σας τι ισχύει;
-
- Ταξίαρχος
- Επικοινωνία:
Ειδικοτητα γραφειου, με ιτι αυτο συνεπαγεται στις μεταθεσεις (μεγαλες μοναδες ως επι το πλειστον, επιτελεια κτλ.)
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
αυτο ισχυει και για αεροπορια και για στρατολογια;Velerefontis έγραψε:Ειδικοτητα γραφειου, με ιτι αυτο συνεπαγεται στις μεταθεσεις (μεγαλες μοναδες ως επι το πλειστον, επιτελεια κτλ.)
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ έγραψε:http://www.haf.gr/el/news.asp?id=4158
Εγώ είμαι του στρατού ξηράς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες